Čtvrtek , 09. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Studium MBA podpoří Vás úspěch na manažerských pozicích

Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.
studim
Studium MBA na Cardiff Academy nabízí možnost zdokonalení dovedností, které jsou klíčové pro úspěch na manažerských pozicích.

Zkušenosti získané během praxe a studií byly dříve klíčovým prvkem životopisu, ale dnes to nestačí. Rychlý pokrok v podnikání dnes vyžaduje mnohem více než pouze teoretické znalosti. Investice do studia MBA představuje správnou volbu pro váš osobní a profesní rozvoj.

Studium MBA na Cardiff Academy nabízí možnost zdokonalení dovedností, které jsou klíčové pro úspěch na manažerských pozicích. Studovat můžete odkudkoli a kdykoli díky online výuce, při které máte navíc neomezený přístup k studijním materiálům, prezentacím i do knihovny s tisíci tituly.

Kromě získání profesního titulu získáte cenné zkušenosti, které vám umožní růst na osobní i pracovní úrovni.

Studium MBA (Master of Business Administration) je vhodné pro všechny vedoucí a manažerské pozice i podnikatele a majitele firem, včetně těch budoucích. Bez ohledu na to, zda jste manažer, podnikatel nebo se jimi chystáte být, nebo hledáte nový směr ve své profesní dráze, MBA vám poskytne potřebné nástroje a znalosti pro úspěch.

Navíc, mnoho zaměstnavatelů považuje studium MBA za kvalitní investici do svých zaměstnanců. Během studia nejen získáte hlubší teoretické znalosti o řízení podniků, ale také se setkáte s reálnými situacemi a problémy, které se v podnikání vyskytují, a budete pro ně spolu se zkušenými lektory hledat řešení.

Nechte se inspirovat a podpořte svůj úspěch tím nejlepším vzděláním na trhu. Stačí si jen vybrat jeden z 11 programů které Cardiff Academy nabízí. Přihlásit se můžete jednoduše, online a zcela zdarma. Jako bonus ke studiu můžete využít výhod od našich partnerů.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Závěť má podle platného občanského zákoníku větší moc, než dědictví ze zákona. Tak můžete určit, komu připadne konkrétní majetek. Pokud žijete v druhém či třetím manželství, či dokonce jen v partnerství, můžete mít dostatek důvodů, proč svůj majetek tímto způsobem rozdělit. Závěť rozhodně nepodceňujte.
Nakupování na internetu se stalo pomyslným trendem. Zejména v době panující pandemie a karantény se i ti, kteří nakupování v e-shopech zatracovali, k tomuto kroku svolili. Neměli najednou na výběr, ostatně nakonec nově nabytou zkušenost dál používali v praxi. To poté vedlo k trhání rekordů v tržbách internetových prodejen, což je trend, který i nadále pokračuje. Pokud i vy patříte mezi vášnivé on-line kupující, pozor si dejte na podvodné e-shopy.
Dnes hrozí, že vás ovládnou stinné stránky vaší povahy. Chraňte také svou kůži a snažte se ji co nejvíce hydratovat. Co ještě pro dnešek máte udělat a očekávat? Více Naďa Šmídová ve speciálním horoskopu krásy a duševního zdraví.
Tohle jistě všechny známe… Ani se nenadějete, chvilku zůstanete na sluníčku (ať už odpočívat nebo pracovat) a večer se pak doma nestačíte divit, jak máte červená ramena, záda nebo jinou část těla. Je to nepříjemné, člověku se špatně spí, pokožka je napjatá, citlivá. Kolikrát je obtěžující i nošení různého oblečení s ramínky, těsnějšími okraji. Jak si můžete v takovou chvíli pomoct a dát svou pokožku zase rychle do pořádku?
Lyžování není jen o dovednostech na svahu, ale také o tom, jak se cítíte ve svém oblečení. Správně vybrané vrstvy jsou klíčové pro váš komfort, tepelnou regulaci a pohyblivost při lyžování. Abychom vám pomohli vybrat to nejlepší dámské lyžařské oblečení, přinášíme vám několik tipů a doporučení.
Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!
Nic nevykouzlí v obývacím pokoji lepší atmosféru než krby a krbová kamna. Planoucí oheň je nejen přírodním zdrojem tepla, ale působí i jako balzám na duši. Když se venku ochlazuje a za okny padne tma, zářivé plamínky se postarají o pocit pohodlí a útulnosti. Prohlédněte si krásné krby a krbová kamna a možná dostanete chuť si zatopit dřevem.
Pokud jste nadšený cestovatel, a soustavně pracující člověk, pak asi jako každý bojujete s omezenými dny na dovolenou. Jak ale najít kompromis - tedy cestovat, a přitom si neplácat v práci volno? Řešením mohou být víkendové pobyty a my jsme si pro tentokrát vybrali jedno lákavé místo – evropské lákadlo v podobě Londýna. Co navštívit v Londýně, když nemáte moc času?
Tento pracovní týden si dejte pozor zejména na nemoci, které poletují vzduchem, a také na všechny ty, kteří nehrají fér a mažou vám med kolem pusy. Tentokrát je snadno odhalíte! Horoskop krásy a duševního zdraví přináší astroložka Naďa Šmídová.

Výběr článků

Spektrum nabízených erotických pomůcek, o které dnes někde můžeme očkem zavadit, nám přijde ohromující a přepestré. Po stránce užitého materiálu jsou možná unikátní, ale designově to nejsou žádné novinky. V podstatě si děláme dobře těmi samými hračkami už hezkých pár tisíciletí.
Navzdory tomu, že dnešní možnosti cestování jsou mnohem větší a rozmanitější než kdykoli jindy, stále více tuzemáků dává přednost pobytu na vlastní chalupě. Proč nad zahraniční exotikou vyhrává letní dovolená v našich krajích na celé čáře?
Sedavé zaměstnání je sice na první pohled nenáročné, ale svému tělo s ním přesto radost neuděláte. Tedy pokud pravidelně nesportujete, nebo alespoň nepraktikujete vhodná kompenzační cvičení. Cviky, které vám představíme v našem dnešním článku, se hodí nejen pro takzvané kancelářské krysy, ale pro všechny, které trápí bolavá záda, ztuhlý krk či jiné obdobné potíže.

Nepřehlédněte

Jste-li uživatelem sociálních sítí, jako jsou Facebook, TikTok či Instagram, jméno Khaby Lame je vám pravděpodobně povědomé. Nebo možná není, ale jakmile zahlédnete jeho fotografii, okamžitě se vám vybaví vtipná videa, jež pravidelně sdílí. A pokud ho ani takto nepoznáváte, postačí si jich pár pustit a zajisté se zařadíte mezi jeho sledující. Jeho originální nápady hýbou virtuálním světem. Bez jediného slova si získal miliony fanoušků a odběratelů, a tím se mu obrátil život vzhůru nohama.
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek