Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Tvrdohlavý a energický Beran. Na co se u takového znamení připravit?

Ve znamení Beran jsou lidé narození od 21. 3. do 20.4. Tomuto znamení vládne živel ohně. Tito lidé jsou tak opravdu nabití energií a zároveň velmi ambiciózní. Beranům vládne planeta Mars, jde o znamení, jehož symboly jsou jaro, nové začátky a jiskra. Berani jsou velcí bojovníci, ale co dalšího charakterizuje tohle kardiální a ohnivé stvoření?
beran
Beran je tvrdohlavý, energický, nápaditý i kreativní. (foto: 123RF)

21. 03. 2022

Berani jsou opravdu jako oheň – a poznáte to na nich na první pohled. Jsou to totiž velmi energičtí lidé, takže jakmile vejde do místnosti Beran, je ho všude plno. Berani jsou průbojní, mají velké ambice, a všechno, co si zamanou, se snaží dostat. Chtěli by to ale nejlépe ihned. Stejně tak, jako se mohou Berani díky této vlastnosti v životě dostat hodně daleko, mohou mít na své cestě nejeden malér.

Typický Beran

Jak si totiž jdou za svým, nehledí napravo ani nalevo, čímž se často mohou dostat do nejrůznějších sporů. Kromě své houževnatosti jsou ale lidé ve znamení Berana také velmi spontánní, umí se radovat ze života a snaží se být bezstarostní.

Berani neznají únavu a do práce se vrhají po hlavě, za svou snahu a práci ale žádají i pochvalu a odměnu. Patří mezi velmi odvážné typy lidí, jsou kreativní a mají velmi silnou vůli. Často překypují nejrůznějšími nápady a v práci jsou to i skvělí organizátoři a vedoucí. Jsou to rovněž lidé upřímní, otevření, a jakmile spadnou, ihned se zvednou a jdou zase dál. Potřebují mít vždy možnost vybít si svou energii, doma na gauči tak opravdu dlouho sedět nevydrží.

Jaké jsou ženy v tomto znamení?

Ženy, které se rodí ve znamení Berana, jsou velice silné, sebevědomé, soběstačné a energické. Tyto ženy přesně vědí, co chtějí a umí si o to říct. Jakmile jsou nespokojené, neumí to v sobě moc dusit, naopak jim přetvářka činí velké potíže. Jsou to ale ženy přátelské, upřímné, otevřené a tolerantní.

Ženy rozené v tomto znamení jsou i skvělými partnerkami. Jsou milující a oddané, pokud cítí od partnera to samé. Žena v Beranu si svého muže velmi váží a obdivuje ho. Potřebuje však být v blízkosti toho, kdo jí lásku opětuje. Mimochodem jsou to velké milovnice zvířat.

K TÉMATU  Miláčku, hodíme se k sobě? Aneb jak funguje souznění v horoskopu

Jací jsou muži v tomto znamení?

Je to rebel! Přesně takový je muž ve znamení Berana. Jsou také neskutečně energičtí, stejně jako ženy, a navíc jsou to velcí bojovníci. Pokud tento muž v něco věří, jde si za tím a své ideály skutečně pevně vyznává. A i když Beranům nechybí ambice ani dobré nápady, není radno si s nimi zahrávat. Právě proto, že jde o velké fightery, kompromisy jim činí značné obtíže. Kromě toho jsou Berani i někdy trošku sobci. Často totiž myslí více sami na sebe a své touhy než na to, po čem touží a co zrovna chce jejich okolí.

Muži Berani potřebují také svobodu, i když touží po velké lásce, musí mít stále pocit, že nejsou odříznutí od své volnosti. Možná i proto ve vztahu často snadno přehlédnou to, co by chtěla jejich partnerka. Berani se také velice špatně přizpůsobují, neradi dělají něco, co nechtějí.

A co děti Berani?

I děti se dají charakterizovat podle svého znamení, ve kterém se narodily. Pokud se vám narodí malý Beran, vězte, že toto dítko bude velice zvídavé, bystré, ale ani chvilku neposedí na jednom místě. Ani u nich se jejich vrozená energie nezapře. Jsou to zkrátka neposedové. Tyto děti se mohou potýkat s problémy ve chvíli, kdy musejí dodržovat nějaký pevně zavedený řád, například ve škole.

Za to se ale velmi dobře a rády učí, a i své místo v kolektivu si hravě najdou. Děti ve znamení Berana se snaží prosadit si svou a milují volnost, což může rodiče občas přivádět k šílenství. Mají rovněž velkou představivost.

Berany musíte brát prostě takové, jací jsou. Rozhodně to ale nejsou nudní společníci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na neděli 23. 9. 2018. Přes noc nastane podzimní rovnodennost!

Rok Tygra: Co vás podle čínského horoskopu letos čeká?

Co o vás říká indiánský horoskop?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jít na první schůzku s celou řadou očekávání, která musí partner splňovat, je velmi kontraproduktivní. Jestliže se chcete seznámit, nemůžete čekat, že protějšek splní vaše představy během krátkého setkání v kavárně. Rychlé soudy jsou špatné soudy.
Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky. Právě nízká cena a vysoké skladové zásoby přivádí k tomuto tradičnímu prodejci investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů. Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato. Přízemní cenou zlata se tento prodejce výrazně odlišuje od ostatních nabídek na trhu. Potvrzuje to i jeho umístění na prvním místě loňského srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).
Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!
V dnešním prohlášení z Buckinghamského paláce bylo oznámeno, že britský král Karel III. čelí rakovině. Monarcha, který nedávno absolvoval zákrok kvůli zvětšené prostatě, nyní zahájil léčbu, ačkoli konkrétní typ rakoviny nebyl zveřejněn.
Dětská obezita celosvětově narůstá a v civilizovaných zemích je hodnocena už jako epidemie. Česko není výjimkou. Podle mezinárodní studie HBSC, sledující jednotnou metodikou školní děti, bylo v roce 2001/2 mezi dívkami ve věku 15 let 6 % obézních a mezi chlapci 13 %. Avšak ve školním roce 2013/2014 studie zjistila již 12 % obézních dívek tohoto věku, a dokonce 23 % obézních chlapců.
Teploty se konečně začínají zvedat a léto se nezadržitelně blíží. Pokud si letos budete chtít užít koupání, pak nejspíš budete muset do řeky, rybníku či vodní nádrže. Jenže jejich čistota a mnohdy také studená voda vám mohou následně přivodit nepříjemné patálie. Zvláště jste-li náchylní k tzv. letním problémům, měli byste udělat vše pro to, abyste se jim vyhnuli. Soutěžte tak s námi o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám v tom pomůže.
Už dávno je pryč doba, kdy si lidé doma zapalovali parafínové čajové nebo jiné svíčky. Osvěta na téma svíček se šíří světem rychlostí blesku. Pokud ale stále netušíte, proč zainvestovat do sójových svíček, pár důvodů pro vás máme. Ten hlavní je, že parafínové svíčky vážně poškozují naše zdraví.
Kdo by neznal a nemiloval levanduli. V průběhu měsíce června se levandule dostává do květu a všechno kolem sebe překrásně provoní. Levanduli máme všichni spojenou zejména s Francií a konkrétně s oblastí Provence. Dnes se ale pěstuje téměř v celé Evropě.
Silvestr je oslavou plnou světla, radosti a naděje, a pro rodiče s dětmi přináší otázku, jak tuto magickou noc nejlepším způsobem sdílet. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje otázce, kde trávit Silvestr s dětmi. Přinášíme tipy na rodinná přátelská místa a aktivity, kde můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle pro vaši rodinu a přivítat nový rok s radostí a láskou.
Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Pokud pracujete z domova, například tvoříte weby, píšete články nebo se věnujete jinému odvětví, jistě se setkáváte s problémy, které provází snad každého. Práci z domova si určujete sami, volíte si pracovní dobu i množství práce.
High Desert Modern house se nachází v malém městě Bend v americkém Oregonu, v dosahu horských sjezdovek. Překrásná rezidence vás svým řešením uchvátí. Hlavní myšlenkou domu jsou posuvné panely, které mohou úplně oddělit a doslova skrýt jednotlivé prostory navzájem.

Výběr článků

Bali - nádherný, romantický a přírodou protkaný ostrov, který přímo vybízí k prožití okamžiku, který se na vždy zapíše do vaší paměti jako váš den D. Plánujete zde svatbu? Proč ne, je to ostatně v poslední době poměrně trendy záležitost. Předem byste rozhodně měly vědět, na co se připravit. Svatební specialistka a místní balijský průvodce pro vás připravili souhrnné informace přímo z místa činu.
Nastoupili jste na mateřskou dovolenou a přemýšlíte, jak si aspoň něco málo přivydělat k dobru? Nebo v hlavě nosíte už nějakou dobu podnikatelský plán, na který je najednou více času než kdy dřív? Podnikání na mateřské není tabu a není to ani nic nereálného. Dnes se jedná o zcela běžnou věc.  
Ve spolupráci se značkou Retlux připravil portál DámskáLiga.cz vánoční soutěž. Zapojte se do hry o chytrou vánoční výzdobu.

Nepřehlédněte

Asi každý z nás už někdy nějaký ochutnal. Zatímco někomu chutnají více, jinému méně. Očekáváme od nich, že nás doslova nakopnou, dodají nám energii. Úkolem energetických nápojů je zlepšit koncentraci a podpořit soustředění. Málokdo z nás už se ale ohlíží na zdravotní dopad těchto tolik oblíbených drinků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek