Neděle , 19. 05. 2024

Nataša

S čím nejlépe nosit červené tenisky? Rady od odborníků.

Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!

S jakými módními doplňky nosit červené tenisky?

Červené tenisky budou hitem letošní sezóny. Proto není od věci zařadit alespoň jeden pár do svého šatníku. Červené tenisky mohou mít různé odstíny. In budou rudé modely, ale také kousky ve vínovém barevném tónu. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Nezapomínejte na to, že by měly vaše červené tenisky ladit s dalšími módními doplňky. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké přiřazujeme k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit vkusně sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Vhodné je i to, když vaše červené tenisky budou vyrobené ze stejného materiálu, jako právě ostatní módní doplňky v outfitu. Opět tím docílíte jednotného a elegantního outfitu. Stylové červené doplňky i tenisky můžete sehnat i v kamenných prodejnách CCC. Tady si přijde na své každý milovník módy.

Jaké oblečení se bude hodit k červeným teniskám?

K červeným teniskám se bude hodit černé oblečení. Tato kontrastní barva dodá vašemu outfitu s červenými teniskami patřičný šmrnc. Další barvou, která se hodí k červené, je bílá a modrá. U modré barvy si můžete pohrát s pastelovými, ale i s výraznějšími odstíny. Pro milovnice extravagance je tu fialový odstín nebo odstín very pery. Jedná se o fialovou barvu s modrými a s červenými odlesky. K červeným teniskám můžete nosit např. tmavě modré džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. Slušet vám k nim bude i módní trapézová nebo plisovaná sukně se vzory a s motivy. Opět vsaďte na vysoký pas sukně. Ten vás totiž opticky zúží a prodlouží. Módní červené tenisky jsou ženám dostupné také na oblíbeném e-shopu CCC.

Jakými dekorativní prvky či vzory mohou disponovat červené tenisky?

Červené tenisky na sobě mohou mít i nejrůznější dekorativní prvky. V kurzu budou letos potisky, ale také malá či velká loga módních značek. Ženy pak mohou volit i červené tenisky se zlatými detaily. Červená a zlatá barva se skvěle doplňují a navíc mohou dámy zlaté detaily na obuvi vkusně sladit i se svými třpytivými šperky. Dále je pak mohou kombinovat také s batohy se zlatými prvky či s taškami přes rameno se zlatými dekorativními detaily. Stylové červené batohy i tenisky se zlatými prvky můžete nakupovat také u prodejce CCC. Červené tenisky pak mohou disponovat i trendy motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Na své si přijde opravdu každá z vás. Chcete-li změnit vzhled vašich červených tenisek, můžete si k nim přikoupit i různě barevné tkaničky a ty podle nálady střídat. Klasika jsou bílé nebo černé kousky. Chcete-li váš outfit více oživit, můžete vsadit na výrazné tmavě modré tkaničky. Námořnická modř je pro červené tenisky jako stvořená. Určitě se jí tak nebojte a pohrajte si s barvami.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pokud mají muž a žena mezi sebou nevyřčené problémy, které se navenek projevují pnutím, hádkami a napjatou atmosférou, je dobré se s někým poradit. Jako první vždy mezi partnery vyvstává otázka: A funguje to vůbec? Pokud s partnerem stále bojujete a nevíte, jak z té zacyklené smyčky ven, zde je vše, co potřebujete vědět o manželském poradenství.
Koupelnové skříňky schovají všechna holítka, ušní vatičky, ručníky a další nezbytnosti, které nepotřebujeme mít vystavené na umyvadle. Inspirujte se v galerii krásného nábytku do koupelny!
V éře digitálních rande a sociálních sítí se naše cesty k lásce neustále vyvíjejí. Zjistěte, jak moderní technologie přetvářejí způsoby, jakými navazujeme a udržujeme vztahy, a co to znamená pro budoucnost romantiky.
Obrovskou tragédii prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda (41). Za tragických okolností přišla v neděli odpoledne o manžela. Manažer Ondřej Křivka (†39) utrpěl fatální nehodu na kole, srazil ho nepozorný řidič.
Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Každá hospodyňka potřebuje troubu, na kterou se může spolehnout. A každá hospodyňka ví, že každá trouba peče jinak, takže je třeba se s ní seznámit. Podle toho je nutné upravit dobu pečení a kolikrát i stupně.
V jednoduchosti je ta největší síla. Tento výrok je pravdivý i v případě cvičení a redukce váhy. Pokud i vy chcete zhubnout, vsaďte na program H.E.A.T. a jeho důraz na ten nejpřirozenější pohyb pro každého z nás. Díky chůzi totiž dokážete spálit maximum kalorií, které vás brzy dostanou k vysněné povaze.
Umíte si představit, že by někdo nenápadně sledoval všechny vaše denní aktivity?
Výběr antikoncepčních prostředků je poměrně velký. Dlouhý seznam začíná kondomy, pokračuje antikoncepčními pilulkami a končí třeba právě nitroděložními tělísky. V tomto článku se na ně zaměříme. Dozvíte se, jak se tělíska dělí, jak fungují, pro koho jsou vhodná a také kdy je ideální jejich zavedení. Provedeme vás veškerou problematikou nitroděložních tělísek a pokud váháte, pomůžeme vám se rozhodnout, zda do toho jít, či nikoliv.
Móda je tématem, které zajímá především ženy. Samozřejmě že existují i pánové, jež se vyznají v módních trendech, a dokonce je baví je sledovat. Ale spíše je to doménou žen, které na toto téma jsou schopné vést se svými kamarádkami dlouhé dialogy. Největším problémem bývá si vytvořit vlastní šatník. S ním se potýká spousta žen. Tápou a zkoušejí a hledají rady a inspiraci. Řešením by mohl být kapslový šatník. Co je jeho podstatou?
Turistické boty jsou fantastické boty, které se nosí, když jste v divočině a razíte cestu z prašných cest, podél žulových balvanů a po hřebenech úzkých kaňonů, dají se ale outdoorové boty pánské či dámské nosit každý den? Přeci jen, byly původně vyrobeny k jinému účelu.
Proč nakupovat nové, když lze kreativně použít věci, které se nám již nelíbí. Pojďte se povídat na dokonalé tipy, jak si váš domov zkrášlit pomocí upcyklovaných věcí. Jdeme starým věcem dát nový život. Budete zírat, co vše se dá vytvořit! Do upcykle!

Výběr článků

Udržitelná móda již není jen trendem, ale nezbytností. Naučte se, jak skloubit lásku k módním trendům s odpovědným přístupem k životnímu prostředí, a to vše s elegancí a stylem.
Pravý deštivý a sychravý podzim se pomalu začíná hlásit o slovo, a tak není divu, že v tomto zrádném počasí více stonáme my i naše děti. S nižšími venkovními teplotami a nedostatkem sluníčka se navíc zvyšuje riziko nachlazení, chřipky a v dnešní době bohužel i dalších virových onemocnění. Právě v tomto období je tedy více, než kdykoliv jindy v roce důležité myslet na posílení imunity, která hraje zásadní roli v naší přirozené obranyschopnosti a odolnosti proti bacilům. Efektivním způsobem, jak můžeme posílit imunitu sobě i svým blízkým, je za pomoci pěti přírodních pomocníků. Jaké to jsou?
Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.

Nepřehlédněte

Sezóna klíšťat už nastala. Že se kvůli tomu bojíte do přírody, abyste si domů nepřinesli boreliózu nebo klíšťovou encefalitidu? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu, nemusíte se vzdávat přírody, abyste žádné klíště nepřilákali. Stačí se jen dostatečně chránit a vsadit na prevenci.
Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek