Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

10 novinek z dílny studia Netflix. Jaký film si nenechat ujít?

Během panující pandemie koronaviru se společnost Netflix mohla radovat snad každý den. Každý den jí totiž narůstalo množství diváků, kteří nevěděli, jak jinak si zkrátit čas než dobrým filmovým snímkem či seriálovým hitem. Popularita streamovací služby neutichla ani v okamžiku, kdy se lidé navrátili do svých zaměstnání. Naopak trend značně sílil, a to i díky novinkám, které Netflix neustále přináší.
novinky Netflix
Co nového nám Netflix přinesl? (zdroj foto: www.123rf.com)

18. 01. 2021

Stejně jako on-line platformy pro sledování seriálů a filmů, i společnost Netflix neustále přidává nové a nové snímky do své nabídky. Možná i díky tomu je tak sledovaná – pokaždé zde člověk narazí na něco jiného, co by ho mohlo zajímat nebo co by chtěl zhlédnout.  

Pojďme si proto prozradit dlouho očekávané novinky, které přistály v nabídce společnosti Netflix v poslední době. Patříte mezi rychlíky a máte už některou z nich zhlédnutou? 

Koruna, další řada 

Mezi vůbec nejlepší seriály na Netflixu patří seriál Koruna. Mluvíme zároveň o nejvíce nákladném seriálu, který americká společnost natočila. Jedná se o příběh britské královské rodiny, který je založen na skutečnostech.

Čtvrtá řada patří vůbec k těm nejočekávanějším, a to hlavně proto, že se v ní má objevit princezna Diana. Tu se snažila královna zkrotit, ve stejné době však do politiky přišla i ikonická Margaret Thatcher. Opět tak je, na co se dívat.  

Čtvrtá řada seriálu Koruna však bude jenom potvrzením toho, že se jedná o jeden z nejatraktivnějších seriálů na Netflixu. Neustále se drží mezi prvními deseti nejsledovanějšími snímky. Kdo by taky nechtěl sledovat dění uvnitř královské rodiny, že ano? 

Americká elegie také patří mezi novinky na Netflixu 

Pokud bychom měli zmítni nějaký filmový snímek, nikoli seriálový hit, zmíníme dílo režiséra, který stojí kupříkladu za fenomenálním filmem Rivalové nebo za ještě lepším filmem Apollo 13. Ron Howard totiž natočil další film, a to Americká elegie, který je nyní k vidění na streamovací platformě Netflix.  

Filmový snímek pojednává o bílé Americe a probíhající krizi, která se znázorňuje na třech generacích. Je to pravděpodobně jeden ze snímků, který se bude ucházet o Oscara.  

Vánoční kronika vnese do domácnosti ještě trochu vánoční atmosféry 

Netflix byl hodně sledovaný i během vánočních prázdnin. V nabídce se totiž nachází celá spousta pohádek a také vánočních seriálů či filmů, které vnesly do domácnosti tu pravou vánoční atmosféru, když v televizi neběželo nic jiného než Mistři zastavárny, Simpsonovi nebo Mentalista.

K TÉMATU  6 tipů na filmy, které zahřejí během chladných zimních večerů

Pokud jste během Vánoc stihli zhlédnout film Vánoční kronika, který byl natočen před dvěma lety, jistě byste neměli přehlédnout dvojku tohoto podařeného snímku, který se přidal do nabídky Netflixu poměrně nedávno.  

Producenti z Netflixu se rozhodli pro tvorbu sequelu, proto se ve dvojce Vánoční kroniky přesuneme o několik let dopředu. Opět je příběh ryze vánoční, ale to se od tohoto snímku dalo očekávat.  

Liberator: Operace Avalanche 

Pokud patříte k fanouškům filmového snímku Zachraňte vojína Ryana, rozhodně si zamilujete i novinku v nabídce společnosti Netflix, a to Liberator: Operace Avalanche. Jedná se o nový projekt z dílny společnosti Netflix, který bude rozdělen do čtyř dílů.

Pojednává se v něm o americké jednotce, která se vylodila v Itálii a která se probojovala během několika stovek dní až do Francie, kde osvobozovala koncentrační tábor v Dachau.  

Film nebo respektive seriál byl natočen na základě knihy The Liberator: One World War II Soldier’s 500-Day Odyssey. A o tom, že se bude jednat o skvělou podívanou, svědčí i fakt, že scénáristou byl člověk stojící kupříkladu za Smrtonosnou pastí. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Seriály na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?

Nejlepší zahraniční komediální seriály všech dob! Jaký je váš favorit?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnes je ten správný den se rozhodnout, s kým chcete trávit svůj drahocenný čas, a komu ho naopak nedávat! Dejte na svůj vnitřní hlas.
Milujete hořkou čokoládu ve všech jejích podobách? K této vášni si můžete jen gratulovat. S každým soustem této sladkosti si totiž snižujete pravděpodobnost několika druhů rakovin. Ale i vaše srdce si přijde na své!
Mám báječnou kariéru, vydělávám pěkné peníze, ale s osobním životem to vázne. Neseznamuji se, nikam nechodím a vlastně se soustředím jen na práci.
Tajemný společník tam kdesi z vesmíru, který nám svítí noc co noc – to je Měsíc. Jeho fáze nás zahalují do symboliky a mystiky, ovlivňují naše nálady a energii. Každá fáze Měsíce nese svůj význam a zanechává stopu na našem nitru. Věnujte jim pozornost, prozkoumejte jejich význam a objevte, jak mohou ovlivnit vás a váš život. Vstupte do fascinujícího světa měsíčního cyklu a prožijte jeho magii na vlastní kůži.
Handmade kosmetika v sobě skrývá mnoho benefitů. Víte, jaké výhody má domácí vlastnoručně vyrobená kosmetika a proč je u žen v posledních letech stále oblíbenější?
Poradíme vám, jak zvládnout mírný průběh covid-19 v domácích podmínkách, co na něj nezabírá nebo kdy už je nutné vyhledat lékařskou péči. Navíc přidáme odpovědi na několik dalších klíčových otázek.
Snad každé dítě se v předvánočním období těší na adventní kalendář s roztomilými obrázky, pod jehož okénky najdou sladkou čokoládku pro každý den. A protože radost si zasloužíme i my větší, postupně vznikly také kalendáře pro dospěláky, vždy tematicky laděné. Nutno ale uznat, že čím více takových hračiček, tím větší množství nadbytečného odpadu, který na planetě prostě nechceme. A právě proto se pomalu rozšiřuje trend udržitelných adventních kalendářů, které vás budou těšit po dlouhou dobu a příroda vám za to od srdce poděkuje.
Dětská postýlka by nebyla kompletní bez dětské matrace. Jak ale matraci pro dítě vybrat a dopřát mu tak během spánku co nejlepší podmínky a bezpečí? S výběrem nejlepší dětské matrace se pojí celá řada tipů a doporučení, kterými byste se měli řídit.
Právě na podzim, kdy se vám někdy nebude chtít do sychravého počasí, si můžete zařídit doma malou tělocvičnu. Nepotřebujete k tomu žádnou zvláštní místnost. Cvičit se dá i na minimálním prostoru. A fitness pomůcek k tomuto účelu je na trhu dost. S čím začít?
Banány patří mezi rychlou svačinku, ale také mezi potraviny, které pozitivně ovlivňují nervový systém a zlepšují náladu. V Japonsku na banány nedají dopustit především ženy, protože díky banánům si udržují štíhlou postavu. Už jste slyšeli o banánové dietě?
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?

Výběr článků

Pelargonie, známější spíše jako muškáty, patří mezi nejoblíbenější květiny do truhlíků či jiných nádob. Pelargonie vodopádem svých barevných květů zdobí nejeden balkón či terasu. Pelargonie jsou velmi dekorativní, nenáročné na pěstování, odolné vůči chorobám a škůdcům, a proto jejich pěstování zvládne i naprostý začátečník.
Kdo by dnes neznal zlatý devadesátkový hit jménem ledvinky. Během devadesátých let se jednalo o velice stylový kousek, který se nejčastěji kombinoval s batikovanými tričky a zvonovými kalhoty, případně se stejnými kalhotami a halenkou se zvonovými rukávy. Když se však ledvinky najednou stáhly z trhu, mnohé ženy to sice oplakaly, ale nakonec se se skutečností smířily - ledvinky už zkrátka nejsou v módě. Jejich žhavé kousky byly odhozeny do koše nebo zapadly hluboko do skříně. Jenže to je škoda. Každý módní trend totiž jednou ožije a ledvinky opravdu nejsou výjimkou.
Chcete zvětšit prostor v bytě? Snadno toho docílíte pomocí obrazové tapety! Můžete si vybrat z nabídky firem, nebo si nechat natisknout svůj vlastní motiv, který vás napadne. Fototapety doladí interiér přesně podle vašeho vkusu. Koukněte se, jak to může vypadat.

Nepřehlédněte

Děti - je s nimi radost i starost. Úsměv na rtech vám ulpívá vždy v okamžiku, kdy řeknou nějaké moudro, které se zapíše do vaší paměti. Vrásky naopak na čele přibývají ve chvíli, kdy se objeví další zlozvyk, který budete muset pracně odbourávat. Pojďme si prozradit nejčastější dětské zlozvyky, které někdy až trhají žíly nejednomu rodiči.  
Umíte si představit start dne bez lahodného hrnku kávy? Je to něco, co dokáže člověka nastartovat a zpříjemnit mu každodenní vstávání. Kolem kávy se však točí řada spekulací a domněnek. Ty se týkají především toho, jestli káva prospívá nebo naopak škodí zdraví. Jak to tedy je?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek