Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Skleněný dům je rarita. Jen odvážlivci si dopřejí takhle netradiční, ale stylové bydlení

Dům, do kterého je vidět téměř ze všech stran. Skleněný dům se poprvé objevil v roce 1949. Slavnou stavbu navrhl americký architekt Philip Johnson, získala jméno Glass House a stojí na Ponus Ridge Road v Connecticutu. Její vzhled inspiruje dodnes stavby po celém světě. Myšlenka otevřeného domu s prostým tvarem nabízí skutečně raritní bydlení, a jeho hlavním rysem je jednoduchost a minimalismus. A samozřejmě také dokonalý výhled do zahrady kolem, ale i mnohem dál. Prosklený dům si můžete nechat postavit i vy.
skleněný dům
zdroj: tribpub.com

23. 05. 2019

23. 05. 2019

skleněný dům
zdroj: dwell.com
skleněný dům
zdroj: dwell.com
skleněný dům
zdroj: dwell.com
skleněný dům
zdroj: dwell.com
skleněný dům
zdroj: theglasshousenz.com
skleněný dům
zdroj: theglasshousenz.com
skleněný dům
zdroj: theglasshousenz.com
skleněný dům
zdroj: theglasshousenz.com
skleněný dům
zdroj: theglasshousenz.com
skleněný dům
zdroj: tribpub.com
skleněný dům
zdroj: nimvo.com
skleněný dům
zdroj: nimvo.com
skleněný dům
zdroj: nimvo.com
skleněný dům
zdroj: kontio.com
skleněný dům
zdroj: fastcompany.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Také vás postihlo toto nepříjemné kožní onemocnění? Pak máte pravděpodobně problém sestavit si takový jídelníček, který by vám kožní potíže neprohluboval, ale naopak vám pomohl problémy zmírnit. Řešení ale existuje. Poznejte potraviny, které vám skutečně pomohou, i ty, které vám mohou ošklivě ublížit.
Filosof Jean-Paul Sartre kdysi napsal, že každý má jiný koeficient neštěstí. Zatímco někteří lidé procházejí životem jako nůž máslem, jiným jakoby osud házel klacky pod nohy. Mnozí se přesto dokázali svému handicapu postavit.
Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví na další pracovní týden. Čemu se v sychravém počasí vyhnout a co naopak očekávat?
Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Domácí mazlíčci jsou zkrátka nekonečným zdrojem zábavy. Umí nás pořádně naštvat, ale svou roztomilostí to vždy vyváží. Psi, kočky, ale dokonce opice nebo veverka, ti všichni vás pobaví svými lumpárnami ve videu. Podívejte se na zvířátka v akci!
Módní trendy jsou charakteristické svou vrtkavostí. Jednu sezónu žhavý model, druhou zase zapomenutý propadák! Oblečení a doplňky mají výsostné postavení v našich životech, především ženy zajímá, co je právě šik! Móda je business, a právě proto se neustále mění.
Zahalte se do tepla a vydejte se s námi na lednové dobrodružství plné venkovních aktivit vhodných pro všechny věkové kategorie! Bez ohledu na věk si můžete užít odpoledne při sáňkování, procházky v zasněženém lese či stavbu sněhuláka. Připravte se na lednovou zábavu a objevte radost z aktivit pod širým nebem.
Jaro je ideální doba pro obnovení a osvěžení všech aspektů života, včetně vašeho vztahu. V tomto článku se dozvíte, jak může jarní detox vztahů oživit váš partnerský život, posílit vaši vzájemnou komunikaci a prohloubit spojení. Představíme vám strategie a cvičení pro odstranění rutiny a negativní energie, které se mohou v průběhu času ve vztahu nahromadit. Objevte, jak společně strávený čas, otevřenost v komunikaci a sdílení nových zážitků mohou vašemu vztahu vrátit jiskru.
Zvoní budík - je zase ráno. Probouzíte se polámaní, s viditelnými kruhy pod očima a s padajícími očními víčky. Znovu jste se pořádně nevyspali. Už se to táhne několik dní a stále nevíte, jak svůj spánek opět zkvalitnit a prodloužit. Ty probděné noci se začínají projevovat na vaší pracovní výkonnosti i na náladě, kterou nemáte zrovna nejlepší. Možná za špatným spaním vězí tři věci. Jaké?
Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Mandle jsou oblíbené oříšky, které rádi “chroupeme” jen tak třeba u populárního televizního pořadu. Je skvělé, že za ta léta dokázaly nahradit brambůrky klasicky smažené v oleji, které zdraví, na rozdíl od mandlí, zrovna neprospívají. Pokud však máte tak velkou spotřebu, že vaše peněženka při každé úhradě dalšího a dalšího balíčku trpí, nabízí se otázka, zdali si madle nechcete vypěstovat na své zahradě? Odpověď je ano!

Výběr článků

Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.
Chlapík se promění v ženu poté, co si u výdeje zavazadel na letišti otevře svůj kufr. Zřejmě má opravdu na spěch, protože na nic nečeká a začne se svlékat přímo v hale. Ostatní lidé kolem nevěřícně koukají! Tohle se může stát jen v Las Vegas.

Nepřehlédněte

Současná komplikovaná doba COVIDU-19 přinesla s sebou mnohé změny, se kterými se musíme ve svých životech poprat. Jednou z těchto změn je i karanténa. Obzvláště náročná je v případě rodin s dětmi. Přinášíme vám několik tipů, jak děti během karantény zabavit.
Je možné, že v běžném ortodoxním vztahu se necítíte příliš šťastní, i když vám tam nic nechybí. Možná by vám více vyhovoval otevřený vztah. Co to obnáší? Jaké jsou benefity? Jste vůbec typ pro otevřený vztah? Je mnoho věcí, které je předtím třeba brát v úvahu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek