Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Co vás čeká po čtyřicítce? Přijde lepší sex i závislost na telefonu

Schyluje se u vás k milníku v podobě čtyřicátých narozenin? Těšte se na to, že konečně odhodíte stud a začněte si to v posteli pořádně užívat. Co dalšího vás čeká a co s tím má společného smartphone? Bude hrát s vámi nebo proti vám?
Co vás čeká po čtyřicítce? Přijde lepší sex i závislost na telefonu
zdroj: 123RF.com

Každá životní dekáda s sebou přináší určitá pozitiva i negativa. Zatímco ve dvaceti máme minimum vrásek i zdravotních obtíží, bojujeme s nedostatkem peněz. Po třicítce se vlivem stabilního zaměstnání i rozvážnějšího hospodaření finanční situace stabilizuje, ovšem na pořadu dne bývají jiné trable. Podle zahraničního serveru Woman’s Day se ženy v tomto období začínají potýkat s větším rizikem potratu, sníženou schopností reprodukce, vypadáváním vlasů nebo nechtěnými přírůstky na váze. Co dalšího lze očekávat po čtyřicítce?

Velký třesk v milostné sféře i neskrývaná upřímnost

Hodně lidí si klade otázku, proč tolik mladých mužů vyhledává náruč starších žen. Možnou odpověď přináší americký výzkum, který uskutečnili tvůrci mobilní antikoncepční aplikace Natural Cycles. Ti na základě studie, do které bylo zahrnuto 2600 respondentek, zastávají názor, že příslušnice něžného pohlaví zažívají po čtyřicítce nejlepší milování ve svém životě. Proč právě v tomto čase není o příznivé změny v ložnici nouze?

Děláš to špatně, dotkni se mě níž

Vzhledem k tomu, že ženy přirozeně stárnou, rozvíjejí více společenských a psychologických zkušeností, díky čemuž jsou v kontaktu s vlastní sexualitou. Také bývají smířené se svými tělesnými proporcemi, proto se cítí sebevědoměji, odvážněji a atraktivněji,“ odkrývá tajemství pětihvězdičkových fyzických projevů lásky světoznámý a uznávaný manželský terapeut Ian Kerner, jenž se na průzkumu podílel.

Uvedený odborník zároveň dodává, že taková uvolněnost poskytuje příhodné podmínky pro nejrůznější experimenty, přičemž umožňuje hovořit s partnerem o intimních potřebách, a to zcela otevřeně, což se na kvalitě sexu pozitivně promítá. A pozor, zatímco někdy je potřeba komunikace ku prospěchu věci, jinde může naopak uškodit. Pořád totiž platí, že sdílnost se cení hlavně v té posteli, kterou okupujete s partnerem, nikde jinde!

Mobil jako dobrý sluha, ale zlý pán

Ze všech stran neustále slýcháme, že mladé generace používají své chytré mobilní telefony víc, než je únosné. Přehnané náklonnosti k těmto zařízením ale zdaleka nečelí jen dospívající teenageři, o čemž nedávno informoval britský deník Daily Mail. Závěry průzkumu, jež tento plátek zveřejnil, totiž sdělují, že téměř čtvrtina žen ve věku mezi 40 a 45 lety kontroluje svůj smartphone až dvousetkrát za den. A to navzdory tomu, že si až polovina z nich uvědomuje negativní dopad takové závislosti, stejně jako špatného vlivu sociálních sítí na osobní život i rodinné vazby. Nenechte techniku, aby i vám zničila skvělý sex!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička vznikl ve světoznámém studiu Marvel. Odtud pochází věhlasné snímky, jakou jsou Avengers, Thor, Strážci Galaxie, Captain America, Iron Man, Captain Marvel, Black Widow a mnohé další. Stejně jako tyto všechny uvedené tituly, i seriál She-Hulk nabral u fanoušků na oblíbenosti. Máte-li rádi Marvelovky, sci-fi a komedie o superhrdinech, tento seriál ve vás pravděpodobně získá dalšího fanouška.
Holčička si hraje na doktora, a jejím zvláštní pacientem je skutečně odevzdaný a trpělivý bulteriér. Je takhle klidný i u opravdového veterináře? Opravdu roztomilý páreček, který vás pobaví.
Jak vybrat brýle tak, aby vám vyhovovaly po všech stránkách? Zaměřte se na funkci, velikost ale i tvar obroučků a celkový design. Právě brýle totiž tvoří výrazný prvek obličeje a mohou vám v celkové image velmi pomoci, vyberete-li si je k obrazu svému. Pojďme si povědět víc.
Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Ucpal se vám odpad a hledáte nejlepší způsob jeho čištění? Dáme vám rychlé tipy na čištění "po domácku" a poradíme, na koho se obrátit.
Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.
Milovala cestování, svého manžela Ronyho, a přála si založit rodinu. Byla usměvavou a laskavou ženou, která si užívala život až do doby, kdy jí byla diagnostikována rakovina. Ano, to je Vlaďka, která bohužel svůj boj s nemocí nakonec prohrála.
Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
Vietnam je turisty hojně navštěvovaný, a to zcela zaslouženě. Je to nádherná země s přátelskými lidmi, krásnou přírodou, zajímavou faunou a flórou, architekturou, historií i jídlem. Po Vietnamu můžete klidně cestovat týdny, nebo dokonce měsíce, a stále vám zůstanou neprozkoumaná místa. Co navštívit ze všeho nejdříve?
Obnošené džíny, které už nosíte méně, ale vyhodit je nechcete. Pád snadných tipů a z vašeho odloženého kousku se může stát opět oblíbené oblečení. Tyhle chytré vychytávky vám ukážou, jak džíny vylepšit nebo využít na něco úplně jiného.

Výběr článků

Už odmalička nám rodiče vštěpovali, jak důležitá je osobní hygiena. Díky dobré výchově jsme se tak naučili, že si musíme pravidelně čistit zuby, aby se nám nekazily, že se musíme pravidelně mýt, abychom byli čistí, hezky vypadali a nezapáchali. A když se jednoho dne objevila influencerka Aella, která bez ostychu přiznala, že se ročně vykoupe jen 37x, vzbudila s tím velké a opravdu šokující pozdvižení. Čím se obhajuje a je ve skutečnosti opravdu taková čunča, jak se zdá?
Milujete nakupování a ještě více milujete nakupování za super nízké ceny? V tom případě jste tady správně a určitě byste si neměli nechat ujít následující řádky! Pro všechny shopaholiky, kteří neodolají rozšiřování své sbírky o nové bezva kousky, jsme sepsali celkem 4 tipy na skvělé outlety, v nichž nakoupíte luxusní oblečení, boty i doplňky za parádně nízké ceny!

Nepřehlédněte

Sedět doma se zdá jako nuda, nebo dokonce otrava – když se ale na tento problém podíváte z jiného úhlu pohledu, dá se volný čas doma využít docela plodně.
Jestli jste si zamilovali žvýkání žvýkaček, máte je neustále v kabelce nebo na pracovním stole, jistě nyní čekáte jednoznačnou odpověď „Ano!“. Bohužel tak úplně jasné to není, dají se totiž najít pro i proti. Pojďme se na ně podívat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek