Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem se dají vykouzlit divy!

Rozčlenit byt s malou rozlohou může být oříšek. Tyhle byty na pár metrech čtverečních jsou příkladem toho, jak takový domov zútulnit.
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: qanvast.com

21. 02. 2020

21. 02. 2020

Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: qanvast.com
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: ccfarmersmarket.net
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: interiorzine.com
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: pinterest.com
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: fuldekor.com
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: physac.me
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: qanvast.com
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: 1800packrat.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Chtěli byste naší planetě pomoci od nadbytečného odpadu, ale nevíte, jak na to? Nemusíte ze dne na den začít kompostovat a stloukat si doma vlastní máslo. Stačí se jen řídit několika jednoduchými radami, které zvládne opravdu každý.
PLC House je rodinný dům v argentinském Villa Allende. Byl navržen čistě a lineárně, s ohledem na praktičnost, úspornnost a flexibilitu. Tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, prostorný prosklený obývací pokoj s výhledem ven na terasu a vzrostlé stromy. To vše na jednom jediném patře. Není nádherný?
Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Léky nejsou jenom ty, které prodávají v lékárně. Které jsou plné chemie. Je tu ještě možnost přírodní léčby.
Dva měsíce letních prázdnin utekly jako voda a opět nastalo období, kdy deset měsíců vypravujete děti do školy. Což bývá často plné zmatku. Aby u vás doma nevypukl tento scénář, přinášíme vám několik rad. Díky těm vás žádné školní ráno nezaskočí nepřipravené a vše stihnete.
Máte ve své domácí lékárničce aspirin? Otázkou je, zda tušíte, co všechno dokáže. Kromě toho, že čistí i ty nejodolnější skvrny na oblečení a zesvětluje tmavé podpaží, také spolehlivě léčí akné. I s černými tečkami si ale hravě poradí!
Single Vánoce. Také máte pocit, že o Vánocích jsou singles něco jako zvláštní druh? Všichni kolem mají pocit, že vás musí začlenit do společného veselí. Zvláště citlivý je Štědrý den. Ovšem ne vždy musí být taková snaha příjemná. Jak to přečkat se ctí a užít si to?
Když v supermarketech udeří akce, sáhneme na dno prasátek a namíříme si to střemhlav na nákupy. Všechno, co lze schovat do mrazáku, nakoupíme za akční ceny, protože v opačném případě bychom za dané zboží utratili dvojnásobek. To samé platí i v případě masa. Když je za skvělou cenu, nabereme ho kila a pustíme se do zamrazování. Jenže co udělat v okamžiku, kdy ho chceme zpracovat?
První červnový koučink s Nelou. Jak si během prodlouženého intervalu mezi sezeními s Marcelou vedla a co jí přinesl tento skoro letní?
Milujete pohyb při hudbě? Dobře děláte! Nedávno bylo vědecky prokázáno, že právě dynamická hudba má na celkový výsledek cvičení velmi pozitivní vliv. Při domácím cvičení, ve fitku i v bazénu je proto skvělé se zaposlouchat do hudby. Co se s vaším organismem bude dít?
Ať už jste milovníci módy, nebo jde toto trochu mimo vás, stojí za to si připomenout pár kousků, ze kterých postavíte skvělé outfity.
Jste-li uživatelem sociálních sítí, jako jsou Facebook, TikTok či Instagram, jméno Khaby Lame je vám pravděpodobně povědomé. Nebo možná není, ale jakmile zahlédnete jeho fotografii, okamžitě se vám vybaví vtipná videa, jež pravidelně sdílí. A pokud ho ani takto nepoznáváte, postačí si jich pár pustit a zajisté se zařadíte mezi jeho sledující. Jeho originální nápady hýbou virtuálním světem. Bez jediného slova si získal miliony fanoušků a odběratelů, a tím se mu obrátil život vzhůru nohama.

Výběr článků

Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!
S hypotečními úvěry se nyní doslova přetrhl pytel. Lidé prahnou po vlastním bydlení, a to z důvodu aktuálně se rozjíždějící inflace. Aby nedošlo k újmě na jejich úsporách, investují a nemovitosti jim přijdou jako to nejlepší východisko ze situace. Pokud i vy přemýšlíte nad koupí vlastního obydlí, ať už bude určené pro osobní potřebu nebo se bude jednat o nemovitost určenou k pronájmu, prozradíme vám, jak vybrat vhodnou hypotéku.  
Mléko - přidáváme si ho do nápojů, připravujeme si z něj mnohé pokrmy, přidáváme do buchet nebo ho jen popíjíme u televize. Je plné tělu prospěšných živin, i proto by mělo mít neodmyslitelné místo v našem jídelníčku. Jenže co když patřím do skupiny vegetariánů nebo veganů a mléko je v rozporu s tím, co uznávám? Skvělou alternativou je mléko rostlinné.

Nepřehlédněte

Mnoho lidí začíná hubnout především s dietou, protože je to nejjednodušší způsob, jak změnit své každodenní stravovací návyky. To je správný směr, ale nestačí, pokud chcete na svém těle skutečně zapracovat a zhubnout. Je také nutné správně přizpůsobené cvičení a k tomu budete potřebovat vybavení a příslušenství!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek