Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Dokonalý domek z recyklovaného materiálu. Co na něj říkáte?

Jaimie a Dave žijí již několik let v Americe. Oba měli stejný cíl a sen, a to postavit si svůj vlastní dům. Myšlenka hypotéky je nelákala, a tak se rozhodli, že z našetřených peněz zakoupí několik přepravních plechových kontejnerů, přepracují je a doplní dalším recyklovaným materiálem. Výsledek je naprosto famózní. Mladý americký pár dokázal téměř nemožné. Uprostřed přírody postavil dokonalé obydlí, které splňuje veškeré standardy na bydlení. Pojďte se s námi podívat, jak se muži a ženě práce podařila.
domek z recyklovaného materiálu
Jak vypadá domek z recyklovaného materiálu? (zdroj foto: woman.tiscali.cz)

30. 10. 2020

30. 10. 2020

Stylový exteriér a příroda na dosah

Hned na první pohled poznáte, že domek z recyklovaného materiálu je postaven z tří plechových přepravních kontejnerů. Přiznané jsou totiž jejich obvodové zdi. Avšak mladí Američané je přetřeli na cihlově červený odstín, který exteriéru domku rozhodně lichotí. Okolí obydlí doplnili o dřevěné schodiště a praktické kovové prvky v podobě zábradlí na terase.

Ta poskytne majitelům fascinující výhled do všudypřítomné zeleně. Pozemek si Jaimie a Dave vybrali nanejvýš vhodně. Vedlejší les jim poskytne klid, pohodu a harmonické chvíle. Za domkem si mladý pár vytvořil i velice prostornou zahradu, která přímo vybízí k posezení u kávy, nebo ranního čaje. Místo je jednoznačně oázou klidu.

Moderní interiér se všemi potřebnostmi

Když zavítáme do vnitřní části domku, nelze si nevšimnout velice vyladěných detailů a moderně vybavených místností. Prostory jsou sice menší, rozhodně v nich ale nic nechybí. Jsou dokonale řešené. Odpočinkový kout se sedačkou je plynule propojený s kuchyní. Barvy převládají veselé a světlé, které interiér přirozeně rozšiřují.

Z moderně vybaveně kuchyně mají mladí lidé krásný výhled do lesa. Ložnice je rovněž velice skromných rozměrů, avšak je místem, kde se musí spát přímo královsky. Dvě velká okna umožňují kochání se okolní přírodou. Uklidňující zeleň je všude, kam se podíváte. Jaimie a Dave rozhodně neudělali chybu, když zvolili tento typ bydlení. Je přímo božský.

Plechový materiál je místy doplněn o ten dřevěný, což mu dává jakýsi přírodní nádech korespondující s polohou domku. Jak konkrétně domek z recyklovaného materiálu vypadá se dozvíte v naší galerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak prosvětlit domácnost. Ať světlo nechybí ve vaší domácnosti

Balkón snů: Jak si vytvořit oázu klidu i v paneláku?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Začali jste pracovat z domova a zařizujete si proto svou domácí kancelář? V takové domácí kanceláři by rozhodně neměla chybět kvalitní židle, díky které si nezruinujete svou páteř. Jenže jak takovou kvalitní kancelářskou židli vybrat?
Bulvární plátky v posledních měsících plní články, které se věnují vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa což je v tomto spojení opravdový bizár. Kdybyste se s někým vsadili, že tihle dva skončí spolu, každý by si klepal na čelo. Na druhou stranu, je to tak šílená dvojice, až jsou si možná vlastně souzeni.
Kandolhu Island se nachází v severním Ari Atolu jako součást souostroví Maledivy, kde je věčně krásné počasí. Teplotní průměr je tady po celý rok lehce nad 30 °C. Stejné je to i s teplotou vody okolního Indického oceánu, kde se ostrov nachází - 27 až 29 °C v průběhu celého roku. Tohle je pro mnohé dovolená snů. A doprava? Kvůli mělké hloubce ji zajišťuje hydroplán. V nabídce zážitků je šnorchlování, potápění, rybaření, katamarány, SPA centrum, fitness nebo čtyři restaurace.
Pleťová séra jsou nepostradatelnou součástí naší každodenní péče o obličej. Výběr toho správného však může být docela náročný krok. V první řadě musíte zjistit, co vaše pleť potřebuje, a pak teprve hledat to správné pleťové sérum.
Vitamíny, minerály, bylinky i probiotika. Spousta lidí vsází právě na doplňky stravy ve chvíli, kdy chtějí podpořit své zdraví. Ačkoliv je možné mnohé z nich užívat souběžně, jsou kombinace, které se spolu příliš neshodnou, rovněž také s léky, které případně polykáte. Kterým kombinacím se u doplňků stravy vyplatí vyhnout?
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Honba za štíhlou a sexy postavou pokračuje, i když léto už je dávno za námi. Lidé se zkrátka chtějí udržovat v kondici. S nedávnými vánočními svátky však byla píle trochu mařena vynikajícím cukrovím a samými smaženými pokrmy. Během tohoto období na sklonku roku je třeba vykázat opravdu pevnou vůli, díky které odoláte i alkoholu. Především ten je při cvičení jedním velkým tabu.
Trh s nemovitostmi zažívá doslova boom. Je potřeba si však uvědomovat několik možných komplikací. Co nám brání v koupi vysněného příbytku?
Zásnuby jsou neopakovatelným a silným životním okamžikem. Jistě víte, že my ženy jej většinou prožíváme mnohem intenzivněji a zásnubní prstýnek jen tak z prstu nesundáme. I když každá máme jiný vkus, někdy se rády řídíme i trendy. Z čeho si budete moci vybrat nadcházející sezónu?
Co vyrazit na hory? Vyhlášená lyžařská destinace Méribel ve francouzských Alpách patří mezi ty nejluxusnější. Tahle překrásná horská chata je k pronájmu! Celých 330 m² a 3 patra, kde je 6 ložnic, prostorný obývací pokoj s panoramatickým oknem nebo vlastní kuchyně. Dole najdete krytý bazén a k dispozici je i sauna. Navíc dodávka s řidičem. Stejně ohromující jako vzhled a interiér chaty je i ceník služeb. Tohle zkrátka něco stojí.
Viber, jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, vám přináší zábavnou velikonoční hru. Hledejte vajíčka, která schovali zajíčci a vyhrajte naše velikonoční ceny!
Období Vánoc je časem klidu a pohody, to však neplatí pro oslavy na Silvestra. Vedle zábavy, velkého množství alkoholu a hudby vás nejspíš neminou ani petardy, ohňostroje a rachejtle. Ale tato zábavní pyrotechnika s sebou nese mnohá nebezpečí úrazu, kterým je dobré se vyvarovat. Připravte se na komplikace a buďte nachystaní zasáhnout ve chvíli, kdy dojde k úrazu.

Výběr článků

Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?
Rostliny nerozeznávají čtyři roční období jako my lidé, ale pouze dvě. Ovšem od podzimu až do jara mají pokojové rostliny období takzvaného vegetativního klidu. Je chladno a brzy se stmívá, proto rostlinky přestávají tak rychle růst a kvést a prožívají zimní spánek.
Štědrý den je tady! Užijte si svátky se svými blízkými, a pamatujte, že smích léčí! Horoskop krásy a duševního zdraví vám ukáže, co vás může potkat. Připravila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová.

Nepřehlédněte

Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.
Spokojenost se svými prsy je důležitá pro sebevědomí žen a mnohdy se ani nejedná o jejich samotnou velikost, ale spíše tvar a celkový vzhled. A právě to můžete vhodnými cviky ovlivnit. Prsa je možné pomocí jednoduchých cviků zpevnit, což se promítne nejen do vašeho vzhledu, ale především do spokojenosti s vlastním tělem.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek