Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Správné dýchání vám umožní zažít naprosto fantastický sex

Možná máte skvělý sex, na kterém nechcete nic měnit. V pořádku, ale jedna malá drobnost může vaše milostné prožitky pozvednout na novou, vášnivější a intenzivnější úroveň. Stačí věnovat pozornost něčemu, co běžně děláte. Správně se nadechněte!
Správné dýchání vám umožní zažít naprosto fantastický sex
zdroj: 123RF.com

Nádech a výdech. Obojí vás doprovází od rána do večera, aniž byste o této základní potřebě nějak extra přemýšleli. Ale věděli jste, že jakmile začnete dbát na správné dýchání v souvislosti s milostným životem, může to znamenat rozdíl mezi dobrým a senzačním zážitkem? Dejte šanci těmto tantrickým technikám, které nadchnou vaše tělo i mysl!

Nejdříve zpomalte

Většina žen při sexu dýchá rychle a během orgasmu dech zadržuje. Jistě mezi ně patříte i vy. Děláte to automaticky, to nikdo nikomu nevyčítá, chcete-li však zvýšit intenzitu vyvrcholení, záměrně zbrzděte a preferujte pomalé, hluboké dechy “do břicha”, které prokrvují pánevní oblast. Tímto způsobem znovu a znovu vytvoříte příjemné, jiskřivé napětí. Až svoji nálož třaskaviny (nahromaděnou energii) odjistíte, poznáte rozdíl. Zatím se na takový nácvik přímo při sexu necítíte? Začnete ještě v rámci předehry, nebo osobních sólo hrátek, které vás ihned mohou dostat do nálady.

Správné dýchání vás okysličí

Lehněte si na záda a ruce dejte na břicho. Zhluboka se nadechněte (nosem) a sledujte, jak se ruce zvedají v momentě, kdy vzduch přivádíte do břicha. Při výdechu jej vypusťte ústy. Každé “kolo” přivede kyslík do vašich genitálií, zvýší tok krve a zesílí váš stav vzrušení a potěšení, až se začnete mazlit se svým partnerem. Máte-li obavy, že by se na vás protějšek díval jako na blázna, vysvětlete mu, o co se snažíte, a zároveň ho do procesu zapojte.

Zažijte něco nového, společně

Nádechy a výdechy ve spojení s milencem patří mezi jednoduché, ale výkonné techniky pro prohloubení emočního spojení. S přibývajícím uvolněním a s trochou praxe dokonce mohou vést k simultánním orgasmům. Sluší se také uvést, že v prvních momentech nácviku si mnohé páry přijdou trochu hloupě. Počáteční rozpaky a smích jsou však v pořádku.

K TÉMATU  Nevěra: V čem se liší mužské a ženské podvádění?

Dýchejte jako jeden

Sedněte si naproti sobě tak, abyste jeden druhému hleděli do očí. Jakmile to uděláte, uvědomte si svůj dech a následně jej synchronizujte. Zkrátka a dobře, oba se musíte nadechovat a vydechovat – současně. Zpomalte, půjde to samo. Až si na nový stav trochu zvyknete, začněte vnímat dech toho druhého. Zaposlouchejte se, prociťte ho. Partner pochopitelně dělá totéž vůči vám. Následně pozvolna “přepínejte” pozornost mezi vlastním dýcháním a dýcháním protistrany. Budete se podílet na tvorbě hlubšího fyzického i emocionálního spojení.

Vsaďte na kruhový trénink

V další fázi si partnerovi sedněte na klín a opět se mu zadívejte do očí. Když on vydechuje, vy se nadechujete. Takto pokračujete asi deset, dvanáct dechů, nebo do té doby, než vám to přijde přirozené. Při každém nádechu si vizualizujte, že do sebe přijímáte milencovu energii – tu, kterou právě vydechl. Tuto energii myslí veďte do své pánve. Odtud (a při vašem výdechu) ji posouvejte z vlastní erotogenní zóny do té jeho, čímž se kruh uzavře. Sexuální vzrušení vás obou se sladí. Tak co, jdete do toho?  

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ještě váš byt nedýchá vánoční atmosférou? Do Štědrého dne zbývá dost času, abyste do bytu vnesli ducha Vánoc. Výzdobu nemusíte kupovat hotovou, je to finančně poměrně náročné. Stačí pár drobností koupit, něco nasbírat v přírodě, inspirovat se a začnou se dít zázraky.
Že jsem vychovávána tetou, jsem se dozvěděla v patnácti letech. Do té doby jsem netušila, že mí rodiče nejsou mými rodiči, že se o mě od malička stará moje teta. Byl to pro mě šok, ale se situací jsem se smířila docela rychle. Snažila jsem se však vždycky najít svou biologickou matku, která mi chyběla, a chtěla jsem ji poznat.
Jahody povětšinou známe ze zahrádek a málokoho napadne, že by se vůně jejich čerstvých plodů mohla linout i z parapetů v domácnosti. Nemyslete si, že pěstování jahod doma je beznadějný podnik, ze kterého nebude mít nic jiného než dekorativní efekt. Některým nadšencům se podaří vytvořit celou jahodovou plantáž na parapetu nebo na lodžii – a po celý rok z ní sklízet zralé plody. Jaké jsou tedy zásady pěstování jahod doma v truhlíku a venku v zahrádce?
V posledních letech získávají stále více na popularitě předlohy pro rodinné kroniky, které mají inspirovat babičky a dědečky k vyprávění o rodinné historii. Zájem určitě oživil i populární televizní seriál, v němž právě touto formou autoři zmapovali více než padesát let českých dějin. Rodokmeny jsou prostě v módě.
Růži, královnu květin, můžete použít v kosmetice i v kuchyni. Růžová voda je již mnoho let nejčastěji používanou květovou vodou. Je skvělá pro všechny typy pleti, od mladé problematické, přes přecitlivělou suchou až po náročnou zralou. Hodí se i pro jemnou dětskou pokožku a pro alergiky. Vyrobte si ji doma. A ještě mnohem víc.
Když jsme se s manželem nastěhovali do nového domu po rekonstrukci, pořád se nám na něm něco nezdálo. Sem tam se ozývaly zvláštní loupavé zvuky - a omítka se loupala na místech, kde nebyl žádný důvod k vlhkosti. Nakonec jsme v domě prostě a jednoduše necítili dobře. Tenkrát jsme spojení "energetický úklid" vůbec neznali.
Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
V létě je čas cestování, a to bývá mnohdy pro lidi s dětmi noční můrou. Jedním z řešení je jezdit na výlety v noci, ale například cesta k moři zabere i více času, než jsou děti ochotné spát. Proto bychom vám rádi doporučili některé hry, které děti stoprocentně při jízdě v autě zaujmou a zabaví.
Není žádným tajemstvím, že snídaně je naprostý základ. Poctivá snídaně je zároveň nejdůležitějším jídlem dne, což je o důvod víc, proč bychom si na ní měli dát opravdu záležet. Chutné jídlo vám po ránu zajistí potěšení (a není nic lepšího, než začínat den s radostí). Pokud navíc snídani převlečete do zdravého kabátu, prospějete tím své postavě i celkovému zdraví. Jaké dobroty si tedy po ránu nachystat?
Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
Užijte si sport i jiné formy aktivní relaxace v celkové fyzické kondici díky doplňkům stravy na podporu svalů a kloubů. Zasoutěžit si o ně můžete právě teď!

Výběr článků

Právě na podzim, kdy se vám někdy nebude chtít do sychravého počasí, si můžete zařídit doma malou tělocvičnu. Nepotřebujete k tomu žádnou zvláštní místnost. Cvičit se dá i na minimálním prostoru. A fitness pomůcek k tomuto účelu je na trhu dost. S čím začít?
Bez něj by prostě Štědrý den být nemohl. Malý, vysoký, jedle, borovice, každý si nějaký vánoční stromeček s chutí ozdobí. Jak může stromek vypadat?
Avokádo je jedním z nejdiskutovanějších druhů ovoce, které na této planetě existují. A to z mnoha důvodů, zejména těch ekologických. Ale už jste slyšeli o takzvaném ecovadu?

Nepřehlédněte

Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.
Vinný sklípek vyžaduje podzemní prostor, kde si budete moci naplno vychutnat tu pravou atmosféru posezení s přáteli nad sklenkou vína. Pokud sklepní prostory nemáte, můžete originální způsob uskladnění vína vymyslet i v kuchyni nebo obýváku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek