Úterý , 02. 07. 2024

Patricie

Fanděte originálně 

Patříte mezi vášnivé hokejové nebo fotbalové fanoušky? Doteď jste chodili fandit v dresu, ale teď byste rádi nějakou změnu? Vyzkoušejte trička s potiskem. Zvolit si můžete nejen barvu trička, ale vytvořit si můžete i vlastní design.
potisk
Speciální tip pro vás: Věnují se vaše děti nějakému sportu? Překvapte je a dorazte na jejich příští zápas v originálním tričku. Fanděte a buďte na tribuně vidět.

Trička s potiskem pro fanoušky

Nezáleží na tom, jakému sportu fandíte. Trička s potiskem jsou vhodná pro všechny sportovní fanoušky bez rozdílu. Pořídit si můžete tričko ve své oblíbené barvě nebo v barvách týmu, kterému fandíte. Na tričko si můžete nechat natisknout fotografii či obrázek podle vlastního výběru. Obrázek pak stačí doplnit trefným textem.

Vhodné motivy na trička pro sportovní fanoušky

Rádi byste si nechali vyrobit originální tričko, ale nevíte si rady s motivem? Tady je pár tipů, co by na vašem tričku mohlo být:

  • česká vlajka nebo český znak (případně něco, co je typické pro tým, kterému fandíte)
  • fotbalový míč (fandíte-li jinému sportu, tak něco jiného, co je typické pro daný sport)
  • velká číslice (stejná jako na dresu hráče, kterému fandíte)
  • jméno vašeho oblíbeného sportovce
  • křivka kardiogramu s českou vlajkou, fotbalovým míčem nebo třeba s hokejkou (aby bylo jasné, že vaše srdce bije pro daný sport)

Vtipná trička pro sportovní fanoušky

Fandění je především zábava. Proto neváhejte a vytvořte si vlastní vtipné tričko. Na tričku může být vyobrazen například displej mobilního telefonu, pod kterým bude napsáno: „Fotbal volá! Musím jít.“ Fanoušci hokeje pak určitě ocení tričko s nápisem „Tak určitěěě…“ nebo „Kdo neskáče, není Čech!“.

A kdo fandí jinému sportu, může jako potisk na tričko zvolit něco, co je pro daný sport typické. Vyhýbat se není třeba ani slangovým výrazům.

Jak vytvořit vlastní originální potisk na tričko

Potisk

Pokud už víte, jaký motiv a text chcete na tričku mít, pusťte se do objednávky. Díky online návrháři na Vytvorsipotisk.cz je to snadné. Nejprve si vyberte typ, velikost a barvu trička a poté začněte navrhovat. Pozor, pokud opravdu chcete změnu, nemusíte sáhnout pouze po klasickém tričku s krátkým rukávem, ale zvolit můžete třeba i elegantní tričko s límečkem nebo tílko bez rukávů.

K TÉMATU  Bramborový fondán. Nejčastější příloha k jídlu trochu jinak

Poté začněte navrhovat. Jednoduše nahrajte fotografii nebo obrázek a ten umístěte na tričko přesně tam, kde ho chcete mít. Napište text, zvolte barvu písmen, jejich velikost a font. Text rovněž umístěte na vhodné místo na tričku. Máte hotovo. Je to rychlé a snadné.

Speciální tip pro vás: Nechte vyrobit tričko nejen pro sebe, ale i pro členy své rodiny nebo pro kamarády, se kterými chodíte fandit. Trička mohou být úplně stejná nebo se lišit jen v malých detailech.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kreativitě při balení dárků se žádné meze nekladou. Taštička vám sice ušetří čas, na druhou stranu, pěkný balíček v balícím papíru se stuhou nic nenahradí. Když se na balení trochu vyřádíte a přijdete s něčím originálním, vždycky to bude úspěch, a navíc do vaší práce s balením otisknete i svou snahu, a to se vždycky cení. Inspirujte se nápady na balení dárků ve videu.
Každá hospodyňka potřebuje troubu, na kterou se může spolehnout. A každá hospodyňka ví, že každá trouba peče jinak, takže je třeba se s ní seznámit. Podle toho je nutné upravit dobu pečení a kolikrát i stupně.
Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.
Typy zahrad dělíme podle přístupu k jejich řešení. Jaké rostliny na nich vysadíte už je potom další krok, i když má podle dané charakteristiky také svá pravidla. Vyberte si z mnoha stylů ten, který je vám nejbližší.
Mít známého na výpomoc s hlídáním přijde vhod. Svěřit vaše malé dítě do jiných rukou můžete za předpokladu, že máte jistotu, že o ně bude dobře postaráno. Příkladem budiž tenhle chlapík, který místo sezení doma vezme holčičku na výlet na kole po skotské vrchovině. Trochu nečekaný adrenalinový výlet.
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
V každodenním kolotoči práce a rodiny se objeví neočekávaný zvrat, když hlavní hrdinka narazí na dohodu, kterou uzavřela s tajemným mužem. Tato dohoda nezahrnuje pouze vášnivý románek, ale také odměny a výzvy, které otřesou jejím každodenním životem. S dilematem mezi láskou a povinnostmi se musí rozhodnout, co je pro ni skutečně důležité. Román "Každodenní kolotoč" od Teri Kerot slibuje napínavý příběh o lásce, vášni a životních rozhodnutích, které nás provázejí každým dnem
Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Naše životy se mění každý den. Existují ale milníky, kterých se obáváme všichni. Oslavit 30. narozeniny je pro většinu žen velmi těžkým dnem, kterého se bojí už pár let předtím. Co se ale s tímto životním mezníkem změní? Ženy a muži to mají určitě jinak, dnes se podíváme na něžné pohlaví a změny v jejich životech a životních stylech. Najdete se v některé z nich?
Máte z „ďolíčků“ na svých stehnech tak trochu depresi? To chce klid! Zkuste na ně vyzrát s pomocí okurky, kokosového oleje, špenátu nebo kapusty. Tyto přírodní poklady mají hodně slibné kosmetické výsledky.
Japonská zahrada je působivý způsob úpravy okrasné zahrady. V Japonsku bývala zahrada dlouhodobě otázkou prestiže více, než kdekoli jinde ve světě. V Evropských zemích se nachází parky i zahrady, které si berou inspiraci právě v této zahradní architektuře. Jejich vzhled byl ale přizpůsoben našemu trendu úpravy zahrad. Nic to nemění na tom, že krásně upravená idealizovaná příroda v duchu japonské zahrady je prostě pastvou pro oči.
Výrazná změna zasáhla do české hudební scény, když zpěvák, hudebník a skladatel David Koller oznámil svůj odchod ze skupiny Lucie. Informaci potvrdil i jeho manažer Tomáš Staněk, ačkoliv zatím zůstává tajemstvím, co přesně stojí za touto změnou.

Výběr článků

Svatba je přelomovým a krásným dnem v životě. Aby byl svatební den nezapomenutelný zejména pro nevěstu a ženicha, je důležité zvolit i tu správnou hudbu. Výběr svatebních písní ovšem není žádná legrace. Co si nevěsty nejčastěji přejí a co se aktuálně hraje? Vyzpovídali jsme DJ, který má v tomhle směru mnohaleté zkušenosti. A zeptali jsme se i samotných nevěst.
Tak ještě asi před deseti lety mělo vyhledávání partnera na internetu špatnou pověst. Ženy se bály, že inzeráty na seznamkách zadávají pouze zoufalci nebo muži, kteří touží po nezávazném sexuálním vztahu. Doba se však změnila. Internetové seznamky jsou dnes uznávaným seriózním způsobem, jak najít toho pravého. Šance je tedy vysoká.
Umíte si představit kuchyni bez lednice? Lednice a mrazák zkrátka patří k našemu životu. Denně je používáme, snažíme se je mít neustále plné. Na co však zapomínáme, tak je péče o ně. Především o lednici, kterou používáme trochu více než mrazák, bychom měli správně a dostatečně pečovat. Jenom tak dosáhneme správného efektu, který na potraviny lednice má.  

Nepřehlédněte

Lady Gaga se nesmazatelně vryla do historie pop music. Diva, která to v životě rozhodně nemá jednoduché, ale i přes všechna příkoří stále posouvá svou uměleckou kariéru dál a dál. Natočila film, získala Oscara, a nikdy se nevzdala svého snu.
Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek