Neděle , 12. 05. 2024

Pankrác

DobroDen Leoše Mareše

Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.
DobroDen Leoše Mareše
Leoš Mareš

29. 01. 2024

29. 01. 2024

29. leden je Leošův DobroDen!

V průběhu let se částka, kterou Leoš Mareš daruje, neustále zvyšuje podle počtu jeho sledujících. V letošním roce, k 29. lednu, měl Leoš Mareš na svém instagramovém účtu úžasných 1 210 839 sledujících. Tím pádem celková částka, kterou věnoval na dobročinné účely, dosáhla úctyhodných 1,2 milionu korun.

Jeho příspěvek zamířil na pomoc rodině, která utrpěla ztrátu střechy nad hlavou v důsledku výbuchu plynu. Tato rychlá reakce na konkrétní životní situaci ukazuje, že DobroDen není pouze o shromažďování peněz, ale i o okamžité pomoci lidem v nouzi.

Pomáhá i manželka Monika

Leoš Mareš není jediným, kdo se zapojil do dobročinných aktivit. Jeho manželka Monika rovněž projevila svou solidaritu a přispěla na různé charitativní projekty v minulosti.

Hejty, kam se podíváš!

Ovšem, jako to bývá, na sociálních sítích nechybí i kontroverze a kritika, která nebyla zaměřena pouze na osobu Leoše Mareše, ale zasáhla i influencerkou Nikol Leitgeb. Někteří sledující jí vyčítali, že zatímco Leoš Mareš konkrétně přispívá, ona pouze vyhlašuje sbírky.

Leitgeb se hájila tím, že s manželem pravidelně posílají tisíce korun na různé sbírky. Argumentovala tím, že je to v pořádku, protože jejich příjem pochází z reklam na Instagramu. Taktéž zdůraznila, že Nadační fond Radovan, který podporují, nebyl založený za účelem zisku, a i nadále ho financují bez jakýchkoli změn.

Na tyto výtky reagoval i moderátor Leoš Mareš s úsměvem, odpovídaje na negativní komentáře adresované Nikol Leitgeb. Vysvětlil, že DobroDen není výzva, ale jeho osobní iniciativa, která spontánně získala podporu lidí.

Mareš se snažil zklidnit vášně a zdůraznil, že každý má svůj vlastní způsob přispívání, ať už pravidelně nebo jednorázově. Podle něj je nejpodstatnější, aby lidé nezůstávali lhostejní k potřebám druhých a podporovali charitativní činnosti dle svých možností. Bez ohledu na to, zda někdo přispívá pravidelně, či jednorázově větší částkou, hlavním cílem je ukázat solidaritu a poskytnout pomoc těm, kteří ji potřebují.

K TÉMATU  Baddie Winkle: Cool babča, co vám krade muže už od roku 1928

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Životní cyklus oblečení z textilních kontejnerů. Víte, kde končí?


Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?
Bodové osvětlení je oblíbené zejména v kuchyní nebo v obývacím pokoji. Může být zapuštěné, namontované na strop nebo směrové na koleji. Poslední jmenované má tu výhodu, že ho můžete namířit tam, kam potřebujete.
I malé dítko dokáže zařídit pořádné trapasy. Přesvědčte se sama!
Většina lidí si myslí, že nový rok je ideální startovací čárou pro nové začátky. Proto si dávají předsevzetí, která pak ale ve většině porušují. Jak na to, aby vám předsevzetí vydrželo? A nejste-li zrovna povaha, která má pevnou vůli, má vůbec smysl si nějaká předsevzetí dávat?
Mnoho lidí nad brokolicí ohrnuje nos, ale zkuste jí dát šanci a třeba vyzkoušejte různé možnosti její přípravy. Pokud vám v nějaké podobě zachutná, vaše zdraví to jistě ocení. Přináší nám totiž celou řadu blahodárných látek.
Nespavost je problém, který trápí mnoho z nás. Bohužel nad tímto problémem máme tendenci jen mávnout rukou. To přejde - říkáme si. Jenže takzvaná insomnie může mít negativní dopad nejen na fyzickou stránku člověka, ale především na jeho psychiku, zejména pokud mluvíme o dlouhodobém problému.
Napájecí zdroj je elektronické zařízení, které v rámci daného výkonu přeměňuje jeden typ elektřiny (nejčastěji střídavé síťové napětí) na jiný (nejčastěji stejnosměrné napětí). Každý zdroj je definován třemi základními parametry charakterizujícími napěťové úrovně a výkony. Jeho úkolem je dodat potřebnou elektrickou energii.
Každá hospodyňka potřebuje troubu, na kterou se může spolehnout. A každá hospodyňka ví, že každá trouba peče jinak, takže je třeba se s ní seznámit. Podle toho je nutné upravit dobu pečení a kolikrát i stupně.
Kvalitní spánek je nepostradatelnou součástí našeho života. Když ale koukneme na současná čísla, je až k neuvěření, kolik lidí trápí problémy se spánkem. S přechodnou nespavostí si tělo dokáže poměrně dobře poradit, ovšem pokud dlouhodobě nemůžete usnout anebo se často probouzíte uprostřed noci, nastává problém, který si v zájmu vašeho zdraví žádá urychlené řešení. Jak si s tím šikovně poradit?
Dříve pro nás bylo psaní rukou stejnou samozřejmostí jako dýchání. V posledních letech se ovšem k psaní rukou dostaneme poprvé a naposledy na základní a střední škole. Pak plynule přecházíme k počítačům a tabletům. Že v tom nevidíte žádný problém? Bohužel jich ale pár nezanedbatelných vyvstává.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.

Výběr článků

Nejúchvatnější pláže světa? Tyhle si zamilujete. Existují totiž místa, o kterých jste zákonitě nevěděly a my jsme se rozhodli vám je odtajnit. Tak schválně, kam byste se chtěly podívat?
Váháte nad výběrem postele? Inspirujte se v naší galerii. Spokojený spánek je pro naše tělo velmi důležitý!
Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.

Nepřehlédněte

Většina z nás si své vlasy barví, protože není spokojená se svou přírodní barvou, která je často spojená s mnoha stereotypy. Například o blondýnách se traduje, že jsou hloupé, zrzky temperamentní a brunetky atraktivní. Mnoho mužů si tak udělá první dojem o ženě na základě její barvy vlasů. Tu určuje látka zvaná melanin, která je produkována u kořene vlasových cibulek.
Jaro je oficiálně tady, a tak byste měli i ve své domácnosti navodit jarní atmosféru. K tomu vám perfektně poslouží několik jarních dekorací, co rozzáří váš interiér pastelovými barvami.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek