Úterý , 30. 04. 2024

Robert

Která znamení jsou nejvtipnější a která na rozdíl preferují vážnost?

Jste vtipní? Přemýšlejte o tom. Myslíte si, že máte dobrý smysl pro humor? Humor je něco, co nás všechny spojuje, od zábavných textových zpráv až po hloupé memy. Svět miluje dobrý smích. Jak jsou na tom jednotlivá znamení s humorem?
znamení
Jaká znamení patří k nejvtipnějším a jaká k těm nejvážnějším? (foto: 123rf)

03. 03. 2021

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy jsou nejvíce sociální znamení zvěrokruhu. Narodili se jako baviči, takže není divu, že jsou na vrcholu tohoto seznamu. Živí se energií ostatních a milují, když se lidé usmívají a mají radost. Váhy se určitě budou smát také. Klidně ztrapní i sami sebe, jenom aby ostatní rozesmáli. Nestarají se ani o to, co si o nich lidé myslí, pokud se smějí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec rád vypráví vtipné a příběhy, aby se lidé smáli. Dokáže proměnit téměř jakoukoli nevýraznou a neúsměvnou situaci ve veselý a poutavý příběh. Bude to Střelec, kdo bude na večeři vyprávět vtipné anekdoty až do bodu, kdy lidé budou chrlit své nápoje od silného smíchu.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci rádi vyprávějí vtipy a budou první na večírku, který řekne nějaký vtip. Někdy bude žertovat na úkor jiných lidí, ale nikdy ne záměrně nebo mstivě. Snaží přimět ostatní lidi, aby se naučili smát se i sobě. Očekávejte, že Blíženec bude první, kdo promluví, pokud se vám stane něco trapného.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Humor Štíra může být o něco drsnější než ostatní, pokud jej neznáte dostatečně dobře. Jakmile si uvědomíte, jaký typ osobnosti má a že jeho vtipy jsou pasivně agresivní, ale myslí to zábavně, je těžké se jeho humoru nesmát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panna může být královnou sarkasmu; použije svůj humor k tomu, aby si udělala legraci ze sebe a z jakékoli situace, ve které se nachází. Každou špatnou situaci, která se v jejím životě děje, použije jako legrační anekdotu.

Nebude se bát toho, co si o ní lidé v tuto chvíli myslí; používá humor jako způsob, jak se nestresovat situacemi, ve kterých se nachází.

K TÉMATU  Aquaholismus: Příliš mnoho vody škodí. Držte pitný režim na uzdě, můžete si vytvořit závislost

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran má velmi praštěný a upřímnější smysl pro humor. Rozesměje se pomocí řeči těla a manýrismu. Beran je zábavný především proto, že svůj humor nepředvede slovy, ale většinou svými činy. Lidé tuto kvalitu považují za zábavnou, a s největší pravděpodobností se budou smát a budou se radovat, když se potkají s Beranem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi bývají v situacích vtipní, ale někdy mohou být trochu příliš hluční, když se snaží být zábavnější než obvykle. Používají nadsázku a spoustu přídavných jmen k vytvoření zábavného příběhu. Někdy to jde dobře, ale někdy to může být trochu přehnané a trochu příliš velké předvádění.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby rádi vyprávějí dlouhé a zábavné příběhy. Problém spočívá v tom, že se můžou trochu unést. Budou klidně pokračovat dál a dál, aniž by si uvědomili, že ztratili zájem ostatních.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk dokáže být zábavný, aniž by se nějak zvlášť snažil, ale lidé musí věnovat velkou pozornost. Rád je tím, kdo se směje vtipům, místo těch, kdo je vytvářejí. Je docela tvrdohlavý, což může bránit jemu humoru, pokud má pocit, že nikoho jeho vtipy nebaví.

Rak (21. června – 22. července)

Raci mají smysl pro humor, ale je to trochu jiné než u ostatních. I když má pocit, že je zábavný, ostatní to mohou vnímat urážlivě a zle. Raci by měli používat trochu lehčí humor.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi mají tendenci zachovat si chladnou tvář – a ve svých emocích neprojevují moc humoru. Lidé to mohou brát jako znamení toho, že pro ně není vůbec nic vtipného. Být trochu zábavnější může pomoci odtrhnout se od této fasády. Kozorozi by se měli pokusit ukázat ostatním trochu více humoru a naučit se zkoušet se na sobě smát.

K TÉMATU  Mužský hormon v ženském těle. Jak ovlivňuje zdraví a kondici?

Vodnář (20. ledna – 19. února)

Vodnář není příliš otevřené znamení, a to i proto, jak je na tom se svým humorem. Bude mít tendenci být pasivnější, nebude projevovat své emoce a bude v těchto situacích trochu rezervovaný. Snažit se ukázat trochu více své osobnosti a to, co vám připadá vtipné, není vždy slabost nebo způsob, jak „prolomit“ svou osobnost.

Vodnář by měl mít na paměti, že by neměl brát všechno tak vážně.

Sedí to na vás?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejchytřejší znamení zvěrokruhu: patříte mezi pětici?

Co je to meditace? A jak vám může změnit život?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jakou nohou jste vkročili do nového roku? I když se zdá být letošní rok stejný jako loňský, několik změn už začalo platit. Mluvíme předně o finančních změnách, kterých letos bylo víc než dost. Otázku je, jestli k řadě z nich muselo vlivem koronavirové krize a velkého schodku ve státním rozpočtu dojít. V každém případě k nim došlo a my vám přinášíme velký přehled.
Muži jí leželi u nohou, ženy v její blízkostí pukaly závistí. Byla krásná, talentovaná, ale osud se s ní nemazlil. Seznamte se s jednou z nejkrásnějších a nejnadanějších hereček, které se kdy ve filmovém světě objevily.
Fenomén českých televizních seriálů z období totality přetrval do dnešních dnů, a důvodů pro to je více. Ti starší se dívají často z nostalgie, mladší diváci sledují dobu, kterou nezažili, a srovnávají s dneškem. Ovšem dobrým důvodem, proč se vysílají a jsou v oblibě, je také nesporná kvalita mnoha tehdy natočených děl.
Když jsem četla na internetu nebo v časopisech o ženách, co je muž bil a léta týral, říkala jsem si, jak je možné, že ty ženy dávno neutekly. Jak si mohly všechno nechat líbit? Myslela jsem si, že to není normální, že je jasné, že každá týraná žena by měla od partnera odejít a žít sama.
Lana a provazy jsou báječný retro a vintage doplněk jakéhokoli interiéru. I moderní bydlení můžete podtrhnout jedním z těchto kousků. Nejčastější uplatnění pro lano je designové osvětlení, ale uplatnění najde i jinde. Inspirujte se!
V každé domácnosti se vyskytuje alespoň jedna studená chodba, kterou musíte minimálně jednou či dvakrát denně projít. Ať už je to tím, že bydlíte v domě nebo si potrpíte na dlaždičky a další studené povrchy, chladné místnosti se mohou stát minulostí. Stačí si pořídit praktické koberce a užívat si pohodlí při každém kroku.
Flirtování je bezesporu jedna z nejžhavějších a zároveň nejzábavnějších věcí, které si můžeme ve vztazích do sytosti užívat. Rozhodně neplatí, že flirt patří jen do seznamovací fáze vztahu, rozhodně lze flirtovat i v dlouhodobém vztahu. Pokud se chystáte na rande, bude se vám flirtování hodit. Poradíme vám, jak se v tom stát mistryní!
Léto přeje drobnému přivýdělku. Přemýšlíte, zda je to vhodné i pro vašeho potomka? Pojďte se podívat na to, jak letní brigády zvládly naše děti. Poradíme nejoblíbenější brigády i to, co si musíte ohlídat.
Že ořechové skořápky poslouží leda tak v kamnech? Čaj z nich připravený podporuje štítnou žlázu a odstraňuje hleny, které dráždí dýchací cesty. A co víc, tahle medicína účinkuje v řádu několika hodin.
Moderní i retro radiátory - dnes mohou mít topná tělesa i ty nejdivočejší tvary. Retro se opět vrací do módy. Čemu dáte přednost?
Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.

Výběr článků

Trh s nemovitostmi zažívá nevídané období. I když se původně mluvilo o tom, že Češi nemají našetřeno a že jim chybí takzvaný hotovostní polštář, ukázalo se, že peněz je – a mnoho. Skupují se totiž i takové nemovitosti, které svou cenou volají do nebes. A zájem zatím neutichá.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
To nejlepší z čistého minimalismu předvádí překrásná rezidence od studia FGR Architects ve městečku Portsea v Austrálii. Stavba z roku 2016 se stojí na vyvýšeném povrchu, díky kterému nabízí otevřený pohled do všech stran. Podívejte se na ten výhled na oceán!

Nepřehlédněte

Přemýšlíte nad tím, co za rostlinku si vypěstujete? Nechcete nic extrémně náročného, na druhou stranu požadujete, aby byla přínosná a ku prospěchu? Za zvážení stojí pepřovník, což je rostlina, která vám bude plodit vlastní pepř! A jelikož je pepř součástí prakticky jakéhokoli jídla, určitě stojí právě tato rostlina za vyzkoušení. Otázkou ale zůstává, jak na pěstování pepřovníku? Pojďme si záhadu společně rozlousknout!
Záleží nám na tom, jak se cítíme. Chceme vypadat stylově a šik za všech okolností a občas kvůli tomu děláme i věci, které nám ve skutečnosti tak úplně neprospívají. Nevěříte? Pokud nosíte brýle, nejspíš právě teď nastal čas na přehodnocení některých vašich návyků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek