Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Soutěž: Získejte zpět životní energii a vitalitu

Pracovní ani sportovní výkony už nejsou co dřív. Únava se stupňuje a energie je na minimu. Máte-li to stejně, pak je na čase dobít „baterky“ a začít si opět užívat život naplno. Soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který vám vrátí elán do života. Kromě životabudiče získáte i důležité vitaminy a minerály pro své srdce, jež vám za ně poděkuje.

Vitamin mládí

koenzym

Přesně tak se přezdívá koenzymu Q10. Ten je totiž zodpovědný za energii, kterou tělo získává z potravy. Jenže po čtyřicítce jeho produkce v těle klesá, proto se snižuje výkonnost a můžete mít pocit, že už to není co zamlada. Chcete-li to změnit, vyzkoušejte novinku Naturevia Koenzym Q10 Cardio, která obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10 přírodního původu, vitaminy B1, E a selen. Vitamin B1 přispívá k správné činnosti srdce, nervů a také k získání energie z potravy. Selen je důležitý pro imunitu a štítnou žlázu. Rovněž vás spolu s vitaminem E ochrání před volnými radikály. Tato unikátní kombinace všech nepostradatelných látek vám dodá zpět životní elán a v kondici bude nejen vaše tělo, ale také mysl. Stačí denně jedna či dvě kapsle rostlinného původu, které jsou vhodné i pro vegany.

magnesium

Minerál nabitý energií

Hořčík pak zvlášť oceníte, čekají-li vás náročné dny. Jestli ho máte málo, poznáte snadno. Jeho nedostatek se může projevit podrážděností, nervozitou, únavou, depresí či nespavostí. Pociťujete-li některý z těchto příznaků, měli byste magnesium svému tělu dodat. Třeba pomocí doplňku stravy Naturevia Magnesium 1. Jeho jedna malá tableta zaručí dostatečný denní přísun hořčíku, uleví vám od nervového či psychického napětí a dodá vám potřebnou energii. Výhodou je také to, že vám balení vystačí na tři měsíce.

Soutěžte s námi a získejte dvojici, která vám vrátí vitalitu a chuť do života.

Soutěž trvá do 26.9.2021

Co můžete vyhrát:

Získat můžete jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje a Koenzym Q10 Cardio a Magnesium 1. Hodnota 1 výhry je cca 600 Kč.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Růži, královnu květin, můžete použít v kosmetice i v kuchyni. Růžová voda je již mnoho let nejčastěji používanou květovou vodou. Je skvělá pro všechny typy pleti, od mladé problematické, přes přecitlivělou suchou až po náročnou zralou. Hodí se i pro jemnou dětskou pokožku a pro alergiky. Vyrobte si ji doma. A ještě mnohem víc.
Sleduji ho přes skleničku vína. Podívá se mým směrem, usměje se. Ten jeho úsměv, odzbrojující úsměv. Cítím, jak se mi celým tělem rozlévá horko. Vykouzlím na své tváři úsměv. Evidentně to vzal jako pozvání, protože teď míří ke mně.
Semínka se do naší zdravé stravy začala postupně dostávat v minulém desetiletí. Nyní jsou už stále častější přísadou v naší kuchyni. Nicméně pořád je mnoho těch, kteří si neuvědomují, jak zdravý přínos pro nás semínka v pokrmech mají. Některá z nich jsou označována dokonce za superpotraviny, což jen dotvrzuje, jak důležitá pro organismus mohou semínka být.
Poslední dva roky pro mne byly velkou životní zkouškou. Přišla jsem o spoustu přátel a iluzí. Ale našla jsem samu sebe. Největší rána pro mě byla, když se se mnou rozešel můj přítel krátce po tom, co jsem se začala léčit s rakovinou. Nyní se mi začal opět ozývat a chce, abychom se k sobě opět vrátili.
Během vánočních svátků se většinou neubráníme koupit domů jeden z jejich symbolů, a tím je vánoční hvězda. Krásná dekorativní rostlina, která vám však nemusí dělat radost zákonitě jen na konci roku. Lze ji totiž pěstovat prakticky celoročně. Víte, odkud se vlastně vzala?
Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Vaginální mykóza nebo také kvasinková infekce. To je problém, který je ženám moc dobře známý. Štěstí má žena, která se s nepříjemným pocitem pálení, svědění a nepříjemnou bolestí intimních partií ještě nesetkala. Statistiky však říkají, že se s mykózou alespoň jednou za život setkala snad každá z nich. Proto lze logicky říct, že každá žena se ptala na to, jak s mykózou bojovat.
Co vede vegetariány k jejich rozhodnutí přestat jíst maso? Co toto rozhodnutí do jejich života přinese a jak jsou na tom zdravotně oproti zbytku populace? Podívejte se na rozhovor s veganem a vegetariánkou, kteří se rozhodli ze dne na den přestat jíst maso.
Čekáte přírůstek do rodiny? Gratulujeme! Jednou z velice krásných povinností, která na vás v budoucích měsících čeká, vymýšlení, jak zařídíte pokojíček. Jaké jsou novinky, které vás potěší, a co by v pokojíček pro miminko rozhodně nemělo chybět?

Výběr článků

V dnešní době máme spoustu pomocníků, o kterých si generace před námi mohly nechat jen zdát. Vysávají za nás roboti, praní prádla přenecháváme pračce, máme také myčku, tudíž nemusíme špinavé nádobí mít ručně. V mnoha ohledech, jak se zdá, máme vše vlastně jednodušší. Proč ale paradoxně i tak nemáme čas a nejsme tak šťastní a v klidu, jak bychom měli být?
Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měli každý den úsměv na tváři. Kdyby se vám dařilo v práci, ve škole, ve vztazích a měli byste krásné zdraví. Ano, tohle všechno je možné a to za pomocí pozitivního myšlení. Už jen tohle všechno může být velkou motivací, abyste začali myslet pozitivně! Protože ty výsledky stojí opravdu za to. Jak ale na to? Jak se od stresu, smutku a strachů dostat k lepšímu myšlení?
Svým tvarem trochu připomíná mrkev. Jindy zase mívá kulatý tvar a na pohled tak připomíná přerostlou ředkvičku. O čem je řeč? O zelenině, kterou mnoho lidí (ne)vědomě přehlíží a do jídelníčku ji zařazuje jen zřídka. Znáte bílou ředkev?

Nepřehlédněte

Možná sami na sobě cítíte, že už nemáte tolik chuť na saláty z čerstvé zeleniny, lehká jídla a vlastně ani na prosecco. Prostě by to chtělo něco sytějšího, aby vám nebyla zima a neměly jste pořád hlad. Co zkusit podzimní jídelníček?
Ať už jste romantickou duší či nikoliv, pár romantických knižních výtisků byste u sebe v knihovně mít měli. Zaprvé nikdy není na škodu žít alespoň v příběhu více naivně, než ve skutečném životě, a zadruhé nějak potřebujete zaplnit volné chvíle během propršených dní. Otázkou nyní zůstává, jakou knihu si pořídit a přečíst?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek