Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Těhotenská móda na léto aneb i s bříškem se můžete cítit jedinečná a sexy

Mít pupík přes léto je na jednu stranu zátěž, protože čelíte vysokým teplotám. Ale maminky, které si toto období v roce prožily těhotné, se shodují na jednom – dokonale se vyřádíte v módě!
móda
Těhotenská móda na léto nabízí letos mnoho možností. Buďte in i s bříškem! (zdroj foto: pixabay.com)

07. 07. 2020

Takže zapomeňte na nudu v podobě džínů s těhotenským pásem, a jedeme si to pořádně užít! Jaká těhotenská móda letos pofrčí. V těhotenství je obzvláště potřeba se odměňovat! Jdeme na letní kousky, které u vás v šatníku letos nesmí chybět!

Oversized šaty budete milovat

Oversized šaty jsou hitem pro letošní letní sezónu nejen pro štíhlé gazely z přehlídkových mol, ale také pro nastávající maminky. Konečně někdo ušil nápad, po kterém jsme tak toužebně volaly – oversized šaty vás nebudou nikde svazovat a škrtit, jsou volné a lehké jako letní vánek. A ještě něco – pokud vám pupík skokově poroste, budete naprosto v klidu a máte pořád něco stylového po ruce. Délku zvolte podle sebe – ideál je zhruba do úrovně kolen, abyste mohly vystavit na odiv i své krásné nohy.

móda
Jaká bude móda těhotných žen v létě 2020? (zdroj foto: pixabay.com)

Šaty antického střihu

Pokud si přejete zůstat sexy a svěží i během těhotenství, rozhodně se sama sobě zalíbíte, když si oblečete šaty antického střihu. Tedy konkrétně ty, které mají řasení nebo pásek přímo pod prsy. Nádherně tak vynikne vaše postava těhulky. Užijte si ten pocit, kdy se budete sama sobě líbit.

Ohledně barev je třeba říct, že letošní léto jede ve dvou základních: klasická modrá, která byla vyhlášena barvou roku, a jemně béžová nebo slonovinová kost, která v létě nesmí chybět v šatníku žádné ženy.

Parádní plavky

Samozřejmě si klidně dejte své oblíbené bikiny, ale pokud si chcete své těhotenství pořádně užít a zároveň nevystavovat napjatou kůži břicha přímým slunečním paprskům, pojďte na to chytře. Těhotenské tankiny jsou super volba. Jedná se o dvojdílné plavky, které zakrývají bříško i záda. Nemusíte se tak bát, že se spálíte. Víme, že pleť i kůže celého těla je během těhotenství mnohem citlivější. Užijte si pocit jedinečnosti s plavkami, které vyzdvihnou vaše krásné očekávání. Takže, dámy, těhotenská móda, to jsou i plavky!

K TÉMATU  DIY video návod, jak si vyrobit praktický a přehledný kosmetický pořadač

Tón v tónu

Kromě klasické modré, která je pro letošek královnou barev, byste si neměly nechat ani další módní hit – tím je monochromní oblečení, tedy oděv, kterému vévodí pouze jedna jediná barva, a obměňují se pouze odstíny. V případě letního oblečení se nebojte vsadit na ivory bermudy, které doplníte volnou světle béžovou košilí a letním slaměným kloboukem. Už se těšíte, až si s vašimi vlasy bude pohrávat letní vánek? To je ta pravá těhotenská móda!

V případě, že se budete domů vracet o něco později, si s sebou nezapomeňte bílou džísku, kterou si pohodlně přehodíte přes ruce. Dopínat rozhodně nic nebudete, takže sáhněte i po svém ne-těhu oblečení.

móda
I v těhotenské módě letos vládne modrá barva. (zdroj foto: pixabay.com)

Divočina!

Hezky se to čte, ale vy jste vyznavačkou divočejší jízdy? Nevzdávejte se svých barevných kombinací ani v době těhotenství. Letos v létě frčí potisky připomínající vzory tapet našich babiček, takže rozhodně neuděláte chybu, když si třeba z oblíbeného boho maxi šátku spíchnete jedinečné pareo.

Svoboda pro nohy

Těhotenství nepatří zrovna mezi období, kdy by si žena užívala pohyb na vysokých podpatcích. Takže trendy, které letos obchodní řetězce chrlí, vás vyloženě potěší. Office šaty a k nim tenisky? Super! Mokasíny a espadrilky ke všem outfitům? Bereme! Flat sandály? Naše nohy jásají! Letos se rozhodně nemusíte trápit na vysokých šteklech!

Zdravý pohyb

Přejete si zůstat i během těhotenství aktivní a nenechat se omezit nevhodným oblečením? Fitness legíny pro těhotné, a tenoulinká funkční trička z merino vlny, která jsou šita pro budoucí maminky, vás budou provázet lekcemi jógy, kterou si denně můžete dopřát třeba v přírodě. Není to super těhotenská móda?

Kdo se těší na léto? Užijte si ho letos naplno a udělejte si mraky fotek s bříškem, nejlépe v přírodě.

K TÉMATU  Od doby, co si na vlasy dává tento domácí zábal, je krásnější než kdy dříve

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dieta v těhotenství. Je na místě? Co dělat a co raději vypustit? Jak je to s výživovými doplňky?

První těhotenství? Tohle vás na něm možná překvapí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Madonna, nejslavnější popová ikona od začátku 80. let až do současnosti plní sociální sítě fotografiemi, nad nimiž v poslední době zdravý rozum skutečně žasne. Zpěvačka se zřejmě nehodlá smířit s přirozeným procesem stárnutí a chce si i nadále zachovat svou dokonalou image. Má tohle ale být ještě náš vzor hodný následování?
Trávíte v posilovně každou volnou chvíli? Tak trochu „flákáte“ pravidelné kontroly u zubaře? Pokud navíc často ponocujete, své šance na otěhotnění dramaticky snižujete. Jak s tím vším souvisí televizní ovladač?
8. listopadu oslavil herec Alain Delon své 87. narozeniny. Pro všechny je hercem překypujícím charismatem a přitažlivostí, o čemž by mohlo vyprávět mnoho a mnoho žen. Jaký byl a jaký je Alain Delon dnes?
Strie představují typ jizev, které se objevují v případě rychlého natažení nebo zmenšení kůže. Pokožce dodávají pružnost dva proteiny – kolagen a elastin. Díky náhlým změnám se tyto proteiny roztrhnou a kůže ztrácí elasticitu. Její hlubší vrstva zůstane odhalená a objevují se malé jizvičky. Strie se nejvíce objevují v těch místech, kde se ukládá tuk – oblasti břicha, hrudníku, hýždí, boků. Ničím neobvyklým nejsou strie vyskytující se na stehnech, rukách nebo zádech.
Zima se blíží nezastavitelnou rychlostí a s ní pro mnohé i nějaké to tradiční zimní kilo navíc. Kombinace efektivnějšího ukládání tuků, svátků a večírků (pokud lockdown dá) a té únavné tmy, jsou dovede být pro postavu naprostá katastrofa. Co s tím?
Co takhle navštívit podmořský svět a vidět zblízka delfíny, tuleně nebo běluhu? Zasmějte se a podívejte se na překvapené děti, které zaskočí reakce mořských tvorů v akváriu!
Léto skončilo a i když bývá na podzim chladno a zataženo, nemělo by vám to zkazit náladu. Raději přijměte období, které právě přichází, a inspirujte se nápady na kouzelné podzimní dekorace. S jejich pomocí můžete originálně vyzdobit váš domov uvnitř i zvenku a přizpůsobit atmosféru barvám za okny.
Viber, jedna z nejpopulárnějších komunikačních aplikací na světě, vám přináší zábavnou velikonoční hru. Hledejte vajíčka, která schovali zajíčci a vyhrajte naše velikonoční ceny!
Situace je kritická. Místo toho, aby děti zamířily do lavic, zůstávají dál doma. Uzavřené jsou kompletně nejen základní školy, ale nově i ty speciální a mateřské. Přesto počet nemocných mezi nejmenšími v posledních dnech roste. Je tak nejvyšší čas začít posilovat jejich obranyschopnost. Soutěžte proto s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia s oceněným vitaminem D a probiotiky, které podpoří jejich imunitu.
V éře digitálních rande a sociálních sítí se naše cesty k lásce neustále vyvíjejí. Zjistěte, jak moderní technologie přetvářejí způsoby, jakými navazujeme a udržujeme vztahy, a co to znamená pro budoucnost romantiky.
Máte doma předškolní dítě a obáváte se, zda zvládne zápis na základní školu? Nestrachujte se, připravili jsme pro vás menší tahák, jak vaše dítko na tuto událost nachystat. Vašemu malému prvňáčkovi to jistě pomůže. Ale neotálejte, zápisy jsou již za dveřmi.
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?

Výběr článků

Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.
Když vám několik lékařů nezávisle na sobě oznámí, že v pětadvaceti letech máte počínající artrózu a nic se s tím nedá dělat, můžete udělat dvě věci. Buď to vzdát a trpět po zbytek života bolestmi kyčlí a všeho možného, nebo lékařům nevěřit a vzít situaci do vlastních rukou.
S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!

Nepřehlédněte

Mnozí z nás opalování velmi podceňují, přitom jde o jednu z nejrizikovějších kratochvílí, která nám může zničit zdraví. Co všechno byste měli vědět o opalování, než si lehnete na lehátko a začnete se v žáru poledního slunce opalovat?
Spokojená žena po mateřské dovolené je cílem projektu Vedeme k úspěchu. Zároveň je i velkou motivací tří žen, které stojí za workshopy a rozvojovými kurzy pro maminky. Originalita, zábava a interaktivita kurzů vznikla spojením zkušeností a energie personalistky Světlany Pozníkové, rozvojové koučky Marcely Hlaváčkové a markeťačky Jany Rosenbergerové.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek