Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jsou to super samice. Věříte, že těmhle dámám z Ameriky i Čech už bylo padesát?

O tom, že věk je jen číslo, by mohly tyto dámy napsat dlouhé knihy. Samozřejmě to nemají zadarmo, ale jejich úsilí je nekonečné - a výsledek … famózní. Podívejte se na tyto super samice, kterým by padesát netipoval nikdo z nás! Na konci článku vás čeká naprostá pecka!
Padesátnice
Věřili byste, že těmto krasavicím je už padesát? (zdroj foto: glamour.com)

13. 03. 2020

Jennifer Lopez

Pevný zadek, břišáky, sexy křivky, lesklé vlasy a hispánský temperament. Těžko by se našel někdo, kdo by Jennifer Lopez hádal padesát! Letos to společně se Shakirou rozjely během přestávky finále v Super Bowlu tak, že jejich Halftime Show má na Youtube už více než 140 miliónů shlédnutí. Mimochodem, pokud jste ještě neviděli, v jakém sexy oblečku Jen velkolepě slavila padesátku, rozhodně prohledejte sítě! Tahle dáma je v nejlepší kondici a v nejlepších letech. Gratulujeme!

Jennifer Aniston

Těžko by někdo hádal, že i Rachel z Přátel už oslavila padesátku. No jo, čas nezastavíš. Ale při pohledu na její sexy křivky a nestárnoucí jiskru v oku by jeden řekl, že našla recept na elixír věčné krásy. Těžko říct, zda se ještě dočkáme pokračování milostného románku s Bradem Pittem, se kterým je v posledních měsících stále spojována.

Rozhodně si ale její sexy postavu a komediální talent letos užijeme při pokračování kultovního seriálu Přátelé, které se má již od konce jara objevit na kabelovce.

Padesátnice
Jennifer Aniston je snem mnoha mužů i v dnešní době. (zdroj foto: indiewire.com)

Gwen Stefani

I tahle kočka a zpěvačka kalifornské ska-rock skupiny No Doubt už se loni zařadila mezi padesátnice. Tipoval by jí to však málokdo! Ve společnosti stále platí za dokonale upravenou dámu a její make-up i styl oblékání je nápaditý a fresh. K tomu sexy pózy a nezaměnitelný mezzosoprán – a dokonalá samice je tady!

Její dva synové se tedy mají – tak krásnou a mladistvě vypadající maminku jim všichni závidí! Je to sexice! Pusťte si kultovní Don´t Speak a dejte si pro jistotu chladivou sprchu.

Padesátnice
Gwen Stefani (zdroj foto: soundpasta.com)

Nicole Kidman

Milovníci křehké ženské krásy mohou zajásat – Nicole Kidman vypadá i po padesátce stále stejně nádherně! Těžko byste při pohledu na její krásný obličej a dokonalou postavu tipovali, že se svým australským rodičům na Honolulu narodila již před 52 lety! A to je tato dokonalá kráska matka 4 dětí! Klesá vám brada? Nám také! Pusťte si filmy Moulin Rouge!, Sedmilhářky nebo Hodiny – a obdivujte krásu a talent této dámy.

K TÉMATU  Netradiční umělci: Zvratky, menstruační krev i vlasy jako součást obrazů
Padesátnice
Nicole Kidman (zdroj foto: allure.com)

Yvetta Blanarovičová

Abyste obdivovali ženskou krásu, nemusíte do Hollywoodu. Nádherné ženy máme i u nás. Důkazem toho je Yvetta Blanarovičová – je majitelkou nádherného poprsí, její nohy jsou štíhlé a dlouhé až do nebe, a její figuru a především sex-appeal jí mohou závidět o generaci mladší kolegyně! Její smích je nakažlivý a hlas něžný. Že by ideál ženské krásy? To necháme na vás, ale jisté je, že této dámě by padesát netipl nikdo z nás!

Padesátnice
Yvetta Blanarovičová (zdroj foto: youtube.com)

Jana Paulová – ne padesát, ale šedesát

Osobní charisma, jiskry v očích a nezměrný sex-appeal má v sobě i Jana Paulová. Tato dáma letos oslavila 65 let, a rozhodně stojí za to zajít na některé její představení – energie má na rozdávání. Svým pozitivním přístupem k životu je proslulá, a je to vidět i na jejím mladistvém vzhledu. Mezi její projekty patří i založení školy pro sirotky v Indii. Vzor ideálu ženské krásy a inteligence máme přímo před očima!

Jane Seymour

Všechny tyto sexy samice se ovšem mohou jít zahrabat ve srovnání s Jane Seymour! Že vám to jméno nic neříká? V tom případě si vzpomeňte na seriál o doktorce Quinnové, který všichni hltali v devadesátkách. A mnozí chlapi se na něj dívali jen a pouze pro krásnou doktorku, kterou si tajně přáli mít na obvodě. A teď pecka – pánové, tipnete si, kolik let oslaví Jane Seymour v roce 2020? Šedesát devět! Těžko uvěřit, když se z fotek směje stále vitální a přitažlivá super samice! Klobouk dolů, je vážně nádherná!

Padesátnice
Jane Seymour (zdroj foto: dailymail.co.uk)

Která dáma se vám líbí nejvíce? Máte tipy na další krásky?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejpřitažlivější muži světa. Hezouni všech věkových kategorií aneb dámy, těšte se

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kuchyňský kout je plný nejrůznějších spotřebičů, bez kterých bychom se při vaření prakticky neobešli. V případě, že vám chybí mikrovlnná trouba, pojďme si prozradit, jak ji vybrat. I tento společník se vybírá na základě několika kritérií.
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Zima už mnohé začíná deprimovat, proto se snaží vnést si první střípky jara alespoň k sobě do šatníků. Svetry tak stále zůstávají v popředí, ale pomalu začínají být vytěsňování kousky nejmódnějších stylů přicházejícího teplejšího ročního období. Víte, co se bude nosit?
Spánek je komplexní proces (přesněji několik různých procesů), který se nám i po mnohaletém zkoumání nepodařilo zcela probádat. Co však bezpečně víme, je to, že jeho kvalita významně ovlivňuje celkový stav organismu. Zarážející je, že podle statistik zhruba třetina populace čelí problémům s usínáním. U deseti procent jde o potíže dlouhodobé, jež se mohou nepěkně podepsat na zdraví. Je to i váš případ a hledáte klíč k rychlejšímu usínání a potažmo klidnějšímu spánku? Máme pro vás hned několik doporučení a tip na „must have“ interiérový prvek.
Cihlová zeď a moderní interiéry se začínají prolínat, i když by to kdysi nikoho nenapadlo. Ale přiznané cihlové zdi dodají celému interiéru jedinečný charakter. Protože ale pravé cihly najdeme málokde, můžeme cihlové stěny imitovat plastickým dekorem, který je na první pohled k nerozeznání. Tyto obklady se dají koupit v různých vyhotoveních i barvách, takže se mohou tvářit jako břidlice, kámen nebo klasické cihly. Dokonce si je můžete natřít nebo jinak povrchově upravit přesně podle sebe.
Kdy jindy máte příležitost se ponořit pod hladinu a ocitnout se v tichu? Kdy jindy byste se mohla naučit dobře plavat? Plavání uklidňuje nervy, léčí duši a umí vytvarovat postavu. To byste mohla zkusit, no ne?
Upevnit do stojanu, vytáhnout krabice s ozdobami a pustit se do díla. První jdou na řadu světýlka! Někdo si ale na stromku postaví Betlém a vláček. Podívejte se na video.
Každá žena ví, že bez doplňků by nebyl outfit dokonalý a úplný. I za doplňky se musí utrácet, a to zejména za náušnice, které jsou často to nejvýraznější na celém outfitu. Ovšem stejně, jako je tomu v případě jiných kousků oblečení, i ve světě náušnic se mění trendy jako na běžícím pásu. Každý rok móda přinese na trh zcela jiné typy náušnic, které mají zpestřovat outfity v dané sezoně. Nabízí se proto otázka, jaké náušnice ovládnou nejbližší měsíce a týdny?
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.
Když se s námi léto loučí v Česku, neznamená to, že jinde na světě sluneční paprsky i nadále nepřevládají. Například takové Maledivy jsou atraktivní i v zimních chladných měsících, o tom není pochyb ani sporu. Pokud přemýšlíte nad tím, že svůj čas strávíte za hranicemi, prozraďme si, co dovolená na Maledivách nabízí a další informace, které se každému turistovi mohou hodit.
Nechci! Nebudu to jíst! A mnohdy i horší slova padají z dětských úst, když před ně dáte talíř s rybou. Jenže právě toto maso obsahuje spoustu důležitých živin. Je bohaté na vitaminy, omega3 mastné kyseliny a bílkoviny, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Jak ale přesvědčit potomky, aby šupináče neodmítali?

Výběr článků

Jaké jsou vaše plány a cíle? Chcete zůstat v zajetých kolejích zaměstnance? Nebo prahnete po výstupu ze své zóny komfortu, která s sebou nese také start podnikání? Ať už chcete rozjet velkou společnost nebo působit „na vlastní noze”, v obou případech by vám v knihovně mělo dřímat několik knižních výtisků, které mohou člověka sedmimílovými kroky posunout kupředu.
Osoby narozené v tomto zemském znamení dokáží projevit lidskost, jako žádné jiné. Proto se řadí mezi ta znamení, jež jsou nejvíce starostlivá a pečující. Umí se zaměřit na nejmenší detaily. Se svou vysokou mírou praktičnosti berou život tak, že nic se neděje náhodně.
Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!

Nepřehlédněte

Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Patříte mezi milovníky filmových novinek, nebo jste naopak v kině nebyli ani nepamatujete? Letos na jaře má premiérů celá řada báječných filmů a to je skvělá příležitost vyrazit za kulturou. Jaké filmy patří mezi ty nejočekávanější v dubnu a květnu? Možná, že vylákají do nejbližšího kina za zážitkem i vás.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek