Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

SOUTĚŽ: Zmírněte projevy přechodu s přípravky Naturevia

Pro mnoho žen je přechod velkým strašákem kvůli jeho nepříjemným symptomům. K nim patří návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad a únava. Jenže menopauza patří k životu a je jeho přirozenou součástí. Projde jí každá žena. Ovšem existují přípravky, které vám pomohou její příznaky zmírnit a toto období zvládnout s grácií. Soutěžte s námi a vyhrajte doplňky stravy Naturevia PerfectDay a Magnesium 1!
přechod
Bojujte účinně s přechodným obdobím!
přechod

Přechod je pro každou ženu náročné období. Hladiny hormonů se mění a to má vliv nejen na tělo, ale i psychiku. Vyrovnat se s těmito změnami vám pomůže doplněk stravy Naturevia PerfectDay. Jde o přírodní bylinný nehormonální přípravek. Každá rostlina v něm obsažená má svůj důvod. Ploštičník uleví od návalů horka a nočního pocení, drmek pomůže k hormonální rovnováze. Ke zklidnění a lepšímu spánku zase přispěje chmel. Patentovaný sójový extrakt pak dodá vysoké množství izoflavonů, což jsou fytoestrogeny, které pomáhají tlumit symptomy menopauzy. Společně vám tak pomohou náročné období překonat. Navíc přípravek obsahuje vitamin D, jenž je důležitý pro udržení pevných kostí. Jistě oceníte i to, že jde o zcela přírodní prostředek, takže se nemusíte obávat jeho vlivu na tkáň prsou a dělohy.

přechod

Hořčík pomůže zlepšit náladu

S dalšími projevy přechodu pak pomůže magnesium. Uleví při nervovém nebo psychickém napětí a pomůže načerpat energii. Jeho nedostatek se může projevit podrážděností, nervozitou, únavou, depresí či nespavostí. Dostatečný denní přísun hořčíku vám zajistí jedna malá tableta doplňku stravy Naturevia Magnesium 1. Balení obsahuje 90 tablet, tak vám vydrží tři měsíce.

Soutěžte s námi a vyhrajte balíček přípravků, které vám pomohou překonat přechod a zmírnit jeho nepříjemné projevy. Díky nim zvládnete i toto období s přehledem.

Co můžete vyhrát: Získat můžete jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje PerfectDay a Magnesium 1. Hodnota 1 výhry je cca 640 Kč.

Nápovědu najdete ZDE (odkaz – http://www.naturevia.cz)

Soutěž končí 29.7. a výherci budou po skončení kontaktováni na jejich e-mail!

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Blíží se vaše dovolená a vy přemýšlíte, jestli vzít svého domácího mazlíčka s sebou. Myslíte, že mu bez vás bude smutno, ale jak se bude cítit na pláži nebo na horách? Pes může chodit s vámi, ale kočka? Ať se rozhodnete odjet sama a mazlíčka svěřit do péče jiné osoby, nebo pojede s vámi, příprava se vyplatí.
Poslechněte si deset hlasů z britské verze talentové show The Voice 2019, které naprosto uchvátily diváky a šokovaly porotu. To je zpěv!
Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Obecně platí, že lidé tapety buď milují, nebo nesnáší. Tapety jsou skvělým řešením nejen z hlediska designu, ale také izolují teplo, hluk a zabraňují vzniku plísní. V devadesátých letech byly tyto textilie v módě a v každé stylové domácnosti se objevovaly stěny se zajímavými prvky. Po delší době se opět vrací do našich moderních bytů. S tím však vyvstává otázka, jaké jsou nyní trendy?
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  
Barva bot o vás hodně prozradí a v případě lodiček to platí dvojnásob. Vyberte si barvu podle svého vkusu a osobnosti a doplňte svůj outfit chytře a vkusně. Lodičky jsou klasické dámské boty, kterými nikdy žádný model nepokazíte. Můžete je brát na slavnostní příležitosti k róbám, ale využijete je i v casual módě. Ženy v byznysu je také ocení ke kostýmkům nebo do práce na jednání. Lodičky jsou kouzelně ženské, proto se vyplatí mít jich víc párů. Jaké barvy by neměly chybět ve vašm obetníku objevíte v tomto článku.
Mléko a mléčné produkty nepochybně patří mezi přírodní složky kosmetiky. Není se čemu divit, už sama královna Kleopatra využívala mléko – zejména to oslí – pro svou krásu. Dnešní kosmetické produkty obsahují mléko jak kozí, tak oslí, ovčí nebo také syrovátku, tvaroh či jogurt. Víte, jaké blahodárné účinky mají mléčné produkty pro pleť?
Koronavirus decimuje naši populaci ve velkém. Denně se zveřejňují statistiky nakažených, vyléčených i těch, kteří svůj boj prohráli. Kromě jeho negativních dopadů na tělo se také stále častěji mluví o vlivu na psychiku. Čím déle pandemie a s ní spojené zákazy platí, tím více lidí upadá do deprese a zažívá stavy úzkosti.
Připadáte si zmatení z toho, co vlastně jíst? V dnešní době jsme přehlcení velkým množstvím informací o stravě! Někdo radí jeden výživový směr a druhý zas radí jiný výživový směr. Takže jak se má pak člověk v tom vyznat, že? V dnešním článku vás seznámím s největšími výživovými chybami. Poté už se nebudete muset starat o to, jaký výživový směr je nejlepší. Stačí totiž přestat dělat následující chyby a máte vyhráno! 

Výběr článků

Určitě vám neuniklo, že od jisté doby se všude kolem nás rozmohla termální kosmetika, která se krátce po uvedení na trh stala doslova must-have trendem. Ostatně, co se týče krásy, nám slibuje řadu úžasných účinků, a navíc je zcela přírodní. A právě na to, jestli, jak a proč funguje se společně podíváme.
Velikonoční vajíčka patří k tradici, a vyřádit se na nich může celá rodina. Inspirujte se jednoduchými nápady na zdobení. Zkuste něco nového a netradičního. Výsledek bude vypadat skvěle!
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?

Nepřehlédněte

Mšice jsou jedním z nejnebezpečnějších a nejškodlivějších druhů hmyzu. Jednak zabíjejí naše milé rostliny, ale i vůbec myšlenka, že máme v domácnosti parazita, není vůbec líbivá. Pokud se něco takového tedy stane, jak s tím bojovat? Co proti mšicím obecně platí a jak se jejich nastěhování do našeho domu vyhnout?
Pod střechou každé domácnosti se dnes a denně odehrávají různé scénáře. A my můžeme jenom odhadovat, jakým problémům se v jednotlivých domech musí čelit. Pojďme to však vzít z trochu jiného, obecnějšího hlediska a prozraďme si, jaké problémy sužují českou společnost jako takovou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek