Úterý , 02. 07. 2024

Patricie

Princezna Kate čelí zdravotním komplikacím během léčby

Zdravotní stav princezny Kate je předmětem každodenního zájmu. Již několik měsíců statečně bojuje s rakovinou, což vyvolává obavy nejen mezi jejími blízkými, ale i veřejností. Nedávno se ukázalo, že léčba nepokračuje podle očekávání a princezna Kate trpí závažnými vedlejšími účinky chemoterapie.
Kate
Princezna prý zle snáší vedlejší účinky chemoterapie

25. 05. 2024

25. 05. 2024


Zdravotní stav princezny Kate

Zdravotní stav princezny z Walesu, známé jako princezna Kate, je každodenním tématem diskuzí. Již několik měsíců bojuje s rakovinou, což vyvolává obavy mezi veřejností i v královské rodině. Nedávno se ukázalo, že léčba neprobíhá tak, jak by měla. Princezna Kate trpí vedlejšími účinky chemoterapie, které komplikují její zotavování.

Komplikace během léčby

Podle anonymního zdroje blízkého budoucímu královskému páru se nálada v paláci zhoršila kvůli komplikacím v léčbě princezny. Zdroj uvádí, že princezna se potýká s brutálními vedlejšími účinky chemoterapie, což zahrnuje neustálou únavu a nevolnost. Kvůli těmto problémům se vyhýbá veřejným vystoupením. Vedlejší účinky chemoterapie zahrnují i vypadávání vlasů, což je další důvod, proč se princezna méně ukazuje na veřejnosti.

Opatření královského paláce

Královský palác se snaží oficiální informace držet pod pokličkou, aby nevyvolával paniku mezi veřejností. Pro prince Williama a princeznu Kate je důležité nestresovat své tři děti – George, Charlotte a Louise. Dětem se proto říká pouze naprosté minimum o zdravotním stavu jejich maminky, aby se nemusely zbytečně strachovat.

Budoucí veřejná vystoupení

Princeznu Kate pravděpodobně v blízké době neuvidíme na veřejných vystoupeních, přestože se původně měla objevit již v červnu. Prioritou je její úplné uzdravení, než se začne věnovat pracovním povinnostem. Na druhou stranu, král Karel III., který rovněž bojuje s rakovinou, se již částečně vrátil k veřejným aktivitám.

Celkově je situace princezny a jejího zdravotního stavu velmi vážná, ale královská rodina se snaží udržet optimismus a podporu pro její zotavení.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Britská princezna Kate bojuje s rakovinou

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Den matek, který připadá na druhou neděli v květnu, je příležitostí k oslavě mateřství. Leoš Mareš, známý český moderátor, se rozhodl tento svátek oslavit zveřejněním videa na sociálních sítích, kde přeje své mamince vše nejlepší. Jeho příspěvek rychle získal pozornost a přilákal mnoho reakcí od jeho sledujících.
Vitamíny, minerály, bylinky i probiotika. Spousta lidí vsází právě na doplňky stravy ve chvíli, kdy chtějí podpořit své zdraví. Ačkoliv je možné mnohé z nich užívat souběžně, jsou kombinace, které se spolu příliš neshodnou, rovněž také s léky, které případně polykáte. Kterým kombinacím se u doplňků stravy vyplatí vyhnout?
Možná už je pozdě a jedete na vlně nervozity. Stres pomalu narůstá. I tak ještě stihnete zabrzdit a svátky prožít v klidu. Dejte na našich 5 rad, které vám pomohou nadbytečný stres odbourat. Ale znáte to, vše je v hlavě, takže pokud hlava nechce, tak vám ani voňavá relaxační koupel nepomůže.
Dnešní den věnujte své pleti. Je třeba si také chránit kolena. Večer si dopřejte aromaterapii. Co radí astroložka Naďa Šmídová pro dnešní den?
Čekáte přírůstek do rodiny? Gratulujeme! Jednou z velice krásných povinností, která na vás v budoucích měsících čeká, vymýšlení, jak zařídíte pokojíček. Jaké jsou novinky, které vás potěší, a co by v pokojíček pro miminko rozhodně nemělo chybět?
Vánoce jsou především o odpočinku a zpomalení. Kdo ale říká, že je musíte celé proležet u televize s horou jídla? To vám samozřejmě nikdo nebere, ale i vy sami se budete cítit lépe, pokud se občas zvednete a uděláte něco pro své zdraví. Podle cvičení ve vánočním duchu vám to půjde samo!
Vlasy jsou korunou člověka. Když padají, je to špatné. Když padají ženám, je to hotová katastrofa. Čím je to způsobené a dá se ztrátě vlasů zabránit? Zkusíme vám odpovědět.
Máte ráda kvalitní obuv? Hledáte boty, které vydrží a můžete si je vzít do práce stejně jako do přírody? Pak zkuste vybrat z nové kolekce SOREL. Doporučujeme. Věřte, že budete nepřehlédnutelné.
Ženšen mnohým z nás něco říká, ale přesně definovat, k čemu vlastně slouží, je pro obyčejného laika nadmíru těžké. Přitom ženšen představuje důležitou bylinu, jejíž vlastnosti zná každý zkušený lékárník.
Jakým ženám jsou muži nevěrní? Možná jste přesvědčená, že vám se nic takového stát nemůže. Nebo si dokonce myslíte, že za nevěrou stojí nedostatek intimností, studené večeře či nevyžehlené košile. Jste si tím ale jistá?

Výběr článků

Hodí se do každého bytu i domu, její pěstování je nenáročné a zvládnou ho i začínající pěstitelé. Ale víte vůbec, co kokedama je a jak se vyrábí?
Pětatřicítka je pro ženy zvláštní mezník. I když nechceme, začneme se zamýšlet, zda je náš život v pořádku, a zda směřujeme správným směrem.
Spánek je komplexní proces (přesněji několik různých procesů), který se nám i po mnohaletém zkoumání nepodařilo zcela probádat. Co však bezpečně víme, je to, že jeho kvalita významně ovlivňuje celkový stav organismu. Zarážející je, že podle statistik zhruba třetina populace čelí problémům s usínáním. U deseti procent jde o potíže dlouhodobé, jež se mohou nepěkně podepsat na zdraví. Je to i váš případ a hledáte klíč k rychlejšímu usínání a potažmo klidnějšímu spánku? Máme pro vás hned několik doporučení a tip na „must have“ interiérový prvek.

Nepřehlédněte

Být na dítě sama není bůhví jaký med, to nám jistě potvrdí každá žena, která si tím prošla. Ať už se jedná a sociální, finanční nebo časovou nesvobodu. Jak si s tím vším poradit?
Kdo by nechtěl zůstat stále mladý? Zpívá o tom i Karel Gott v jedné ze svých převzatých písní. Pravdou však je, že stárneme a nikdo se tomu nevyhne. Naštěstí tu máme úspěšný obor estetické medicíny, který zažívá nebývalý boom. S botoxovými injekcemi ale možná ještě raději počkejte, výsledky lékařských experimentů varují.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek