Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Ohlédnutí za Love Island 2021: Připomeňte si jeho hlavní účastníky

Love Island je celosvětově oblíbená reality show, která je jakousi obdobou dříve známé reality show Hotel Paradise, kterou vyhrála dnes již známá „podnikatelka“ Nela Slováková. Love Island má své fanoušky po celém světě, k nám se dostala v roce 2021, kdy byla odvysílána její první řada. Pamatujete si na její účastníky?
Love Island
Love Island Česko a Slovensko odstartovala loni na podzim.

18. 11. 2022

Druhá řada show Love Island 2022 již zná své čerstvé vítěze. Není to tak dávno, co u nás skončila teprve řada první, ale pojďme si ji trochu zrekapitulovat!

Love Island a jeho vpád na obrazovky

Jakmile se show Love Island dostala v září 2021 na televizní obrazovky, vznesla se vlna kritiky a nepochopení, jak může vůbec někdo něco takového pustit do televize. Účastníci této reality show splňovali veškeré požadavky na to, jak by měl člověk dle dnešních preferencí mladých lidí vypadat – vyrýsované břišní svaly, modelky, instagramové krásky, dokonalé postavy, senzační opálení apod. Ačkoliv zevnějšku účastníků se nedalo nic vytknout, jejich myšlení už na tom bylo podstatně hůře.

I přesto, že soutěž televiznímu divákovi rozhodně na inteligenci nic nepřidá, zažila tato show nezvyklý úspěch. Je třeba si totiž přiznat, že naivita a hloupost lidí skutečně působí na dnešní publikum jako med na včely. Soutěž není o ničem jiném než o polonahých soutěžících, litrech alkoholu a sexuálních hrátkách jednotlivců. Noční večírky, po kterých se soutěžící celý den válejí u bazénu jsou na denním pořádku. A to vše za doprovodu velmi primitivních konverzací, z nichž se divák nedozví nic inteligentního.

Co je úkolem soutěže?

Stejně jako u VyVolených nebo již zmiňovaném Hotelu Paradise, i v tomto případě je vila soutěžících na Kanárských ostrovech opatřena kamerami a mikrofony, které zachytí i ty nejintimnější chvilky soutěžících. Principem celé soutěže je vytvářet zamilované páry po celou dobu. Z vily odchází ten, kdo se do páru prostě nedostane nebo utvoří pár jen takticky.

Soutěžící 2021 v základní sestavě

Tereza

Tereza patří mezi influencerky, a již před soutěží se mohla chlubit početnou základnou svých sledujících, možná i proto, že se stala finalistkou soutěže Česká Miss. Tehdy měla Tess Lojkásková okolo 14K followerů.

K TÉMATU  Když neklape manželství aneb jak ho zachránit?!

Viktória (Aicha)

Jistě si pamatujete exotickou divu ze Slovenska jménem Viktória. Ta od samého začátku dávala najevo svou ambiciózní povahu.

Mishala

Mishala Orth s česko-slovensko-vietnamskými kořeny do soutěže rozhodně patřila. Kromě svého vzhledu zaujala také svým hlasem.

Markéta

Budoucí právnička a věčně fňukající Markéta Chytilová vypadla z vily jako první. Vztah s Pítrem jí sice nevydržel, ale podle všeho je nyní šťastně zadaná.

Laura

Slovenská influencerka Laura Chrebetová od začátku soutěže tvořila pár s Martinem, jejich bezproblémové proplutí soutěží je dostalo až k samotné výhře.

Nikol

Nikol Treterová byla jednou z hvězd první řady a během soutěže se dala dohromady s tanečníkem Vildou. Působili jako skvělý pár, ale letos v březnu na sociálních sítích oznámili rozchod. Důvodem prý byla nevěra ze strany Viléma.

Petr

Petra G. si jistě pamatuje každý sledující tohoto pořadu, nejdříve tvořil pár s Aichou, posléze toužil po dalších dívkách, které se v soutěži objevily. Díky tomu získal nálepku psychopata.

Martin

Fotbalista Martin Kulhánek hned od začátku učaroval krásné Slovence Lauře. A světe div se, jejich vztah vydržel až do teď!

Vilém

Vilda Šír se stal jedním z nejvýraznějších soutěžících Love Islandu, a to nejen proto, že bavil všechny své spoluhráče, ale také kvůli románku s Nikol.

Konverzace v soutěži byly velmi duchaplné.

Jan

Na začátku soutěže se o Honzu téměř popraly tři účastnice a není divu, Honza Petržel je velký fešák, ale také už zkušený otec malého syna. Jana zpočátku uhranula Tereza. Jeho „láskou“ se ale stala Aicha. Vztah, kdy si slibovali lásku na věky věků, když Aicha vypadla z vily, ale dlouho nevydržel. Dveře se za exotickou kráskou ještě ani nezaklaply a Honza už byl zamilovaný do Mirky.

Pítr

Pítr Havránek se každému zapsal pod kůži vyprávění o svém dětství, ovšem ke slečnám se moc férově nechoval. Nicméně ke Gabi se choval moc pěkně – a chová se tak i dál. Jejich vztah přežil do teď.

K TÉMATU  Marilyn Monroe: Lidé ji nikdy nebrali vážně

Vítězové ročníku 2021

Vítězi soutěže Love Island 2021 se stala Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, kteří se ve finále potkali s Gabrielou a Pítrem, Nikol a Vilémem. Diváci však jejich výhru spíše odsoudili, protože svou lásku během soutěže nemuseli dokazovat tak jako ostatní. Myslet si o tom můžeme co chceme, ale dnes jsou Laura a Martin zasnoubení a za výhru si koupili společný byt, který si předělávají k obrazu svému.

Ohlédnutí za Love Island 2021.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Survivor po Česku aneb jak se kazí jedna z nejpopulárnějších reality show světa

Nejoblíbenější reality show všech dob. Zkraťte si dlouhou chvíli

Zdroje článku:
tv.nova.cz, www.rexter.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jakmile vysvitlo sluníčko a konečně se po měsících zimy oteplilo, vsadíme se, že už jste na internetu začala lovit plavky na novou sezonu. V pořádku. S tím úzce souvisí i hubnutí, protože zatímco koukáte na ty holky s perfektní postavou, na sobě najdete obvykle aspoň pár nedostatků, které si umanete do léta spravit. Proto potřebujete jídlo, které vám k vysněné postavě pomůže.
Ačkoliv z vědeckého hlediska se může zdát, že barva očí nemůže mít s povahou člověka pranic společného, nenechte se mýlit. Mnoho starověkých národů věřilo, že barva očí má svůj význam. Najděte si v článku svou barvu očí a zjistěte, co říká o vaší osobnosti!
Jedna z největších tuzemských událostí, Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, pořádaná od roku 1946, byla tento rok opět tradičně počátkem července. A jako každý rok se stala ostře sledovanou, ať v pozitivním slova smyslu, tak i v tom negativním.
Víme všechny dobře, že s dítětem v letadle to není vždy úplně jednoduché. Není třeba se ale ničeho obávat, pokud jste na to připravené. Jak vše zvládnout, aby byl let klidný pro vás, vaše dítě, ale také pro ostatní cestující?
Dnes, na Zelený čtvrtek, bychom měli na talíři přivítat něco zeleného, symbol nového života a jara. Ale víte, jaké dny máme již za sebou a co nás čeká až do Velikonoc? Tyto svátky obnovy a radosti následují po Květné neděli a vedou nás až k veselému Velikonočnímu pondělí. A proč vlastně Velikonoce každý rok "skáčou" po kalendáři? Odpověď tkví v lunárním cyklu: Velikonoce se slaví první neděli po prvním jarním úplňku, což je tradice spojující nás s rytmem přírody a jejím věčným cyklem.
Koberec, nebo lino? Tradiční otázka, kterou si pokládá každý při rekonstrukci, nebo stavbě nového bydlení. Podlahy mohou určovat charakter místnosti, pokud jsou tedy zvoleny správně. Jak koberec, tak lino mají své klady a zápory, takže stojí za to udělat nějaký průzkum a porovnat podlahy, abyste našli to nejlepší.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Praha rozhodně není jen o historii a o památkách. Samozřejmě je doporučujeme navštívit, jelikož opravdu stojí za vidění, ale ne vždycky máte chuť kochat se pamětihodnostmi. Praha je zároveň město nekonečných možností, i co se týče různých aktivit, adrenalinu a zábavy. A právě o tom je dnešní článek, kde vám představíme některé z možností, jak se v centru Prahy aktivně zabavit.
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Prosinec je vhodná doba na nějakou tu pohádku. Na jaký film se vypravit s dětmi do kina? Aktuálně je na výběr hned několik variant, pro co se rozhodnout. Animovaní kutilové Pat a Mat pobaví i dospělé, pohádka z našich krajů Čertí brko se pyšní lákavým obsazením, a francouzská rodinná komedie Vánoce a spol. představí Santu až po kolena v bryndě.

Výběr článků

Nemoci si nevybírají člověka podle toho, odkud pochází ani kolik má peněz. Některé nemoci jsou ovšem typické pro ženy a jiné pro muže. Naše těla a biologie se hodně liší. Samozřejmě některé z těchto onemocnění mohou mít také muži, ale ženy k nim mají mnohem větší sklony. Dnes se podíváme, co vás jako ženu může postihnout.
Když spolu jedou dospělé holky na dovolenou, neznamená to, že jsou ve vztahu nešťastné. I když spolu často jezdí právě ty, které jsou singl. Proč si dát pozor na to, s kým a kam jedete?
Chcete vždy vypadat elegantně a na úrovni bez ohledu na příležitost? Klíčem k elegantnímu oblékání, je dodržování určitých pravidel, která si v následujícím článku oprášíme. Pojďme se podívat na to, jak se oblékat elegantně každý den a nezpůsobit módní faux pas.

Nepřehlédněte

Věděli jste, že pokožka může díky dobré stravě vypadat zdravěji? Pleť je jednou z prvních věcí, kterých si lidé všimnou a její zdraví hodně prozradí o tom, co kdo jí. Stravovací návyky se ve stavu pokožky doslova zrcadlí. Jak? Nahlédněte do našeho průvodce krásnou pletí.
Vietnam je turisty hojně navštěvovaný, a to zcela zaslouženě. Je to nádherná země s přátelskými lidmi, krásnou přírodou, zajímavou faunou a flórou, architekturou, historií i jídlem. Po Vietnamu můžete klidně cestovat týdny, nebo dokonce měsíce, a stále vám zůstanou neprozkoumaná místa. Co navštívit ze všeho nejdříve?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek