Čtvrtek , 02. 05. 2024

Svátek práce

Nejlepší taneční kompilace na internetu. Podívejte se, jak se umí lidé nečekaně odvázat

Je jich plný internet, ale tahle taneční kompilace vede na plné čáře. Lidé se dokáží úplně odvázat, a to i v těch nejméně očekávaných situacích. Policisté na ulici, zákazník v prodejně s elektronikou nebo člen security na plném stadionu. Tohle vás dostane!
Nejlepší taneční kompilace
Zdroj: 123RF.com

19. 06. 2019

19. 06. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=eIgVy795nP0

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mnozí lidé považují pokojové rostliny jenom za jakousi dekoraci či doplněk, který zútulňuje domácnost. Jenže pravdou je, že pokojové rostliny nemají jen dekorativní funkci. Jejich úkolem je pročistit vzduch v interiéru. Pokud jste například alergikem nebo astmatikem, víte, jak důležité je mít domácnost bez pylu, prachu či dalších alergenů a nečistot. Jelikož se o takzvanou zdravou domácnost snažíte, investujete do mnohdy velice předražených čističek vzduchu, aniž byste si uvědomili, že funkci čističky vzduchu hravě zvládnou i pokojové rostliny. Jen stačí vědět, které požádat o pomoc.
Holčička si hraje na doktora, a jejím zvláštní pacientem je skutečně odevzdaný a trpělivý bulteriér. Je takhle klidný i u opravdového veterináře? Opravdu roztomilý páreček, který vás pobaví.
Snímek Top Gun se ihned po svém uvedení roku 1986 stal kasovním trhákem a fenoménem, v čele s Tomem Cruisem a Kelly McGillis – a jeho oblíbenost přetrvává do dnešního dne. Je to prostě jeden z těch kultovních filmů, které byste měli alespoň jednou za život vidět. Film pojednává o prostředí elitních stíhacích pilotů, o stíhací škole v rámci amerického námořního loďstva a tohle jsou největší zajímavosti, které Top Gun provází.
Rýže je velmi populární přílohou, a pokud ji dobře připravíte, jistě si na ní pochutnáte. Zdaleka však není jen jedna jediná rýže, ale máte na výběr hned několik druhů. Znáte je a víte, kdy jakou rýži použít?
Podzimní kolekce zaplavily obchodní domy a jistě vás to svádí nějaký nový kousek do svého šatníku ulovit. Bohužel je toho tolik, že člověk neví, co přetrvá déle než pár týdnů. Nevadí, s naší pomocí se ve všem zorientujete. Tohle jsou kousky, které se s největší pravděpodobností budou nosit i další roky.
Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Léto je tady a v rámci jakéhosi odlehčení účesů možná nejednoho z nás napadlo, že zrovna teď přišel čas na změnu. Jestli rádi jdete vstříc novým trendům, pak nepřehlédněte svěží účes wixie, který je plný života, energie a mladistvého stylu. Pokud se chcete cítit jako hvězda a dodat své image ten správný šmrnc, bude právě wixie sázkou na jistotu. Komu sluší, jak ho nosit a v čem je charakteristický? Odhalte jeho tajemství.
Horská túra nelze srovnávat s běžnou procházkou okolo domu. Při horské túře strávíte chůzí klidně celý den a často se nejedná o odpočinkový výkon ani z hlediska náročnosti trasy. Když se rozhodnete zdolat nějaký vrchol, případně jiný vysoko položený cíl, polovinu cesty stoupáte nahoru a druhou polovinu zase musíte brzdit z kopce, až vás z toho bolí kolena a prsty na nohou.
Po příchodu do nejedné české domácnosti uvidíte na okenním parapetu africkou fialku – skromnou, elegantní, hezky zbarvenou pokojovou rostlinu. Je ideální trefou pro každého nenáročného pěstitele. Sama toho nevyžaduje mnoho a vydrží krásná po celý rok.
V dnešní době je těžké se někam vydat na dovolenou, jelikož všude se setkáte s nejrůznějšími restrikcemi z důvodu Covid-19. Proč se tedy zbytečně vystavovat nebezpečí návštěvy zahraničí? Vždyť v koutech naší republiky je tolik krásných míst, kde můžete strávit skvělou dovolenou, a navíc tak podpořit náš cestovní ruch a ekonomiku?
Animované filmy mají právě teď v kinech žně. Sázkou na jistotu je bezesporu Toy Story 4: Příběh hraček, který sklízí samou chválu. Pro nejmenší jsou tu Angry Birds ve filmu 2, oživlý svět stavebnice přináší Playmobil ve filmu a čerstvým přírůstkem je zvířecí animák Psí kusy. Napovíme, na co s dětmi nebo celou rodinou vyrazit.
Občas se to stane každému. Protáhneme se ze strnulé pozice a v tu ránu uslyšíme křupnutí. Nevábný zvuk, po kterém zpravidla pocítíme příliv úlevy. Co když ale takový zvuk slyšíme o něco častěji, několikrát za den, a stává se z něj železná pravidelnost? Je to problém, nebo můžete být v klidu? Pojďme tomu přijít na kloub.

Výběr článků

Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Hmat je jedním ze smyslů, který hojně používáme, ale málo si uvědomujeme, jak velký je to dar i pro všechny kolem nás. Dotyk druhého člověka je nenahraditelný, jak moc Vám chybí zjistíte, až když o možnost vzájemného tělesného kontaktu přijdete.
Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví na další pracovní týden. Čemu se v sychravém počasí vyhnout a co naopak očekávat?

Nepřehlédněte

Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.
Na trhu jsou k dostání doslova stovky různých odstínů rtěnek, kosmetické firmy nás neustále bombardují novými produkty, takže vybrat si z nich a najít tu správnou, to je teprve oříšek. Jak najít svoji ideální rtěnku?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek