Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Nejlepší dárky za promoci, kterými potěšíte ženy i muže

Úspěšné složení závěrečných zkoušet se musí oslavit. Promoce je jedinečnou možností, kam uzavřít jednu kapitolu života a otevřít další. Všichni chceme absolventa překvapit krásným dárkem, který se mu bude líbit. Poradíme vám, co pořídit pro ženy i muže. Uvidíte, že nakonec ten nejlepší dárek vyberete.
Zdroj obrázku: missty / stock.adobe

Dárky pro ženy

Šperky jsou sázkou na jistotu. Vysněné diamantové prsteny se stanou nejlepším přítelem absolventky, která si nádhernou ozdobu za svou práci zaslouží. Máte-li kamarádku, která ráda fotí nebo má jiný koníček, můžete zvolit kurz fotografování, vaření, pečení, háčkování nebo čehokoli jiného. Záleží pouze na tom, co dotyčnou ženu zajímá.

Většinu žen potěšíte také jedinečným parfémem s gravírováním. Poukaz na masáž, manikúru nebo ke kadeřnici také potěší všechny ženy, protože každá by o sebe měla pečovat a nechat se hýčkat. Jestli je vaše kamarádka, dcera nebo sestra velká čtenářka, rozhodně ji neurazíte dobrou knihou. Skvělým dárkem je také jídlo a pití, např.:

  • dárková krabička s čokoládou,
  • kvalitní káva,
  • láhev vína apod.

Dárky pro muže

Vystudovat vysokou školu rozhodně není jednoduché. Musíte mít zkušenosti s vypracováním bakalářské práce, složit zkoušky a zvládnout obhajobu. Po takové dřině si každý chlap zaslouží odměnu. Dřevěné manžetové knoflíčky nebo motýlek bude velmi netradičním, krásným a zároveň praktickým darem. I zde samozřejmě můžete zvolit jídlo a pití, např. bedny plné jídla s překvapením nebo drahou láhev jeho oblíbeného alkoholu.

Chcete-li darovat zážitek, taková jízda ve Ferrari, Porsche nebo v jiném luxusním voze potěší snad každého muže. A úžasným potěšením budou také kvalitní hodinky. Jestli máte větší rozpočet, můžete zvolit jako dárek pro syna či partnera nový notebook nebo poznávací dovolenou do destinace, kterou chce poznat. Jaký dárek zvolíte pro svého člena rodiny nebo blízkého, který právě končí na vysoké škole?

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Představitel Kohna z komedií Kameňák, artisty Paola ze seriálu Cirkus Humberto a interpret hitu Sbohem lásko, já jedu dál podlehl následkům operace kolene z března 2020, kdy mu selhalo srdce. Po komplikacích byl uveden do umělého spánku, ve kterém zůstal až do své smrti.
Výběr kontaktních čoček je pro každého jejich nositele klíčovým. V dnešní době existuje celá řada variant kontaktních čoček, které mohou vyhovovat jednomu a druhému naopak méně, či vůbec. Jak tedy správně vybrat a nesáhnout vedle? Existuje několik možností, ale nejlépe vám pomůže váš oční specialista
Retro je v kurzu už několik let, a dotklo se i domácího osvětlení. Můžete si tak pořídit i lampu ve stylu vintage. Tedy věci, které se tváří, jako by za sebou měly celé věky. Toto designové osvětlení navíc vypadá, jako by pocházelo z období páry, a dá zařadit dokonce do kategorie steampunk. Takové industriální lampy vytvoří hřejivou atmosféru, a navíc můžete mít doma i úplný originál.
Ráda se vydáváte na pěší výlety do lesů, na horské hřebeny nebo podél řek? Milujete ten den, kdy máte čas jen sama pro sebe a věnujete ho pohybu a dlouhému rozjímání v přírodě? Nebo raději chodíte na procházky ve dvou? Poznejte ty nekrásnější pěší trasy, které tu máme.
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.
Zase si potřebujete obarvit vlasy, ale návštěva kadeřnického salonu se vám teď do harmonogramu vůbec nehodí? Zkrášlete se v pohodlí domova – a navíc podstatně levněji. Schopnosti prostředků, které skrývá vaše kuchyň, vás prostě nadchnou!
Pořád šetříte a nic neušetříte? Nebo snad nemáte z čeho šetřit, ačkoliv nevyděláváte úplně málo? V tom případě vám chybí finanční gramotnost. Že ani nevíte, co to je? V tom případě vám prozradíme, že je to to, co vás ve škole bohužel nenaučili.

Výběr článků

I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Matek samoživitelek se v naší společnosti najde celá řada. Zejména v posledních letech roste počet rozvodů, na základě kterých se dítě dostane výhradně do péče matky nebo do péče otce. Ve většině případů je dítě svěřeno do matčiny péče, a i když žena získává alimenty v pravidelných intervalech (když se poštěstí), přesto je třeba ohlížet se na finanční stránku a počítat každou korunu. Zejména v případě, že je žena na mateřské dovolené, není to po finanční stránce snadné. Naštěstí přinášíme několik tipů, jak to po finanční stránce zvládnout a nepropadnout zlým myšlenkám.
Dnes v pátek 9.2. nás čeká fascinující astrologický úkaz – Novoluní ve Vodnáři. Toto kosmické setkání slunce a měsíce přináší nejen nový začátek, ale také osvěžující energii a nové možnosti pro všechny znamení zvěrokruhu.

Nepřehlédněte

Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
Pokud se vám podařilo něco zhubnout přes léto, nebo zkrátka chcete jen udržet, to co máte, máme pro vás tipy, které fungují. Stačí dodržovat tyto jednoduché stravovací návyky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek