Sobota , 07. 09. 2024

Regína

Býk: Vášnivé, spolehlivé, ale i příšerně tvrdohlavé znamení

Od 21. dubna, tedy počínaje dneškem, bude vládnout horoskopu až do 21. května znamení Býka. Tito lidé jsou známí svou vášnivostí, spolehlivostí, elegancí a někdy jsou považováni za nejpřitažlivější děti zvěrokruhu. Zároveň jsou čestní a milující. Nechybí jim jistá dávka extravagantnosti, nicméně pokud se rozzuří, často z nich jde i strach. Pokud někdy odhalí, že jste je podvedli, nebudou s vámi mít slitování, jsou totiž opravdu čestní.
býk
Býci mají svou hlavu. Ať se děje cokoliv.

21. 04. 2022

Žena Býk

Žena v Býku je velice tvrdohlavá. Pokud se ji někdo pokusí korigovat, nikdy se nenechá a bude se hádat a stát si za svým až do konce. Většinou ale tento spor vyhraje, protože protivník nemá často proti Býkovi argumenty. Býci všeobecně moc nevycházejí s autoritami, ženy obzvláště. Nesnažte se tak této ženě určovat nějaká pravidla, chce si vždy udělat své vlastní rozhodnutí – a moc ji nezajímá, co od ní její okolí očekává. Hlavně, že si všechno udělá po svém a bude tak spokojená.

Ženy v tomto znamení jsou domácí puťky. Raději v klidu pracují na nějakém projektu nebo si čtou knihu, než aby se stýkaly s cizími lidmi. Opravdu je nezlákáte na každovíkendový večírek. Užívají si svou pohodu a domácí klid. Takže i případnou oslavu narozenin raději uspořádají doma, kam pozvou své přátele, než aby vyrazily oslavovat někam do klubu či do baru.

Špatné vlastnosti ženy Býka

Pokud milujete dobrodružství a spontánnost, u ženy Býka neuspějete. Nesnáší totiž změny a nové situace je naprosto děsí. Vždy musí dopředu vědět, do čeho vlastně jdou a všechno si naplánovat.

Jsou to plánovači. Pokud se plány na poslední chvíli změní, propadnou panice. Toto znamení potřebuje co nejvíce informací, než souhlasí s nějakým výletem. Pokud je otázek příliš mnoho, raději zůstanou doma.

Muž Býk

Stejně jako ženy, tak i muži v Býku dávají přednost rutině, a na nějaké dobrodružství je opravdu neužije. Všechno neznámé je doslova děsí. Jako zaměstnanci jsou skvělí, protože pracují opravdu naplno. Nedokážou se ale soustředit na více věcí najednou. Úkoly plní pěkně jeden po druhém, ale zato na 120 %. A i když na pohled působí docela nesměle, v jádru jsou to opravdu silné osobnosti.

K TÉMATU  Raci jsou oddaní lidé, kteří své blízké budou bránit za každou cenu

Špatné vlastnosti muže Býka

Spousta mužů v tomto znamení je opravdu tvrdohlavá a opravdu si nemůžete myslet, že je změníte. Klidně zůstanou i ve špatné situaci, než aby se sami změnili, natož tak pod nátlakem někoho jiného. Myslí si, že to, co chtějí a dělají, je prostě to nejlepší, a nikdo je nepřesvědčí o opaku, i kdyby to bylo očividné. Celkově vzato, muž ve znamení Býka nebude poslouchat rozum.

Dítě Býk

Povaha dítěte Býka je vesměs klidná a milá. Nicméně, pokud má nějakou potřebu, dá o tom vědět širokému okolí. Buďte tedy vždy připraveni. Jsou to opravdu roztomilá miminka, kterým vládne Venuše. Pozor ale na dudlík! Tyto děti rády všechno ocucávají a neustále mají něco v puse. Proto byste mohli mít opravdu problém se dudlíku zbavit.

Když jsou starší, rádi se parádí, a to samozřejmě hlavně holčičky. Mívají hudební nadání, které byste v nich měli budovat již od malička. Nicméně v zárodku jsou docela i líní, takže byste to měli potlačit hned zkraje. Milují ocenění, takže forma odměn namísto trestů je to nejlepší, co můžete udělat.

A stejně jako dospělí, tak i děti v Býku nemají rády pravidla a jdou si tvrdohlavě za svým. Proto musíte neustále opakovat dokola, když po nich chcete něco, do čeho se jim zrovna nechce. Jsou také rodinně založení, takže pokud mají sourozence, budou se ho držet venku více než ostatních kamarádů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Tvrdohlavý a energický Beran. Na co se u takového znamení připravit?

Rok Tygra: Co vás podle čínského horoskopu letos čeká?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V neděli 21. července 2024 nastal vzácný druhý úplněk ve znamení Kozoroha. Tento jev, který obvykle vidíme pouze jednou ročně, přináší téma uzavírání nedořešených záležitostí a vyzývá nás k zodpovědnému chování. Úplněk ovlivňuje naši práci, kariéru i osobní život, a může přinést překvapivé politické změny. Věnujte pozornost svému zdraví, zejména kostem, kůži a zubům, a využijte tohoto období k meditaci, zbavení se strachů a přehodnocení svých životních cílů.
V první řadě je dobré si říct, že v malém množství rozhodně neuškodí pivo ani víno. Dokonce má obojí pro náš organismus velmi pozitivní účinky. Čemu tedy dáte přednost vy?
Ptáte se, kde využít kameny v zahradě, aby vše fungovalo? Váš pozemek je místem, kde se snoubí krása přírody s kreativitou. Horniny a minerály přidávají estetickou hodnotu, ale také mohou ovlivnit její funkčnost a zdraví. Poradíme vám s výběrem.
Doba od 21. února do 20. března patří jenom Rybám, poslednímu dvanáctému znamení zvěrokruhu. O Rybách je známo, že jsou znamením důvěřivým a empatickým. Mají rády jistotu a dokážou lidem porozumět víc než kdokoliv jiný.
Květen je lásky čas, to ví přece každý. Nemáte si v tomhle směru absolutně na co stěžovat? Ani nevíte, jakou máte kliku. Díky svému partnerskému štěstí se zřejmě dožijete požehnaného věku. A navíc se vám vyhnou deprese!
Přivydělat si z pohodlí domova nikdy nebylo jednodušší než teď. Pokud prahnete po tom, přispívat do rodinného rozpočtu něco navíc, nemusíte nutně chodit z jednoho zaměstnání do druhého, ale můžete se u oblíbeného televizního pořadu pustit do ručních prací. Možností je víc než dost.
Hudba je úplně jiná při reprodukci a na živo. Tahle korejská bubenice předvádí svoje vystoupení přímo na ulici před zraky kolemjdoucích, kteří si rádi sednou, aby se podívali na její show až do konce. Za touto hladce vypadající hrou na bicí jsou bezpochyby hodiny a hodiny cvičení. Výsledek je naprosto profesionální.
Spokojená žena po mateřské dovolené je cílem projektu Vedeme k úspěchu. Zároveň je i velkou motivací tří žen, které stojí za workshopy a rozvojovými kurzy pro maminky. Originalita, zábava a interaktivita kurzů vznikla spojením zkušeností a energie personalistky Světlany Pozníkové, rozvojové koučky Marcely Hlaváčkové a markeťačky Jany Rosenbergerové.
Chtěli byste si domů pořídit malé kotě nebo jste jeho čerstvým majitelem? Máme pro vás praktické rady, které vám pomohou v péči o nového člena rodiny. Tohle se bude hodit.
Jak probíhá první schůzka se mnou? Jaké nástroje mají moji klienti k dispozici, aby na sobě mohli začít pracovat? V jakých oblastech života vám Emoční rovnice pomohou? Dočtete se, jak se Nela cítila, co jí první koučink přinesl a co ji překvapilo.
Dopadlo to skvěle – podařilo se vám úspěšně obhájit titul bakaláře. Tři roky snažení, učení, skládání zkoušek a trávení spousty času nad psaním bakalářky přinesly zasloužené ovoce a vy si můžete před jméno hrdě začít psát titul Bc. Co ale dál? Stačí vám to, nebo byste rádi pokračovali dál? Magisterské studium rozhodně není k zahození a díky němu se vám otevřou zase úplně nové možnosti. A kdy jindy se pustit do dalšího studia, než právě teď – protože čím budete starší, tím to půjde o něco tíž.
Mohou být regálové, výklopné nebo jako lavice, na kterou se posadíte u nazouvání. Botníky ale vypadají dobře i z palet nebo přepravek. Můžete mít tak doma svůj vlastní originální kousek nábytku. Který si vyberete?

Výběr článků

Když se blíží vánoční svátky, v obchodních centrech se setkáváme s obrovskými frontami. Ty však nevedou nikam jinam než do malého krámku s názvem Pandora. Zejména pánové, kteří zapomněli svým nejdražším koupit něco hezkého se snaží na poslední chvíli ulovit alespoň přívěsek na náramek, po kterém ženy doslova touží, i když se tedy razantně plácnou přes kapsu. To se však změní.
Hot jóga není bikram jóga. Mezi těmito jógovými praktikami je několik rozdílů, mnohé ale naopak mají společné. Proč hot či bikram jógu zkusit? Důvodů máte mnoho.
Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.

Nepřehlédněte

Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek