Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Stud při sexu. Jak ho překonat a naplno si tak užít vášeň

„Zhasni a na nic se neptej!“ Vypadá to ve vaší ložnici nějak takhle? Neumíte prodat svoje ženství, charisma ani chlípné dovednosti, protože se pořád jen stydíte? Na to existuje medicína, kterou ovšem v lékárně nekoupíte. Kam se pro ni chodí?
Stud při sexu. Jak ho překonat a naplno si tak užít vášeň
zdroj: 123RF.com

Od prvních dnů sexuální výchovy ve škole až po milostné trapasy vzniká hodně příležitostí k tomu, aby sex začal vyvolávat negativní emoce, jako je třeba stud. Taky s ostychem, hanbou a nejistotou trochu válčíte? Bojíte se požádat o to, co při sexu skutečně chcete a již pouhé odložení svršků vám dělá potíže? Stud při sexu je bariéra, se kterou si v ložnici moc srandy neužíváte.

A zase ty předsudky!

K jednomu z nejnebezpečnějších mýtů patří ten, že si za stud, nesmělost a nízké sebevědomí můžete samy. Ale to je omyl. Pocit zahanbení může pocházet z výchovy, kulturních a náboženských tradic, stejně jako od přátel nebo vaší komunity. To je ten důvod, proč nikdy partnerovi neřeknete, že mu při orálním sexu chcete klečet na obličeji nebo máte chuť vyzkoušet si milování s análním kolíkem. Co když vás protějšek za takové přání odsoudí? A vůbec, stejně na sex nemáte krásné tělo! Ale no tak, i stydlivky mohou začít vystupovat sebevědomě. Stačí trochu potrénovat!

Nejprve uzdravte svůj privátní “self vztah”

Bez ohledu na to, zda v současné době máte nebo nemáte sexuálního partnera, je dobré nemluvit o svém těle hanlivě a vědět o něm co nejvíc. Pravidelně s vyčleňujte nějaký čas na masturbaci, ať už svépomocí či s pomůckami. Jakákoli forma potěšení vám dodá pocit jistoty, i když přes noc to pochopitelně nebude. Vytrvejte, hýčkejte se a věnujte tomu pár dní či rovnou týdnů.

Za každých okolností okysličujte

Jakmile dojde na přímý sexuální kontakt nebo situaci, která si žádá pro vás něco méně příjemného, např. rozepnutí podprsenky v celkem dost osvětlené místnosti nebo rovnou striptýz, o který vás milenec prosí už měsíce, přivřete oči a párkrát se zhluboka nadechněte. Sice to zní jako velké klišé, ale nádech zajistí rychlý přísun kyslíku, který uvolňuje napětí a pozitivně ovlivňuje rozpaky a nervozitu. A co víc, poctivý nádech a vydatný výdech sníží tón vašeho hlasu, což mu dodá na autoritě.

K TÉMATU  Co s partnerem probrat ještě před zásnubami? Na tahle témata hledejte odpovědi ještě dříve, než vstoupíte do manželství

Kuráž si nalijte až do morku kostí

Ukázat partnerovi, že má sáhnout o centimetr vedle, je snazší, než mu do očí říct: „Chci prodloužit předehru – a po ní bys mohl vytáhnout pásek a pořádně mi naplácat.“ Na některé věci je zkrátka nutné mít tak říkajíc koule. Kde je vzít? Použijte nástroj sebevědomých, který dodává kuráž, a to v podstatě na cokoli.

Narovnejte záda, zatáhněte břicho, vystrčte prsa a jednu ruku si dejte nenuceně a ležérně v bok. Poté přeneste váhu na jednu nohu a mírně zvedněte bradu. Ne zase moc, pak to působí až arogantně. Vychytejte pozici nazvanou “něco mezi”, ať se celá věc nese v přátelském duchu. Klidně si to předem nacvičte před zrcadlem. V pondělí i úterý vám to možná dá zabrat, ale maximálně ve čtvrtek už začnete z téhle nesmírně jednoduché techniky těžit. Pole dance ve spodním prádle? Podejte tyč, jdeme na to!

Mimochodem, uvedenou pozici zaujímá až 75 procent úspěšných obchodníků, jejichž řeč těla vypovídá o jediném. „Jsem spokojený či spokojená s tím, kdo jsem a jak vypadám. A taky vím, co chci!“ Své snažení pak podpořte opičením.

Zkuste se vžít do role někoho jiného

Kopírování způsobu mluvy, stylu a postoje vám umožní poznat, jak se cítí ti, jimž sexappeal kouká z očí. Opičení v podstatě učí tělo i mysl jiné, pro vás dosud neznámé, komunikaci. Tak až ve filmu uvidíte nějakou zhýralou herečku, která v jedné scéně svedla svého šéfa a v té druhé poskytla nekonečný orální sex kolegovi z druhého patra, napodobte některá její gesta a osvojte si je. Tohle vás určitě naučí překonat stud při sexu. Pochopitelně, že jestli se někdo rád šťourá v nose či čistí zuby svými nehty, tak ho za příklad neberte. Jinak můžete být kýmkoli, kdo je vám sympatický. A to se při sexu a vašem chování zaručeně projeví.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Někdo nedá na ostrá jídla dopustit a dopřává si je téměř denně, jiný nesní jídlo jen o trochu víc okořeněné. Pokud to však nebudete s konzumací pálivých pochoutek vyloženě přehánět, vaše zdraví vám za ně poděkuje. Zkoušeli jste si někdy dát ostré jídlo třeba k obědu v průběhu parného léta? Nejprve vás sice pořádně prohřeje, ale následně způsobí žádané ochlazení.
Jednou z příčin snížené kvality spánku jsou civilizační vlivy, mezi které patří přítomnost nadměrného množství světla v noci. Usínání s rozsvícenou lampičkou není totéž, jako když vám do okna svítí reklamní poutače nebo vánočně osvětlená ulice. Naprostá většina lidí spí lépe v úplné tmě. Co proto udělat?
Na Vánoce zařizujete kromě dárků ještě dekorace. Inspirujte se jednoduchými nápady. V hlavní roli jsou svíčky, světýlka a nějaký přírodní materiál.
Kočka cejlonská je nejmenší kočka na světě. Tento ohrožený druh žije pouze na jihu Indie a ostrově Srí Lanka. Kvůli náročnosti chovu můžete tohle zvířátko spatřit u nás pouze v Zoo Liberec a Zoo Ostrava. Malý noční predátor je ztělesněná roztomilost! Posuďte samy.
Lidé to dělají pořád. Nestačí jim obyčejné koupání, u bazénu nebo na břehu rybníka prostě blbnou, a to se často neobejde bez střemhlavého pádu. Pokud se ale nikomu nic nestane, nakonec je z toho zdroj smíchu pro celé okolí.
Vaše domácí prostředí může mít obrovský vliv na vaši pohodu. Objevte, jak malé změny ve vašem bydlení mohou vytvořit oázu klidu a štěstí, ve které se budete každý den cítit skvěle.
Jak si během minuty poradit s okem na svetru? Jak na zaseklý zip u kalhot nebo odpad, ucpaný vašimi vlasy? A k čemu všemu se dá využít korkový špunt? To a mnohem víc praktických vychytávek ve videu. Neuvěříte, jak to může být snadné!
Lidem, kteří jsou narozeni v období od 21. ledna do 20. února patří znamení Vodnáře. Vodnáři jsou velmi silní ale i tvrdohlaví, hlavně jsou ale kreativní. Vodnář je vzdušným znamením a lidé v tomto znamení od narození milují originalitu i netradiční životní styl. Jaké jsou jejich silné a slabé stránky? A co můžete čekat od žen a mužů, kteří se narodili v tomto znamení? Podívejte se na podrobnou charakteristiku.
Jste věčná začátečnice? Vždycky se pustíte do běhání a po pár týdnech to vzdáte? Nebo jste ještě nikdy neběhala, ale ráda byste začala? Možná právě vám se bude hodit následujících deset tipů, díky kterým si běh skutečně zamilujete.
Myslíte si, že krásné ženy to mají v životě jednodušší? Až poznáte příběh Judity, zjistíte, že i prvotřídní krasavice řeší potíže ve vztahu i v práci. Judita se dokonce za svůj vzhled a dokonalé tělo na střední škole styděla.
Rýmovník si může každý z nás vypěstovat doma v květináči. Jde o léčivou bylinku, která je velmi nenáročná. Potřebuje jen přiměřené světlo a dostatek zálivky. Rozrůst se může opravdu hodně – ale pak nastává otázka, co s ním?

Výběr článků

Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Slovo antikoncepce zahrnuje všechny metody, které mají ochránit před neplánovaným těhotenstvím. Existuje přitom mnoho druhů, které nejsou stejně spolehlivé. Které to jsou a proč?
Pohádky a romantické komedie nás již dlouho přesvědčují o tom, že ve vesmíru žije jedna jediná osoba, která je vám skutečně předurčena. Prostě ten „Pan Božský“, spřízněná duše, někdo naprosto dokonalý. Asi vás zklameme, každý terapeut by vám řekl, že je to pěkná blbost, že záleží na tom, jak se k sobě lidé chovají a ne na jakémsi předurčení.

Nepřehlédněte

Vánoce a tradice jdou ruku v ruce. Nejedna z nás jich mnoho z nich dodržuje nebo si děláme vlastní. Jednou z takových poměrně zaběhnutých, je hladovění, neboli půst. Podle této tradice by se měl držet během Štědrého dne půst až do večeře, aby se nám zjevilo zlaté prasátko. Co na to říká naše tělo?
A když už ne život, tak tvář rozhodně ano. Obočí je stejně důležité jako naše rty, nos nebo oči. Proto bychom mu také měly věnovat náležitou pozornost. Ale co laminace obočí vlastně je?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek