Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nábytek budoucnosti. Skvělé nápady, jak chytře ušetřit prostor

Postel ukrytá v knihovně nebo sedačka, která se sama přestaví na palandu. Chytré a praktické řešení prostoru doma nabízí originální nábytek budoucnosti. Tyto nápady ale nepůsobí jen jako snaha o získání prostoru za každou cenu. Mnohá řešení jsou vysoce praktická z důvodu účelnosti, jako zasouvací botník pod schody do patra.
Nábytek budoucnosti. Skvělé nápady pro chytré šetření prostorem
zdroj: 123RF.com

22. 07. 2019

22. 07. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=XMAbrxGqTpg
zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Solární světélka, zapíchaná podél chodníčku, udělají také příjemnou atmosféru. Ale noční osvětlení zahrady, jako je tohle, vás přenese rovnou do pohádky. Světla zavěšená v koruně stromu nebo naopak umístěná u kmene menších stromků vytváří ve tmě přímo čarovnou náladu.
Kruhy pod očima jsou věčný problém žen. A jelikož umí snížit sebevědomí, protože vzhled kvůli němu není dokonalý, nabízí se otázka, jak problém řešit. Zprvu je nutné si uvědomit, co za potíží vlastně stojí.
Suchá pokožka může být způsobena mnoha faktory. Mezi nejčastější patří dehydratace, stárnutí, sezónní změny, alergie a nedostatek mikroživin. V závislosti na příčině lze ke zlepšení stavu kůže použít různé metody. Mohou to být různé léčivé masti nebo jiné zvlhčující prostředky, pití většího množství vody a užívání některých doplňků stravy.
Ženy v České republice otálejí s těhotenstvím stále častěji. Průměrný věk prvorodičky se zvyšuje a během několika posledních let překročil hranici třiceti let. Lékaři před tímto trendem pravidelně varují a upozorňují, že i na reprodukční kliniky vyráží ženy až v příliš vysokém věku.
Ulpívající mastnota na troubě i uvnitř, s kterou je boj celkem urputný a někdy až nekonečný. I s tím se mohou některé hospodyňky ve své domácnosti setkat. Jak ušetřit nějakou tu korunu a zbavit se oleje a nečistot ulpívajících na povrchu trouby co nejsnadněji? Máme pro vás pár skvělých a praktických tipů.
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Máte pocit, že vy nebo někdo ve vašem okolí tráví v práci mnohem víc času, než je zdravé? Je pro vás práce na prvním místě a to jediné, o čem dokážete mluvit, jsou pracovní záležitosti? Možná vás dostihl workoholismus, který dnes není nic výjimečného. V době, kdy lidé chtějí především uspět, něco dokázat a být bohatými se workoholismu poměrně daří. Lidé kladou profesní život na první příčku žebříčku priorit, rodinné záležitosti se odsouvají na neurčito. Jen málokdo si ale uvědomuje, že trpět workoholismem je špatně.
Řídíte svůj životní styl a denní režim podle hvězd? Máme pro vás speciální horoskop krásy a duševního zdraví určený pro pátek 7.9.2018. Sestavila jej pro vás známá astroložka Naďa Šmídová. Na co si dát pozor a do čeho se směle pustit?
Správné sezení na záchodě je stejně důležité, jako například sezení u pracovního stolu s počítačem. I když je vyprazdňování naprosto přirozený jev, většina z nás ho provádí špatně. Představíme vám ty největší chyby, kterých se na toaletě při vykonávání potřeby dopouští každý z nás. O jaké se jedná?
Myslíte si, že jste potkala toho pravého, ale okolí je z vašeho vztahu rozpačité. Je starší o více než 20 let? Je mladší o více než 10 let? Člověk by řekl, že v dnešní společnosti se věkový rozdíl nepočítá. Zdaleka to není pravda. A většinou jsou to ženy, které věkový rozdíl řeší podstatně víc, než muži.
Možná sami na sobě cítíte, že už nemáte tolik chuť na saláty z čerstvé zeleniny, lehká jídla a vlastně ani na prosecco. Prostě by to chtělo něco sytějšího, aby vám nebyla zima a neměly jste pořád hlad. Co zkusit podzimní jídelníček?

Výběr článků

Zásnuby jsou neopakovatelným a silným životním okamžikem. Jistě víte, že my ženy jej většinou prožíváme mnohem intenzivněji a zásnubní prstýnek jen tak z prstu nesundáme. I když každá máme jiný vkus, někdy se rády řídíme i trendy. Z čeho si budete moci vybrat nadcházející sezónu?
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?

Nepřehlédněte

V dnešním poutavém článku na Dámské Lize zkoumáme magii Vánoc očima dětí. Jak dlouho trvá jejich víra v Ježíška, a co by rodiče měli vědět, aby tuto kouzelnou dobu pro své potomky co nejlépe utvořili? Přinášíme vám nejen pohled na to, do kolika let děti věří na Ježíška, ale také rady, jak tuto vánoční tradici zachovat a jaké situace by rodiče měli pečlivě sledovat. Podívejte se s námi na jedinečný svět Vánoc očima nejmladších!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek