Pátek , 17. 05. 2024

Aneta

Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

Lucie Bílá
Lucie Bílá oslavila 58. narozeniny.

07. 04. 2024

07. 04. 2024

Lucie Bílá je šťastná

Lucie Bílá, ikona české hudební scény, slavila 7. dubna své 58 narozeniny. Tento den byl pro ni o to významnější díky laskavým gratulacím od jejích fanoušků a zejména od jejího partnera, Radka Filipiho. Radek oslavil Luciin den zveřejněním fotografie, na níž Lucie září šťastným úsměvem, doprovázenou vzkazem plným lásky.

Jaké je to být zamilovaný? Z vzkazu od partnera Lucie Bílé k jejím narozeninám to cítí každý

Stabilita v lásce a rodině

V Luciině životě hraje klíčovou roli její vztah s Radkem Filipim. Po různých vztahových turbulencích Lucie v Radkovi našla toho pravého. Muže, který jí poskytuje oporu, pohodu a klid. Jejich vztah je plný porozumění a společně stráveného času, což je základ jejich spokojenosti a harmonie. Kromě Radka má Lucie po svém boku i syna Filipa, který je nejen blízkým členem rodiny, ale také součástí jejího profesionálního života. Pracuje s ní v divadle, což Lucii umožňuje být mu nejen matkou, ale i kolegyní. S láskou vypráví o tom, jak se stará o to, aby Filip nezapomněl své svačiny a včas vstával do práce. Lucie doufá, že Filip jednou převezme rodinné divadlo, což by pro ni bylo velkým splněním snu.

Nový hudební počin

Kromě osobního štěstí Lucie Bílá přináší svým fanouškům radost i na hudební scéně. Na své narozeniny vydala novou píseň nazvanou “Stroj času”, která je doprovázena videoklipem. Jak se vám nová písnička Lucie Bílé můžete posoudit v následujícím videu.

Nová písnička od Lucie Bílé

Lucie Bílá tak prokazuje, že i v pokročilejším věku lze skloubit úspěšnou kariéru s harmonickým rodinným životem, a to vše s úsměvem a radostí z každého nového dne.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ilona Csáková slaví! 30 let od vydání první sólové desky Kosmopolis!

Petr Spálený slaví životní jubileum

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Víte, co vás čeká tento týden? Kdy je vhodný čas na zkrášlující procedury a kdy třeba na početí potomka? Tento týden můžete obojí. A co ještě? Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
V oblasti zahradničení je pořád co objevovat, a to i tehdy, pokud máte vše už v malíku. Jestli ale tu a tam prahnete po něčem, co jste doposud nevyzkoušeli, a lákají vás nejrůznější novinky, pak vás právě tenhle článek doslova nadchne. Ten totiž věnujeme speciální popínavce, která bohatě produkuje chutnou zeleninu a nese trošku záhadné jméno ačokča. 
Někdy se to stává a máte pocit, že vás pošle partner brzy k šípku. Položila jste si však otázku, co všechno ho k tomu vede? I my ženy jsme mnohdy nevyzpytatelné. Milé dámy, představte si, že ani muž s vámi nechce někdy mluvit, protože má svou náladičku a mnohokrát je naštvaný či přepracovaný. Když na něj tlačíte, tak celou situaci leda zhoršíte. Bude-li se to opakovat pokaždé, vás nakonec opustí.
Co navodí Štědrovečerní náladu více než vánoční dekorace? Tyhle překrásné kousky si jednoduše vyrobíte doma a výsledek je úžasný. Hodí se i jako dárek!
Máte pocit, že jste vždy třetí kolo, pokud jde o vašeho partnera a jeho telefon? Představte si toto: jste nadšená z rande se svým partnerem – bude to první noc v tomto týdnu, kdy budete trávit čas společně. Ale když se dostanete do restaurace, nepustí telefon z ruky.
Šnečí sliz můžeme stále častěji vidět jako součást drahých kosmetických přípravků. Než se stal trendem pro podporu krásy, byl ve starověkém Řecku lékem na záněty. Mnoho žen o něm ještě neslyšelo a některé na něj jen nevěřícně koukají v obchodních regálech. Představíme si, co to šnečí sliz je a jaké má potenciální přínosy.
Plavání s kojenci je v posledních letech na vzestupu. Kdo nechodí plavat, jako kdyby nebyl. A proč? Protože plavání přináší mnoho výhod nejen pro miminka, ale také pro jejich maminky.
Moderní doba si žádá neustálý vývoj v péči o pleť a každá moderní žena pravidelně sleduje nejnovější trendy v oblasti kosmetiky. Je ultrazvuková špachtle vážně takový zázrak, který představuje revoluci v péči o pleť, nebo se z ní stane jen lapač prachu na dně nočního stolku?
Monstera se netěší popularitě jenom díky svému stálezelenému vzhledu a líbivým listům, které do domu vnesou trochu exotiky. Je oblíbená i díky snadnosti pěstování. I když pochází z tropických deštných pralesů, v našich českých podmínkách se jí daří opravdu skvěle.
Toaleta je jedním z nejdůležitějších zařízení ve vaší domácnosti. Přestože jsou toalety robustní a spolehlivé součásti vodovodního systému, málokdy se najde majitel domu nebo bytu, který nikdy nemá žádné problémy s toaletou. Ucpání je možná nejběžnějším problémem toalety, ale zdaleka ne jediným. Nádrž může například vydávat nejrůznější podivné zvuky nebo může nepřetržitě téct voda. Většinu problémů s toaletami naštěstí dokáže opravit instalatér, který si sám poradí.
Stres je nevyhnutelnou součástí života a je nesmírně důležité naučit se jej ovládat. Pokud se mu nedokážeme bránit, může způsobit vážné problémy fyzického i psychického rázu.
Přemýšlíte o soukromé školce pro vaše dítě? Dnes se podíváme na výhody a nevýhody soukromých školek. Prozkoumáme výhody jako individuální přístup a zaměření na specifické potřeby dítěte, stejně jako možné překážky, které mohou v soukromých školkách vzniknout. Čemu dáte nakonec přednost státní školce, nebo soukromé? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Výběr článků

Dnešní medicína dokáže vážně zázraky. Jedním z takových oborů je oftalmologie. Oční specialisté vám už zvládnou pomocí umělých nitroočních čoček zcela obnovit poškozené vidění a vrátit vás do normálního života, aniž byste musely používat brýle či kontaktní čočky. Není ale čočka jako čočka.
Každý z nás občas bojuje s kvalitou spánku. Co dělat, když ani správně nastavená spací režim nestačí? Zkvalitněním spánku si zkvalitňujeme všechny aspekty života, proto vám přinášíme ultimátní tip, jak si vymazlit svůj spánek a vytěžit z něj maximum.

Nepřehlédněte

Mnoho lidí nevěří, že vztah na dálku by mohl někdy fungovat. Možná vám to budou rozmlouvat rodiče, kamarádi, kolegové v práci – ale to nejdůležitější rozhodnutí je přeci jenom na vás. Jedno vám ale musí být jasné – nebude to vůbec nic lehkého. Můžete se ale inspirovat pár radami, které vám toto nepříjemné období vzdáleného partnera zjednoduší.
Rozchodem si projde každý z nás, začíná to v dětství s prvními láskami, pokračuje v dospělosti, kdy s námi mohou neskutečně zatřást. Vzpamatování se z rozchodu je poměrně dlouhá cesta, kterou není dobré moc uspěchat. Člověk by si měl projít všemi nepříjemnostmi, aby dospěl k novému začátku. A jak toho docílit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek