Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Rozlučka se svobodou: 7 neotřelých tipů, co podniknout

Rozlučka se svobodou je v podstatě taková ta poslední dámská jízda, kterou si můžete se svou kamarádkou užít za svobodna. Zapomeňte ale na striptýz a klasické rozlučkové klišé – nemusí to být v zásadě jen o alkoholu a nezřízeném veselí. Ne každá kámoška je taky na bar zvědavá. Spíše vsaďte na společné zážitky a naplánujte zajímavou rozlučku, kterou si nevěsta bude pamatovat napořád.
rozlučka se svobodou
Kde je psáno, že rozlučka se svobodou se rovná jedině bar a striptýz?

08. 06. 2022

1. Wellness den

Rozlučka se svobodou, na které o vás bude pečovat tým profesionálů, to zní dobře ne? Vezměte partu holek a vydejte se do nejbližších lázní na all inclusive procedury. Celý den tak můžete strávit u bazénu, na masáži, dopřát si kosmetické zábaly a prostě jen tak relaxovat.

Ve společnosti celé vaší party to bude super den, kdy můžete společně dotáhnout všechny svatební drobnosti. Samozřejmě si budete vychutnávat víno či šampaňské. A navíc budete všechny prostě krásné!

2. Přespávačka

Proč se nevrátit zase do puberty? Zavzpomínejte si na legendární přespávačky. Stáhněte si oblíbené horory nebo romantické filmy – záleží na vkusu nevěsty. Objednejte pizzu, nahoďte pyžama, a prostě si užívejte večera. Samozřejmě nesmí chybět kopec zmrzliny a víno!

rozlučka
Jen vy, filmy, postel a spousta vína!

3. Ochutnávka

Vydejte se s děvčaty na společnou jízdu do vinařství či pivovaru a stravte odpoledne popíjením a ochutnáváním kvalitních vín nebo piv! Také se zde nabízí skvělá možnost, jak si uchovat vzpomínku na tento váš společný den – kupte si archivní láhev, na kterou se všechny podepíšete transparentním fixem. Můžete si ji vychutnat třeba na své první výročí s milovaným mužem. Na zdraví!

4. Kurz vaření

Nemyslete si, že tyto kurzy jsou pouze pro začátečníky. I přesto, že vařit umíte, vždy se můžete naučit něco nového. Zúčastněte se s holkama kurzu vaření – nejenom, že budete mít společné zážitky, ale také si užijete spoustu srandy, a navíc si pochutnáte na skvělém novém jídle. Možností je také třeba využít služeb soukromého kuchaře, který přijede přímo k vám.

5. Soukromé focení

Chcete mít dokonalou vzpomínku na váš den po celý život? Najměte si na víkend fotografa a udělejte focení, kde bude každá z účastnic zvlášť, a pak celá skupina. Začněte lehkým brunchem a šampíčkem, navzájem si pomozte s vlasy a make-upem. Užijte si několik hodin focení, pak se vydejte na nóbl večeři – když už vypadáte tak skvěle, proč toho nevyužít? Nakonec vám zůstanou úžasné vzpomínky a fotky na památku!

K TÉMATU  Zámecké zahrady a parky. Skvělý tip na romantickou procházku nebo výlet s rodinou
rozlučka
Sbalte se a někam odjeďte, tady vám nic neuteče.

6. Glamping

Ještě jste o glampingu neslyšela? Jedná se prostě o kempování, takže počítejte s tím, že vám taková rozlučka se svobodou zabere minimálně celý víkend. Můžete se klidně vydat někam do zahraničí, nebo využít přírody našich hor. Společné zážitky bez elektřiny, sprchy a dalších nezbytností vás rozhodně zcelí. Kdy jindy si můžete takovou zkušenost dopřát?

7. Výlet s batohem

Pokud je pro vás kempování moc náročné a dlouhé, ale rády byste si užily adrenalin, vydejte se prostě na pěší výlet. Sbalte batohy a hurá na hřebeny hor či na výlet k jezeru. Můžete si naplánovat vlastní trasu, nebo se vydat na výlet s průvodcem. Ať tak, či onak, určitě uvidíte spoustu divoké přírody a sblížíte se s nejbližšími přáteli.

Teď už je načase jenom začít plánovat. Nemusíte rozlučku se svobodou zákonitě chystat jenom vy sama, jakožto svědkyně. Ostatní kamarádky, které se budou účastnit, vám jistě rády pomohou. Sejděte se v oblíbené vinárně a pusťte se do toho. Věřte, že už při plánování zažijete mnoho srandy – co teprve, až se ta rozlučka se svobodou bude konat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Svatba za hranicemi: co je nutné vyřídit a na co se připravit?

Svatba nebo život na psí knížku? Záleží na tom, jak moc se chcete (od)vázat

Zdroje článku:
https://hellogiggles.com, https://theeverygirl.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

S jarem je mimo stoupajících teplot neodmyslitelně spojena obměna šatníku za vzdušnější a pestřejší oblečení. Prostor dostávají kousky s vypasovanějšími střihy podtrhujícími ženskost a jemnost. Konec konců, kterou z žen by nepotěšila mužská pozornost, kterou vyvolá právě dobře padnoucí sukně různého střihu a délky? Víte, jaký střih se k vaší postavě hodí nejvíce?
Surfování, velice atraktivní letní aktivita. A to i když jí jen pasivně přihlížíte. Možná se vám tento sport začal líbit už dávno, a zaryl se do paměti. Na první pohled se může jevit jednoduše, svézt se po vlně, nicméně realita je pak o mnoho jiná. Jednou za rok u moře se z vás zkušený surfař nestane. Ale trénovat můžete i v Čechách.
Nevěra zasáhne fatálně každý vztah. Může však být také poučením a východiskem pro vybudování vztahu lepšího.
Prostředí má hodně společného s tím, jak se naše pokožka chová a jak vypadá. Když je horko a vlhko, pokožka může být mastná z přebytečné vlhkosti. Když je zima a sucho, pokožka může být vysušená. Nemluvě o dalších environmentálních stresorech, jako je znečištění ovzduší, sluneční záření, klimatizace a další. Když se mění roční období, mění se i prostředí kolem nás. Kůže se musí přizpůsobit novým klimatickým podmínkám, ale můžete jí práci trochu usnadnit zavedením správné péče o pleť. Když se mění roční období, měla by se měnit i vaše rutina týkající se péče o pleť. Zvažte tyto podzimní tipy péče o pleť, které vám pomohou udělat stejně hladký přechod z léta do podzimu, jako je vaše pokožka.
Každý den čelíme řadě záhad. K těm patří kupříkladu to, kam zmizely brýle nebo klíče od auta. Obvykle je však odpověď banálnější, než jsme čekali. Člověka však v tu chvíli nenapadne, že existují mnohem zapeklitější záhady, nad kterými si lámou hlavu skupiny historiků.
Cihlová zeď a moderní interiéry se začínají prolínat, i když by to kdysi nikoho nenapadlo. Ale přiznané cihlové zdi dodají celému interiéru jedinečný charakter. Protože ale pravé cihly najdeme málokde, můžeme cihlové stěny imitovat plastickým dekorem, který je na první pohled k nerozeznání. Tyto obklady se dají koupit v různých vyhotoveních i barvách, takže se mohou tvářit jako břidlice, kámen nebo klasické cihly. Dokonce si je můžete natřít nebo jinak povrchově upravit přesně podle sebe.
Proměňte jarní úklid z rutinní povinnosti na rodinnou zábavu. Zjistěte, jak motivovat děti k účasti a vytvořit z úklidu zábavnou aktivitu, která posílí rodinné pouto.
Jaro je ideální doba pro obnovení a osvěžení všech aspektů života, včetně vašeho vztahu. V tomto článku se dozvíte, jak může jarní detox vztahů oživit váš partnerský život, posílit vaši vzájemnou komunikaci a prohloubit spojení. Představíme vám strategie a cvičení pro odstranění rutiny a negativní energie, které se mohou v průběhu času ve vztahu nahromadit. Objevte, jak společně strávený čas, otevřenost v komunikaci a sdílení nových zážitků mohou vašemu vztahu vrátit jiskru.
Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.
Po dlouhém období samoty jsem si našla přítele, můj život začal být zase o něco šťastnější. Všechno nám klapalo a vypadalo to nadějně. Byli jsme spolu spokojení a pomalu začínali přemýšlet nad společným rodinným životem. Tak jsem se rozhodla, že by Petra mohla poznat i má matka, abych zjistila, co na něj říká ona. Zpočátku vše vypadalo dobře, ale to, co se stalo pak, mě strašlivě zasáhlo.
Být matkou je jedinečnou cestou plnou radosti, ale i výzev. V našem článku "Podpora a komunita pro matky" se zaměříme na sílu spojení a sdílení mezi matkami. Prozkoumáme různé způsoby, jak mohou matky najít podporu ve svém okolí, a jaký přínos může mít aktivní zapojení do komunitních sítí. Přineseme příběhy, tipy a zkušenosti, které mohou pomoci vytvořit síť solidarity mezi matkami v různých životních situacích. Přijměte naši pozvánku do světa, kde sdílení zkušeností posiluje a vytváří pevné pouto mezi matkami, a kde vzniká bezpečné a podporující prostředí pro všechny, kdo mají to nejcennější – své děti.

Výběr článků

V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.
Květináče dnes mají spoustu podob. Ty venkovní mohou být i samozavlažovací, ale nejdůležitější je materiál. Oblíbené jsou betonové nebo ratanové květináče. Samozřejmostí jsou ale i klasické keramické květináče, a nejlevnější variantou jsou potom ty plastové, které ale také umí vypadat k světu.
Nové album Ondřeje Rumla Zapomenutý příběh posluchače zavede do klidné a radostné atmosféry Vánoc.

Nepřehlédněte

Hodně lidí si chce užívat neustále krásného a teplého počasí venku. To bohužel není v naší zemi možné. V zimě, na podzim i během léta přijdou ošklivé dny. Musíte proto vědět, jak si zpříjemnit volný čas doma, když nemůžete kvůli počasí jít ven. Poradíme vám, jak si snadno zlepšit život a udělat si z domova nádherné a pohodlné místo.
Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek