Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

6 věcí, co ženy tajně dělají, ale nikdy by to nepřiznaly nahlas?

My ženy jsme kolikrát jedno tajemství vedle druhého. Navenek spořádané a rozumné, ale když se zrovna nikdo nedívá, zpíváme si před zrcadlem s hřebenem v ruce. A děláme toho mnohem více, ale nikomu bychom to nepřiznaly. Často ani nejlepší kamarádce.
tajně
Za některé věci se nemusíte stydět, děláme je všechny... tajně!

01. 06. 2022

1. Zahodíme podprsenku, jen co za námi zaklapnou dveře

Neobejdeme se bez nich, potřebujeme jejich podporu pro naše přednosti a rády si vybíráme ty nejvíc sexy kousky, když k tomu máme nějakou speciální příležitost. Ale většina z nás podprsenku zahodí hned poté, co přijdeme domů a zavřou se za námi dveře. A ta úleva, když jsou “holky” konečně venku, že?

podprsenka
Znáte některou ženu, co by nosila podprsenku i doma?

2. Prohlížíme se nahé v zrcadle

Zkoumáme si prsa, celulitidu na zadečku i faldíky na zádech. Jsme ochotné se kvůli tomu svléknout i uprostřed dne, prostě když je příležitost, musíme zkontrolovat, jak si, co se postavy týče, stojíme.

3. Hrajeme si na zpěvačky

Když zrovna nikdo není doma, ale zato máme po ruce hřeben a před sebou zrcadlo, rozpustíme si vlasy, nahodíme sexy výraz a předstíráme, že jsme zpěvačky, které právě vyprodaly celou halu a fanoušci je zbožňují. Která z nás tohle tajně nedělá?

zpěv
Když je koupelna ten nejlepší stadion na světě.

4. Šmírujeme svoje ex

Ale nikdo o tom nesmí vědět, to je jasné. Především naši bývalí, které tajně z povzdálí pozorujeme. V době sociálních sítí je to tak snadné, na pár kliknutí hned víme, s kým zrovna jsou, jak se mají, jak vypadají. Děláme to všechny, no ne?

5. Prdíme

Ženy prdí, i když naše babičky přísahaly, že to tak není. Ale fakta nelžou. Dělá to každý, lidské tělo tak prostě funguje. Ženy prdí stejně jako muži, i když je necháváme si myslet, že prdíme jednorožčí duhu. Haha.

6. Používáme toaletní papír jako nouzový tampon

Zvedněte ruku, pokud jste někdy dostaly menstruaci, když jste to nečekaly. Jahodová teta se prostě ráda objevuje neohlášeně, je to mrcha. I když se pravděpodobně snažíte mít v tašce náhradní tampon, ne vždy se to stane, a právě tehdy se uchýlíme k použití kousku složeného toaletního papíru jako náhradního tamponu. Kdo by to ale přiznal.

K TÉMATU  Nela v koučinku: Druhá schůzka s koučkou a moje chyby

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co si ženy ve skutečnosti myslí, když říkají…

Nejlepší romantické filmy podle skutečné události

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto je pro rty extrémním obdobím: naše rty, stejně jako celý obličej, jsou vystaveny spalujícímu slunci, horkému suchému větru, někdy dokonce i slané mořské vodě. Navíc kvalita rtěnky, kterou na rty nanášíme také může přispět k podráždění už tak namáhaných rtů. Co tedy dělat, aby vaše rty vypadaly stále mladé, pevné a sladké? Dáme vám několik rad, jak o ně správně pečovat.
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Vždycky se říkalo, že pro krásu se musí trpět, a to zejména tehdy, pokud bylo nezbytné nasoukat se do úzkých lodiček na jehlách. K čemu je ale užít si pár minut slávy a o pár let později řešit propadlou klenbu, náchylnost ke zranění kotníku nebo vbočený palec? Žádná hitparáda, viďte. Naštěstí doba slow fashion přeje i pohodlným botám, které nejenže vypadají stylově, ale jsou ku prospěchu zdraví vašich nohou, které vás dnes a denně nosí. O důvod víc, proč si své nožky také náležitě hýčkat.
Volné oblečení, neboli oversize, sluší prakticky všem. Také proto se drží již několik let na výsluní. Jen je třeba jednotlivé kousky správně kombinovat. Povíme si jak.
Oldřich Nový by vám coby Kristián řekl, ať zavřete oči, neboť odchází. Z něj si ale příklad neberte. Svoje oči skutečně zavřete, ale jenom proto, že se na vás partner dívá. Takovou jízdu totiž ještě nezažil. A co vy? Už jste zkusili kouzlo vzájemné masturbace?
Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Základními kritérii pro výběr správného modelu jsou výkon, velikost a bezpečnost používání. Zorientujte se v názvosloví a vyberte si tu správnou varnou desku pro vás.
Zmatená a vystrašená zvířata, plačící malé děti a nepořádek na ulicích je výsledkem hlučných ohňostrojů, které k oslavám silvestra už tak nějak patří. Ale vzhledem k tomu, že následky jsou jak pro zvířata, tak pro děti často fatální, existují místa, kde je pyrotechnika naprosto zakázaná a čím dál více lidí se uchyluje k oslavám Nového roku bez petard.
Každá žena se chce líbit. Některé z nás sází na přírodní krásu, jiné se snaží zdokonalit pomocí různých řasenek, očních stínů, make-upu apod. Když se ale vydáme do obchodu, často tam bezradně stojíme před regálem a nevíme, co si vlastně vybrat. S tím je teď ale konec. Přečtěte si následující řádky a příště půjdete najisto.
Zahradní fontány, vodotrysky nebo kašny. Obzvlášť v paprscích slunce vypadá voda krásně, ale stejně tak navodí její podsvícení v noci příjemnou atmosféru. Fontány se liší tvarem i velikostí, dají se pořídit jako celek nebo nechat sestavit přímo na vaší zahradě. Jedno mají ale společné - jejich pohybující se třpytivá voda pro vás bude během relaxování venku stejně uhrančivá, jako táborák během letního večera.
Máte v šatníku starší nebo málo využívané kusy oblečení? Tyhle nápadité módní vychytávky vás možná inspirují k tomu jim vdechnout nový život. Starší džínová bunda nebo košile po někom z rodiny, o kterých jste si myslela, že je už nikdy nevezmete na sebe? Přetvořte si je podle sebe.
Už se vám někdy do uší dostala voda? Měli jste škytavku nebo vás nesnesitelně bolela hlava? Určitě ano. Naše babičky si s těmito věcmi vždy dokázaly hravě poradit. Naučme se to jako ony!

Výběr článků

Dnešním symbolem je jednoznačně srdce. Je sv. Valentýna, a tak jsme pro vás připravili zajímavou galerii. Jak to může vypadat u vás doma? Už máte nějaký ten dárek pro svého milého ve tvaru srdce? Co třeba svíčku, dezertní talířek nebo speciálně prostřený stůl. Užívejte si srdíček, co hrdlo ráčí! Dneska se může!
Závislost na internetu, sociálních sítích nebo počítačových hrách se projevuje u dětí stále častěji. Podle odborníků je má příznaky opravdové závislosti každé desáté dítě. To je nemalé riziko, že se to může stát i ve vaší rodině. Tyto závislosti jsou – vzhledem k rozšíření internetu a jeho komunikačních sítí – podstatně větším rizikem, než návykové látky či alkohol.
Věděla jste, že obleková pánská vesta může být jedním z nejuniverzálnějších kousků v šatníku každé ženy? Je to tak, můžete ji nosit jak na volno, tak tzv. slim fit. Pojďme se podívat tomuto trendu na zub.

Nepřehlédněte

Ve velkých městech je denně potkáváte. Mají kasičky, často prodávají drobné předměty, klíčenky, plyšáky, odznaky. A žádají vás o příspěvek na invalidní vozík pro malou holčičku, nemocné pejsky, nevyléčitelné děti a mnoho dalšího. Jak si ověřit, že opravdu přispíváme tam, kde je to potřeba?
Venkovní umění dokáže vyčarovat obdiv. Na skulptury ze dřeva a z kamene narazíme nejčastěji v parku nebo u lesní stezky. Co říkáte na tyhle?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek