Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Krátká nebo střední délka střihu? Zkrácení, barvení a kompletní proměna pro odvážné!

Bude se zastřihovat! Střední nebo krátká délka střihu znamená úplně nový účes, ale také rozhodnutí zbavit se své dlouhé okrasy. Možná se inspirujete!
Krátká délka střihu? Zkrácení, barvení a kompletní proměna pro odvážné!
zdroj: 123RF.com

19. 02. 2020

19. 02. 2020

https://www.youtube.com/watch?v=dCyB-61cdUU
zdroj: youtube.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ekologické rodičovství není jen módní trend, ale způsob, jak předat dětem důležité hodnoty týkající se ochrany naší planety. Udržitelný životní styl může pomoci snížit vaši ekologickou stopu a zároveň zajistit zdravější prostředí pro vaši rodinu. Zde jsou praktické tipy, jak začít:
Hot jóga není bikram jóga. Mezi těmito jógovými praktikami je několik rozdílů, mnohé ale naopak mají společné. Proč hot či bikram jógu zkusit? Důvodů máte mnoho.
Slavnostní štědrovečerní tabule je stějně oblíbený zvyk, jako stromeček a světýlka. Jak letos připravit vánoční stůl? Inspirujte se nápady, jak letos prostřít váš slavnostní stůl.
Pořádáte večírek pro svoje blízké nebo kolegy? Dáme vám pár tipů, jak naplánovat jedinečnou party, která zaručí všem zúčastněným nezapomenutelný zážitek.
Často nás trápí už od kolébky. Není ale žádnou výjimkou, že se objeví až v dospělosti. Jeho projevy jsou různorodé, ale pokaždé nepříjemné. Naštěstí se dá s atopickým ekzémem úspěšně bojovat.
Květen je lásky čas, to ví přece každý. Nemáte si v tomhle směru absolutně na co stěžovat? Ani nevíte, jakou máte kliku. Díky svému partnerskému štěstí se zřejmě dožijete požehnaného věku. A navíc se vám vyhnou deprese!
S kamarádkami jste dlouho nic pořádného nepodnikly a rády byste si to vynahradily? Zároveň chcete strávit alespoň pár letních dnů na pláži? Spojte tato dvě přání v jedno řešení. Vyrazte s holkami k moři.
Zatímco svět čelí velkému množství výzev, jako je například změna klimatu nebo nedostatek obnovitelných zdrojů, společnost by měla začít ženské nápady a vynálezy brát vážněji. Proč? Protože i ženy už mnohokrát dokázaly, že si zaslouží na poli vědy uznání.
Kolik kilo člověk přibere? Rozhodně víc, než si naplánuje, když na těhotenském testu vidí dvě čárky. A jak dlouho vývoj vytouženého miminka vlastně trvá? V tomhle vám ve škole při hodinách biologie taky kecali!
To se ví, že nejjednodušší ze všeho je koupit si růže v obchodě a o víc se nestarat. Jenže co by to pak bylo za zábavu? Kde by byl ten pocit, že si něco sami vypěstujete a můžete se tím kochat a chlubit všem známým? U růží to platí dvojnásob. Dokáží udělat na zahradě takovou parádu, že od nich nebudete moci odtrhnout oči. A to už za drobet té námahy rozhodně stojí!
Téměř každá žena se chce líbit. Minimálně sobě, některé i svému partnerovi. Co to pro ni znamená? Mít zejména pěkně upravené vlasy, případně nehty, obličej s jemným make-upem a oblečení, které podtrhne její osobité kouzlo. Problémem je, že spousta žen vůbec netuší, jaký je jejich styl oblékání. A tak různě experimentují – a není to prostě ono.
Sluníčko začíná mít pomalu sílu, dny už jsou pořádně dlouhé a ve vás se začíná probouzet letní nálada? Nebojte se ji podpořit barvami, které pustíte do svého botníku. A jednoznačnou trefou jsou pro tuto sezónu bílé balerínky!

Výběr článků

Horoskop astroložky Nadi Šmídové vám napoví, čemu se následující pracovní týden raději vyhnout, co můžete očekávat, a který den je nejvhodnější odpočívat. Kdy budete plodné v práci, a kdy naopak vypustit a dopřát si masáž? A který den probrat s partnerem váš intimní život?
Známe to i z dětské knihy Karlík a továrna na čokoládu. Synek bohatého obchodníka je vypasený tlouštík, zatímco děti z chudých poměrů jsou hubené. Takhle to bylo během historie lidstva prostě pravidlem. To se ale teď poprvé obrací. Děti bohatých jsou štíhlejší, zatímco ty z chudých rodin častěji tloustnou.
Jaro s sebou nenese jen hromadu sluníčka, ale především alergie, které nepatří k tomu nejmilejšímu. Když všechno kolem nás začne kvést, ve vzduchu se rázem začne vznášet větší množství pylu, což vede k alergickým reakcím. Pojďme si prozradit, co na sennou rýmu a další projevy alergie zaručeně zabírá.

Nepřehlédněte

Znáte to? Bušení srdce, pocení, bolest v žaludku? Trápí vás tyto potíže pokaždé, když jdete do práce? Můžete mít co dočinění s ergofobií – tím nejzazší záhubou pracovního života.
Někdo se narodil jako barvoslepý a celý život neviděl nic z barev tak, jak je vnímáme my ostatní. Jaký je to asi pocit, spatřit to všechno kolem poprvé? Speciální brýle umožní takovým lidem vnímat barevné spektrum. A tady se můžete podívat na reakce lidí, kteří to právě zažívají.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek