Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Dámské crop top mikiny – proč je musíte mít?

Crop top mikiny se těší nejen v této sezóně nesmírné popularitě. I když jsou samy o sobě extrémně módní, potřebujeme vědět, jak je kombinovat, abychom dosáhli požadovaného efektu. Proč je musíte mít?
mikiny
Proč by ve Vašem šatníku neměla chybět crop top mikina ?

Crop top mikiny lze nosit v elegantním stylu

Prvním a nejčastějším důvodem, proč musíte mít dámské crop top mikiny, je ten, že je lze nosit v elegantním stylu. K tomuto účelu můžeme použít nejen rozšířené sukně, ale také široké kalhoty nebo naopak úzké kalhoty doutníkového střihu. Široká midi sukně se perfektně hodí k tak odvážné crop top mikině, přičemž zdůrazňuje jemnou povahu celé sady. Můžete ji doplnit o poutavé doplňky v podobě nádherných šperků nebo sofistikované obuvi. Široké kalhoty do pasu zde budou také středem pozornosti. Díky nim vytvoříte nádhernou kombinaci. Nemusíte se omezovat na vhodné barvy, i když kombinace černé s klasickou bílou vypadá velmi působivě. Při správném výběru doplňků může crop top mikina vypadat velmi žensky a tak neohrožovat eleganci a sofistikovanost celého outfitu. Velkou nabídku najdete na Bolf.cz.

Tričko vám umožní nosit módní crop top mikinu a zároveň vypadat zdrženlivě a věcně. Těsný límec nad výstřihem, klidné, ale elegantní barvy – to vše velmi příznivě zdůrazní odvážnou podstatu crop topu. Obzvláště dobře budou vypadat pruhy, kontrastní džínovina nebo klasická bílá verze. Okraje košile by neměly být zastrčené do kalhot nebo sukně, měly by ležet volně, jinak nebude dojem tak originální.

Crop top mikina se hodí k džínám

Dalším důvodem je možnost použít crop top mikinu pro styling denimu. Mluvíme nejen o klasických džínách nebo kraťasech, ale také si k ní můžete obléci lacláče nebo kalhoty s nízkým pasem. V této sezóně jsou velmi módní a v kombinaci s crop topem se stanou ještě jedinečnějšími. Pokud navíc tuto stylizaci doplníte o vysoké klíny a velkou, nejlépe pytlovitou tašku, získáte efektivní styling jak na denní bázi, tak i na setkání s přáteli. Samozřejmě si můžete vybrat i ploché boty a v tomto případě budou perfektní mokasíny nebo v poslední době zejména módní nazouvací boty. Nelze také nezmínit sportovní verzi, která kombinuje krátkou mikinu s tepláky. Tento oděv je vhodný pro jakoukoli fyzickou aktivitu.

K TÉMATU  Horko, sůl, chlor... Jak v létě pečovat o vlasy?

Ať už jdete na trénink nebo do práce, výhrou bude kombinace crop top mikiny a černých legín. Lichotivý střih této mikiny je univerzální a praktické řešení pro každou ženu. Pomůže vám změnit i obyčejný všední outfit za naprosto výjimečný. Zvolit přitom můžete mikinu pastelových barev jako je limetková, růžová, modrá či mátová.

Hodí se i pro ženy s větším bříškem

Crop top mikiny nejsou určeny jen štíhlým ženám. Lze je nosit i s větším bříškem, které vhodnými triky zamaskujete. Nejjednodušším řešením je zvolit kalhoty nebo sukni s vysokým pasem, které ukáží jen kousek vaší kůže. Jako svrchní část použijte bomber, kabátek nebo delší vestičku. Bříško zakryjí i již zmíněné lacláče, případně pouzdrová sukně, která perfektně vytvaruje postavu. Mezi zahraničními hvězdami letí crop top mikiny a kalhotový kostým.

Pozor však na stylizaci pro pracovní outfit. Samostatně zkrácená mikina vypadá docela provokativně. Mějte to na paměti, když jdete na obchodní schůzku nebo schůzku s vedoucím pracovníkem. Obnažené břicho by nemělo být doplněno hlubokým výstřihem, odkrytými zády či extrémně krátkým lemem.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Taky už vám tohle období přijde zdlouhavé? Cítíte se stále více unavení a bez elánu. Počítáte dny za dnem a doufáte, že se svět vrátí už brzy zpět do starých kolejí. Jenže to stále nepřichází... Co tedy dělat v této době, abyste se cítili lépe? Abyste neprožívali stres, strach, úzkosti, únavu a taky nudu? V dnešním článku vám to prozradím, tak pokračujte ve čtení, abyste si i vy mohli karanténu více užívat!
Do pračky se dává především prací prášek a aviváž. Napadlo vás někdy, že byste do ní dali i něco jiného?
Zase si potřebujete obarvit vlasy, ale návštěva kadeřnického salonu se vám teď do harmonogramu vůbec nehodí? Zkrášlete se v pohodlí domova – a navíc podstatně levněji. Schopnosti prostředků, které skrývá vaše kuchyň, vás prostě nadchnou!
Rychlé odmítnutí rande je jediný způsob, jak muži na rovinu říci, že vás nezajímá. Jestliže opravdu nemáte zájem o osobní setkání, musíte mu říci své stanovisko co nejdříve a nekompromisně. Jak?
I když se loňské léto neslo v poměrně propršeném duchu a člověk si víc užil dešťů než sluníčka, stejně nás to z úsporného hlediska příliš nespasilo. Respektive to nespasilo ty, kteří dešťovou vodu nechytali a nadále z ní netěžili. Jejich spotřeba vody byla stejně vysoká jako každý rok, ovšem ti aktivnější se těšili z rapidní úspory.
Tohle vás dojme! Opuštěné a hladové kotě naříká na ulici mezi odpadky, než si ho všimnou dobří lidé, kteří mu dají najíst. Podívejte se, jak jim drobeček začne pomalu důvěřovat a nakonec se z divokého kotěte stane domácí mazlíček.
Při zařizování interiéru je důležité stanovit si styl, do kterého budete nábytek i doplňky ladit. Jinak by se vám mohlo snadno stát, že váš domov bude působit chaoticky a přeplácaně. Stále tápete, který styl se k vám nejvíce hodí?
Tenhle neobvyklý dům v přírodě je snem snad každého malého kluka. Pokud zůstanete sami na pustém ostrově, už víte, jak se tam zařídit, než dorazí pomoc. Ze své smůly uděláte prázdninový pobyt v ráji.
Kombuchu už snad známe všichni. Je považovaná za zdravý fermentovaný čaj, který pomáhá nejen našim střevům, ale i celkové imunitě. Ještě ale existuje spoustu věcí, co o ní neznáte. Tak například – věděli jste, že kombucha může i uškodit?
Aura nebo-li bioenergetické pole každého organismu, je něco jako atmosféra kolem země. Je to jakýsi neviditelný ochranný štít, chránící naše tělo před nemocemi a negacemi. Je aktuálním stavem toho, jak umíte věci duchovní, mentální a emoční ve svém životě prožívat a žít. Co všechno vám z fotografie aury vyčtou a jak s tím naložit? Vyzkoušeli jsme si na vlastní kůži a přinášíme vám zajímavá zjištění.
Monstera – pokojová rostlina s monstrózními listy, která je součástí českých rodin už od nepaměti. V mnoha domácnostech se dědí po generace – pěstovaly ji babičky, matky, dcery i vnučky. Je ideální rostlinou do moderních i starších domovů, hravě si s ní poradí i začínající pěstitelé. Ke svému životu totiž nevyžaduje prakticky nic.
Chlapík se promění v ženu poté, co si u výdeje zavazadel na letišti otevře svůj kufr. Zřejmě má opravdu na spěch, protože na nic nečeká a začne se svlékat přímo v hale. Ostatní lidé kolem nevěřícně koukají! Tohle se může stát jen v Las Vegas.

Výběr článků

Únava ze všech omezení a koronavirusových opatření je přirozená, ale určitě by kvůli nim neměl trpět váš sexuální život. Přispět k tomu můžete i eJoy®.
Čas nejde zastavit, a tak i miláček všech žen, Antonio Banderas, zakotvil v přístavu šedesátníků. V poslední době prošel velkými změnami ve svém životě. Mimo jiné prodělal infarkt a před několika týdny oznámil, že má koronavirus. Svůj zaběhlý hollywoodský život ale právě po infarktu zcela přehodnotil a dnes plní sociální sítě zcela novými příspěvky. Čemu propadl?
Skotská vrchovina nabízí překrásnou přírodní scenérii, kterou charakterizují zelené kopce, rozmanité skalnaté útvary, horská údolí a jezera, ale i středověké hrady. Tady je malá ochutnávka, která vás možná navnadí na výlet do této řídce osídlené oblasti.

Nepřehlédněte

Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?
Letní období přeje vytváření krásy. Přejete si i vy mít vaše vchodové dveře nebo interiér ozdobený a překrásný? Podívejte se na naše tipy, se kterými si toto období v roce skutečně oblíbíte. Naše letní věnce dokáže vytvořit každý. Vyberte si, který se bude nejlépe vyjímat u vás doma.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek