Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Kožené boty na podzim? Obuv, kterou musíte mít!

Podzim je obdobím, kdy se mění nejenom barvy listů, ale i módní kousky v našich skříních – sandály v botnících pak střídají kozačky nebo kožené polobotky. Pokud ještě váháte, zda byste měli investovat do nového páru kožených bot, prozradíme vám, proč této koupě nebudete litovat.
kožené boty
Pokud ještě váháte, zda byste měli investovat do nového páru kožených bot, prozradíme vám, proč sázky na koženkové boty nebudete litovat.

Proč sáhnout po kožených botkách?

Jedním z hlavních důvodů, proč by měly být kožené boty na podzim vaší volbou číslo jedna, je bezesporu jejich schopnost odolat vlhku. Kůže je přirozeně odolná vůči vodě, při správné impregnaci a následné péči tak umožňuje vašim nohám zůstat suchými i v sychravých dnech. Kvalitní kožené boty často dokáží nohy udržet v teple i při chladnějších podzimních teplotách. Pokud proto přemýšlíte nad tím, po jakém materiálu sáhnout, kůži – ať už pravou, nebo umělou, určitě nezatracujte. Kožené boty jsou mimo jiné známé i svou trvanlivostí.

Pokud se o ně řádně staráte, mohou vám sloužit po opravdu mnoho sezón. Kůže časem stárne a získává unikátní vzhled, což může vaše boty učinit ještě atraktivnějšími. Investice do kvalitního páru kožených bot se tak stává dlouhodobou investicí, které bezesporu nebudete litovat. Co se týká trendů, kožené boty jsou vždy v módě a nabízejí širokou způsobů, jak je nosit. Vyberte si mezi klasickými koženými botami, kozačkami, polobotkami nebo i sportovnějšími modely kožených bot ty své.

Můžete být jisti, že kožené boty dodají vašemu outfitu nádech eleganci. Kožené boty jsou navíc vhodné k nošení při mnoha různých příležitostech. Obout je můžete do práce, na večeři, na procházku i na víkendový výlet. Jsou univerzální a přizpůsobí se různým situacím. Dalším důvodem, proč si je oblíbit, je bezesporu právě jejich všestrannost.

Jak pečovat o kožené boty?

Aby vaše kožené boty vypadaly dobře a sloužily vám co nejdéle, je důležité o ně dobře a pečlivě pečovat. Pravidelně je čistěte a impregnujte, abyste udrželi jejich odolnost vůči vlhkosti. Sáhnout můžete po různých produktech určených k péči o koženou obuv, které vám pomohou udržet vaše boty v co nejlepším stavu.

K TÉMATU  Nejlepší přírodní oleje, které jsou elixírem pro krásu
kožené boty
Kožené boty jsou tedy nejen stylovým doplňkem na podzim, ale také praktickou volbou, jak chránit vaše nohy před vlhkem i zimou.

Nezapomeňte také boty vždy nechat vyschnout, ideálně ale ne na topení, což by se mohlo na první dobrou zdát jako dobrý nápad. Nejbezpečnější volbou je tak nechat je proschnout při pokojové teplotě – to sice trvá delší dobu, ale nemusíte se bát následné deformace vaší oblíbené obuvi. Boty z umělé kůže vyžadují péče o něco méně, jejich trvanlivost ale není tak dlouhodobá.

Kožené boty jsou tedy nejen stylovým doplňkem na podzim, ale také praktickou volbou, jak chránit vaše nohy před vlhkem i zimou. Investujte do kvalitního páru obuvi, která vám poskytne pohodlí, styl a trvanlivost po mnoho sezón. A kde kožené kotníkové boty na podzim shánět? Třeba v on-line obchodě nebo v jedné z kamenných prodejen řetězce CCC, kde najdete nepřeberné množství dámských, pánských i dětských bot a praktických doplňků, které dodají vašemu outfitu šmrnc a styl – a to na podzim i po celý rok.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bojujete s přebytečnými kily? Už nevíte, co máte udělat, abyste se jich stoprocentně zbavili? Je načase vsadit veškerá esa v rukávu na hubnoucí potraviny, respektive na potraviny, po kterých se hubne.
Zahalte se do tepla a vydejte se s námi na lednové dobrodružství plné venkovních aktivit vhodných pro všechny věkové kategorie! Bez ohledu na věk si můžete užít odpoledne při sáňkování, procházky v zasněženém lese či stavbu sněhuláka. Připravte se na lednovou zábavu a objevte radost z aktivit pod širým nebem.
Horký dech v polštářích se někdy může proměnit v nudný čas u televize. Nenechte to dojít až takhle daleko a i po letech vztahu plujte na jiskřivé vlně plné šibalských úsměvů. Zábavu, vášeň a věrnost si můžete pojistit s těmito tipy! Už sundávejte podprsenku…
Máte pocit, že vy nebo někdo ve vašem okolí tráví v práci mnohem víc času, než je zdravé? Je pro vás práce na prvním místě a to jediné, o čem dokážete mluvit, jsou pracovní záležitosti? Možná vás dostihl workoholismus, který dnes není nic výjimečného. V době, kdy lidé chtějí především uspět, něco dokázat a být bohatými se workoholismu poměrně daří. Lidé kladou profesní život na první příčku žebříčku priorit, rodinné záležitosti se odsouvají na neurčito. Jen málokdo si ale uvědomuje, že trpět workoholismem je špatně.
Je skvělé, že máme v dnešní době možnost koupit dětem vše, co jim na očích vidíme. Až si ale zkusíte společně s nimi vyrobit nějakou tu vychytávku do pokojíčku z obyčejného kartonu, uvidíte, jak si takovou tvořivou chvilku opravdově vychutnáte. Vyrobte si společně hračky!
Každý nenávidí uklízení, ale každý miluje čistý dům. Existuje nejlepší způsob, jak rychle vyčistit dům? Většina nováčků v uklízení si není jistá, zda by měli nejprve vysát prach nebo vysát. Mají nejdříve uklidit kuchyň, nebo koupelnu? Je spoustu nezodpovězených otázek, co se úklidu týče.
Mnoho lidí se potýká s bolestmi zad při sedavém zaměstnání. Často si poposedneme, vypneme se, ale za chvilku zase povolíme záda i břicho. Ty, kteří pracují u počítače celý den, trápí tuhá krční páteř a také trapézy máme stále v napětí. Co s tím? Přestávky a malý workout při práci na počítači jsou nutné, protože sedíme v jedné pozici a jediné čím hýbeme, jsou prsty na rukách… Zapojit své tělo, prohřát se a protáhnout se je s naším tipem jednoduché a zábavné.
Hot jóga není bikram jóga. Mezi těmito jógovými praktikami je několik rozdílů, mnohé ale naopak mají společné. Proč hot či bikram jógu zkusit? Důvodů máte mnoho.
Barva roku 2020 pro interiér je klasická modrá. Hluboký a tmavý odstín modré dává cítit stabilitu, klid a komunikaci. V interiéru působí vyrovnaně a je ideální do prostoru určeného k relaxaci, hlubokým myšlenkám nebo přímo meditaci. V pracovně umí motivovat k lepšímu výkonu. Tmavá modrá barva dává také pocit bezpečí a v neposlední řadě je velmi elegantní.
Když si prohlížíte své fotky z dovolené, rozhodně nevypadáte jako módní ikony z časopisů a sociálních sítí? Poradíme vám zaručené fígle módních blogerek. Rozhodně zapomeňte na to, že nejste fotogenická. Jen musíte zaujmout tu správnou pózu a úhel - a výsledek bude úchvatný! Už se těšíte na nové fotky?
Když se dva partneři rozhodnou nastoupit společnou cestu, je to vždy dojemný okamžik. Tohle svatební video ale patří určitě mezi ty nejdojemnější!
Obličejová jóga, anglicky face yoga, je stále oblíbenější. V posledních letech zaznamenává úplný boom, a tak nějak do pozadí posouvá i dříve preferovaný botox. Jenže zatímco obličejovou jógu můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, navíc za ni nemusíte utrácet peníze, botox je pořád procedurou, při níž do sebe necháváte vpíchnout chemický jed. Možná je tedy na čase rozhýbat svaly v obličeji a jednoduchými cviky tak dosáhnout mladistvého vzhledu, po kterém touží každá žena.

Výběr článků

Střelci, jakožto jedno z ohnivých znamení, dokáží být neuvěřitelně spontánní a jsou to právě oni, kteří vám bez obalu řeknou naprosto vše, ať se vám to líbí či nikoliv. Oni věci nefiltrují. Se Střelci bývá velká zábava, často jsou proto obklopeni hromadou lidí a přátel. Mají nadstandardní konverzační schopnosti a své okolí umí vysoce zaujmout a inspirovat, aby žili svůj nejlepší možný život.
Martin Hoffman a nová česká kriminálka Vedlejší produkt si získaly divácké srdce a výrazně ovlivnily televizní tabulky. Seriál nejenže posílil pozici České televize, ale svým úspěchem zastínil i ostatní nové pořady včetně očekávané premiéry na Primě.
Sluneční alergií trpí každý pátý člověk. Její projevy se mohou u každého z nás lišit, avšak alergie na sluníčko vždy představuje komplikaci, která nám může zkazit dovolenou i celé letní období. Víte, jak se proti ní chránit?

Nepřehlédněte

Léto nepochybně patří k vůbec nejoblíbenějšímu období, které většina z nás vždy netrpělivě vyhlíží. Ostatně není nic lepšího, než si užívat sluneční paprsky, hodit opalovačku a vyblbnout se v prohřáté vodě. Jenže co když pohodovou idylku naruší příchod menstruace?
Svatba je přelomovým a krásným dnem v životě. Aby byl svatební den nezapomenutelný zejména pro nevěstu a ženicha, je důležité zvolit i tu správnou hudbu. Výběr svatebních písní ovšem není žádná legrace. Co si nevěsty nejčastěji přejí a co se aktuálně hraje? Vyzpovídali jsme DJ, který má v tomhle směru mnohaleté zkušenosti. A zeptali jsme se i samotných nevěst.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek