Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Která méně známá italská jídla musíte rozhodně ochutnat?

Omrzely vás všechny ty stále dokola opakující se jídla, která si připravujete? Máte občas chuť odměnit vaše chuťové pohárky něčím netradičním – nebo něčím, co jste třeba ještě nikdy předtím neochutnali? V tom případě vám určitě uděláme chutě hned několika tipy na božská italská jídla, která zkrátka musíte ochutnat!
méně známá italská jídla
méně známá italská jídla

Nevadí vám italská kuchyně? Super! Sepsali jsme pro vás několik tipů na méně známá italská jídla, o kterých jste možná slyšely (a možná taky ne), ale ještě nikdy jste je neochutnali. A to je škoda, protože vážně stojí za to!

Con pollo e brocoli

Samotný název napovídá, že jednou z hlavních surovin tohoto pokrmu bude brokolice – pokud vám tahle zelená (mnoha lidmi nenáviděná) potvůrka nevadí, měli byste tuhle lahůdku ochutnat. Mísí se v ní kombinace chutí, které udává nejen brokolice, ale také smetana, výrazná niva a kuřecí maso.

Con salisiccia

Že jste o této dobrotě ještě nikdy neslyšely? Velká škoda! Pod tímto názvem si představte naprosto boží špagety. V tomto receptu hraje hlavní roli chuťově výrazná anglická slaninka, kterou skvěle doplňuje pesto, voňavý česnek, výrazný parmazán a celé to zakončuje šťavnaté kuřecí maso.

méně známá italská jídla
méně známá italská jídla

Al pollo

Milovnice rizota, zpozorněte! Máme něco přímo pro vás, čemu zkrátka neodoláte. Rizoto s názvem Al pollo slibuje dokonalou harmonii chutí skládajících se z kuřecího masíčka, bazalkového pesta, šťavnaté anglické slaninky, fazolových lusků a smetany, která celý pokrm úžasně zjemní.

Zajděte si na skvělé jídlo, nebo si ho objednejte domů

Udělali jsme vám chutě na něco typicky italského? Tak to je dobře! V tom případě vás můžeme pozvat do jedné ze čtyř poboček Pizzeria Einstein, které se nachází v Praze a které vám výše zmíněné dobroty připraví.

Restaurace také nabízí rozvoz pizzy a jídel, proto pokud máte chuť mlsat, ale nechce se vám z domu, můžete si některou lahůdku objednat a nechat dovést doslova až pod nos.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Stres a neustálý tlak na výkon v práci, strach ze selhání a z toho, že nebudete schopna dostát požadavkům okolí. To jsou některé z faktorů, které vedou u mnoha dříve výkonných a schopných lidí ke stresové poruše, známé jako syndrom vyhoření. Jak ho poznat a jak jej řešit?
Každý z nás občas bojuje s kvalitou spánku. Co dělat, když ani správně nastavená spací režim nestačí? Zkvalitněním spánku si zkvalitňujeme všechny aspekty života, proto vám přinášíme ultimátní tip, jak si vymazlit svůj spánek a vytěžit z něj maximum.
Zavodnění lidského těla je problém, se kterým v dnešní době bojuje mnoho lidí z moderního světa. Příčin může být hned několik. Zbavit se přebytečné vody je přitom velmi snadné. Podívejte se na příznaky zavodnění a na pár tipů, díky kterým se vody lehko zbavíte.
Toužíte po zahradě? Nebaví vás prázdný a špinavý balkon? Poradíme vám, jak z vašeho balkonu nebo lodžie vykouzlit vlastní soukromou oázu klidu.
Vstupujeme do roku 2024 s očekáváním nových trendů a výzev na pracovním trhu. Článek "Trh práce v roce 2024: Kde a jak hledat nové příležitosti?" nabízí exkluzivní pohled na oblasti s rostoucím potenciálem a zaměřuje se na klíčové aspekty, které ovlivní profesní prostředí. Zjistíte, jaké nové příležitosti se formují v technologických inovacích, nových odvětvích a měnících se pracovních modelech. Přinášíme vám průvodce pro orientaci v rychle se měnícím pracovním prostředí a radíme, kde hledat nové možnosti pro rozvoj kariéry. Nezmeškejte příležitost seznámit se s trendovými odhady na pracovním trhu v roce 2024 a připravit se na úspěšné nalezení nových perspektiv pro váš profesní růst.
Kdysi se mi do dovolené nečekaně vetřel adrenalin, aniž bych ho objednala. Čerstvý partnerský vztah dokonale prověřilo ztroskotání s lodí!
Srdcem každého domova je nepochybně kuchyň, kde pod taktovkou žen vznikají úžasná jídla pro celou rodinu. Omamná vůně jídla a zvědavost, co bude dnes k večeři, často přiláká i další členy smečky. Ať chceme nebo ne, právě kuchyň je místem, kde se zcela nejčastěji setkáváme se svou rodinou, ale i přáteli a návštěvou. A právě proto by kuchyň měla být do detailu vyladěným místem, které bude pýchou každé hospodyňky. Jak získat kuchyň snů?
Tato 25letá hvězda v podstatě předělala celý svůj styl hudby, módy, děl, ale stále je to stejná Miley Cyrus, kterou jsme znali a milovali od jejích dnů Hannah Montany. Přestože je Miley sama o sobě slavná již více než deset let, existuje spousta faktů, které někteří z vás možná neví.
Když je hezky, chcete se posadit ven na zahrádku. K obědu o víkendu, s návštěvou nebo na večerní grilování, krytý přístřešek je skvělá věc. Můžete v něm i jen tak lenošit, číst knížku nebo trávit čas s rodinou. Zahradní altány mohou mít mnoho podob, a dají se koupit jako skládačka nebo postavit přímo na míru. Prohlédněte si galerii.
Hnědé uhlí, známé pro své využití v domácích a průmyslových kotlích, je pro mnohé z nás klíčem k útulnému a teplému domovu během chladných měsíců. A výběr správného paliva je důležitý nejen pro váš rodinný rozpočet, ale i pro celkovou efektivitu vytápění a ochranu životního prostředí.
Proč společnost vnímá feminismus tak negativně? Má boj za rovnoprávnost žen v dnešní době ještě místo? Teď, když mají ženy volební právo, zdá se být mnohým lidem hlas feministek nadbytečný.

Výběr článků

Žena za volantem rovná se auto bez řidiče? Většina žen se s touhle hláškou alespoň jednou za život setkala a téměř jistě zazněla z úst nějakého muže. Vážně jsme my ženy tak špatné řidičky, jak o nás nespočet vtipů tvrdí? Nebo je to stejný mýtus jako míra hlouposti u blondýnek či policistů? 
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.

Nepřehlédněte

Pracoviště je podle statistik třetím nejčastějším místem, kde se můžete potkat se svou drahou polovičkou, a až třetina Čechů v práci prožila alespoň chvilkový románek. Láska v kanceláři může být krásná a vzrušující, ale zároveň s sebou může přinést i řadu nepříjemností. Jaké jsou tedy klady a zápory takového vztahu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek