Pátek , 18. 10. 2024

Hedvika

Adéla Štroffeková zvítězila v soutěži a stala se novou Miss Česka

Novou Miss Czech Republic pro rok 2024 se stala Adéla Štroffeková, která soutěžila s číslem dvě. Korunku jí předávala stávající Miss World Krystyna Pyszková
Adéla Štroffeková
Nová Miss Adéla Štroffeková

13. 05. 2024

13. 05. 2024

Adéla Štroffeková korunována Miss Czech Republic 2024

V prestižní soutěži krásy, která se koná každoročně, získala titul Miss Czech Republic pro rok 2024 Adéla Štroffeková. Slavnostní večer, plný elegance a stylu, proběhl s účastí známých osobností a odborníků v oblasti módy a krásy. Předání korunky z rukou dosavadní Miss World Krystyny Pyszkové zvýraznilo význam této chvíle pro nově korunovanou královnu.

Adéla, která soutěžila s číslem dvě, není v soutěžích krásy nováčkem. Svoji kariéru v modelingu započala již ve čtrnácti letech a postupem času se účastnila řady prestižních soutěží. I přes zrušení České Miss v roce 2021, kvůli pandemickým opatřením, Adéla neztratila příležitost reprezentovat Česko na mezinárodní úrovni a významně se umístila v online konání Miss Earth 2021.

Rozhodující večer plný krásy a elegance

Galavečer, jenž představil deset finalistek, byl vyplněn nejen prezentací nové kolekce Guess by Marciano, ale také vystoupením zpěváka Adama Pavlovčina, známého jako Adonxs. Všechny účastnice soutěže se představily v špercích od značky Gismondi a korunky pro vítězky byly dílem Olgy Kopalové ze šperkařské dílny Šenýr. Celý večer provázeli Ondřej Novotný a Natálie Kočendová a byl vysílán na kanálu TN Nova Fun.

Adéla Štroffeková: osobnost a ambice

Vítězka, Adéla Štroffeková, nyní žije v Praze, kde kombinuje svůj osobní život s ambiciózním studiem sociální práce a sociální pedagogiky. Své profesní znalosti uplatňuje také jako fitness trenérka, modelka, influencerka a jednatelka eventové agentury. Její angažmá v charitativních aktivitách, zejména jako ambasadorka fondu pro předčasně narozené děti, ukazuje její závazek k pozitivním změnám ve společnosti.

Adéla Štroffeková
Adéla Štroffeková, nově korunovaná Miss Czech Republic 2024

Budoucí kariéra a reprezentace

S titulem Miss Czech Republic 2024 se Adéla Štroffeková připravuje na další rok plný výzev. Kromě své role jako reprezentantka České republiky na mezinárodních soutěžích bude pokračovat ve svém vzdělání a profesním rozvoji. Získání titulu Miss Popularity, o kterém rozhodli diváci svými hlasy, naznačuje, že její popularita a vliv bude hrát klíčovou roli v jejích budoucích aktivitách.

K TÉMATU  Jiří Korn byl na Andělech uveden do Síně slávy

Adéla Štroffeková: Více než jen krása

Adéla Štroffeková přinesla do soutěže Miss Czech Republic nejen krásu a styl, ale i zkušenosti a odhodlání, které byly odměněny nejvyšším oceněním. Je důležité zdůraznit, že moderní královny krásy, jako je Adéla, jsou cílevědomé ženy s jasnými hodnotami a ambicemi, které přesahují stereotypní vnímání a směřují k pozitivním změnám ve společnosti. Tyto slečny se také aktivně věnují charitativním projektům, což ukazuje jejich angažovanost a závazek k lepší budoucnosti.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Jana, hlas módní inspirace: Rozhovor o Krystyně Pyszkové, Miss World

Dara Rolins v 51 letech září mládím: Podívejte se, jak plastika odhalila její krásu!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Součástí našeho vzhledu je samozřejmě i chrup. Když se na někoho usmějeme, někoho tím ohromíme, jiného zastrašíme. Abychom se těšili jen z té první reakce, měli bychom se o své zuby řádně starat, ať předejdeme nejen žloutnutí, ale také vypadaným zubům nebo kazům, které jen ničí náš zářivý úsměv.
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Blíží se začátek nového školního roku a pro tisíce prvňáčků i první cesta do školy. Trasa, která pohledem dospělého působí bezpečně, může ale pro dítě skrývat řadu nástrah.
Dvě dimenze jednoho problému - najít si manžela a správně se o něj postarat - patřily k těm nejzásadnějším tématům, které před 70 lety řešily magazíny a žurnály určené ženám. Inspiraci z nich můžete načerpat i dnes, ale jen na vlastní nebezpečí.
Dnes je ten správný den se rozhodnout, s kým chcete trávit svůj drahocenný čas, a komu ho naopak nedávat! Dejte na svůj vnitřní hlas.
Nezáleží na tom, kolik je zrovna hodin. Je to tady! Máte chuť dopřát si něco hodně nezdravého. Jednou vás provokuje tlačenka v lednici, podruhé máte problém zkrotit myšlenku pochutnat si na tom hříšně sladkém dortíku. Tu a tam takový okamžik potká snad každého z nás a jak jistě víte, všechno má nějakou příčinu. A to i hlas vašich myšlenek volající po pizze a hranolkách s dvojitou tatarkou. Co za tím stojí a jak to řešit? Poradíme.
Kdy jindy máte příležitost se ponořit pod hladinu a ocitnout se v tichu? Kdy jindy byste se mohla naučit dobře plavat? Plavání uklidňuje nervy, léčí duši a umí vytvarovat postavu. To byste mohla zkusit, no ne?
Pokrok medicíny je neskutečný a těžko bychom si kdysi mohli představit, že i z malých prsou se dají vykouzlit vysněné trojky, a to vše pomocí silikonových implantátů. Ovšem věděli jste, že zvětšit prsa se dají i pomocí vlastního tuku, který většině z nás přebývá na jistých partiích? To zní jako výhra po všech stránkách!
Není tajemstvím, že barvou roku 2019 byla americkými odborníky z Pantone Color Institutu vyhlášena pro letošek korálová. Pokud úplně nevíte, jak takový odstín vypadá, nezkoušejte se ptát svého partnera, protože vám pravděpodobně nebude schopen odpovědět. Dáme vám ale pár tipů, jak zařadit korálovou do svého šatníku a botníku.
Výrazná změna zasáhla do české hudební scény, když zpěvák, hudebník a skladatel David Koller oznámil svůj odchod ze skupiny Lucie. Informaci potvrdil i jeho manažer Tomáš Staněk, ačkoliv zatím zůstává tajemstvím, co přesně stojí za touto změnou.

Výběr článků

Pokud jste jako rodiči neustále svým okolím upozorňováni, že vaše dítko je příliš zlobivé, nemusí být vždy chyba na straně vašeho potomka.
Být v současné době v karanténě, to není nic příjemného. Všichni to ostatně velmi dobře víme, jelikož nouzový stav už trvá přes měsíc a ještě nějaký ten čas trvat bude.

Nepřehlédněte

O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Češi jsou národem pejskařů. Psy opravdu milujeme. Pro naše čtyřnohé mazlíčky uděláme všechno, co jim na očích uvidíme. Kupujeme jim nejrůznější krmení, ale i pamlsky. V prvním zmíněném bývají největší spory. Krmit granulemi, nebo masem? Co je lepší? Na to se nyní podíváme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek