Pátek , 18. 10. 2024

Lukáš

Zemřela herečka Susan Buckner, známá z Pomády

Susan Buckner, americká herečka známá svým výkonem ve filmu "Pomáda" z roku 1978, zemřela minulý týden ve věku 72 let. Rodina herečky oznámila, že Buckner zemřela ve čtvrtek 2. května v Miami, obklopena svými blízkými. Příčina jejího úmrtí nebyla zveřejněna.
Susan Buckne
Ikonická trojice z filmu Pomáda: Susan Buckner a její herecké kolegyně v záběru z roku 1978

09. 05. 2024

09. 05. 2024

John Travolta vzdal hold Susan Buckner

Na sociálních sítích vzdal hold Susan Buckner i její herecký kolega John Travolta, který ve filmu ztvárnil postavu Dannyho Zuka. Na svém Instagramu sdílel Travolta příspěvek, ve kterém napsal: „Susan, učinila jsi Pomádu ještě mnohem výjimečnější! Budeš nám chybět!“ K vyznání připojil i dvě fotografie Buckner, jednu z natáčení filmu a druhou pravděpodobně z jejích pozdějších let.

Hereččina vzpomínka na natáčení Pomády

Herečka, která měla během natáčení Pomády 25 let, prozradila v minulosti magazínu People, že celé herecké osazenstvo bylo během natáčení poněkud nezbedné. „Byli jsme vážně zlobiví. Téměř všichni jsme chodili o dvě, tři hodiny později. Museli nás všechny vzít dovnitř na kobereček a dát nám přednášku.“

Susan Buckner v Pomádě

Buchner a její herecká kariéra

Film Pomáda se stal obrovským kasovním trhákem a dodnes patří k největším filmovým klasikám. Susan, která svou hereckou kariéru odstartovala v soutěžích krásy, se později objevila i ve filmech Požehnání smrti a v řadě televizních projektů

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Zemřela herečka Hana Brejchová, hvězda filmu Miloše Formana. Její sestra Jana o smrti neví

Herečka Simona Postlerová (†59) náhle zemřela: Tragický konec v jejím bytě na Vinohradech

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
Kdo v devadesátkách nehltal seriál o partě teenagerů, jako by nebyl. Příběhy Dylana, Brandona, Brandy, Kelly a dalších hltal doslova celý svět. Jak ale dnes jejich představitelé seriálu Beverly Hills 90210 vypadají a jak žijí? Mnozí z nich už překročili padesátku a neúprosně jim táhne na šedesát.
Čtení klasických knih vás nebaví? Nebo byste je rádi proložili i nějakým poslechem? V tom případě si vyberte z našich tipů na audioknížky, které vám jistě v letních měsících udělají radost a zpříjemní horké dny.
Turistické středisko Jasná je velmi známé, stejně jako mnoho dalších míst v jeho okolí. Dovolená v Nízkých Tatrách na Slovensku ale může být plná jedinečných zážitků z míst, která každý nezná. Poradíme vám, kam vyrazit, abyste nebyli obklopeni obrovskými davy turistů. Díky tomu si užijete dovolenou mnohem více.
Bez bezmezné důvěry žádný vztah fungovat nebude. Alespoň ne dlouhodobě. Jak to ale udělat tak, abyste si s partnerem takové silné pouto vypěstovala?
Máme po úplňku. Co vás nyní čeká o víkendu? Nahlédněte do našeho speciálního horoskopu krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Léto už je v plném proudu a s ním i více či méně nutné doplňování a obměňování šatníku. Co by ale v sestavování našeho šatníku na teplé měsíce mělo hrát největší roli, jsou materiály oblečení. Víte, které jsou ty nejvíce vhodné na léto, a kterým je lepší se v obchodě raději obloukem vyhnout?
S příchodem chladných dní naše pleť potřebuje výživu. K tomu vám dopomohou domácí pleťové masky, které si vyrobíte z ingrediencí, co máte běžně v kuchyni.
Potřebujete se uklidnit nebo zahnat stres? Ano, můžete si jít zaběhat, ale komu by se chtělo běhat v tom mrazivém vichru venku. Spíše vsaďte na bylinku, která oslní nejen svou vůní, ale i na pohled.

Výběr článků

Výraz plovoucí podlaha je tu s námi zhruba už od 90. let minulého století, od té doby se začaly objevovat ve více a více domácnostech. Jejich slávě však ještě zdaleka neodzvonilo. Majitelé bytů a domů jsou si vědomi jejich výhod, a proto výběr typu podlahy padne často zrovna na ně.
Chorvatsko je nejen pro Čechy velmi oblíbeným místem, kam vyrazit na dovolenou. Ať už hledáte relax u moře, zajímá vás místní kultura a památky, či snad hledáte nějaké dobrodružství, tato země je skvělou volbou. Chorvatsko totiž pro turisty nabízí dokonalé možnosti.
V létě je čas cestování, a to bývá mnohdy pro lidi s dětmi noční můrou. Jedním z řešení je jezdit na výlety v noci, ale například cesta k moři zabere i více času, než jsou děti ochotné spát. Proto bychom vám rádi doporučili některé hry, které děti stoprocentně při jízdě v autě zaujmou a zabaví.

Nepřehlédněte

Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Možná se někteří ptáte, proč by měli mít homosexuálové právo sňatku a nabýt tak manželství, když existuje tzv. registrované partnerství. Registrovaní partneři však nemají stejné pravomoci jako manželé.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek