Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jednoduchý návod, jak vyndat bez námahy plný pytel z odpadkového koše

Určitě to znáte. Vytahujete plný pytel z koše a v duchu si říkáte, proč tam každý hází další a další věci, když už je úplně plný. Takový pytel nejde ven z koše snadno, ale tady je návod, jak všechno usnadnit. Stačí nechat koš trochu nadechnout.
Návod, jak jednoduše vytáhnout plný pytel z odpadkového koše
zdroj: 123RF.com

10. 05. 2019

10. 05. 2019

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jaké jsou trendy v bydlení pro letošní zimu? Toužíte si trendově zařídit váš domov? Pak se můžete inspirovat těmito 4 aktuálními trendy.
Plesová sezóna je tu! Jaká událost čeká právě vás? Při výběru šatů a doplňků záleží na akci, na kterou se zrovna chystáte. Není ples jako ples. Vždy sledujte nejen dress code, ale také současné trendy. Co si letos můžete dovolit?
Váhy, jak již jejich zástupce napovídá, se ve svých životech neustále snaží nalézt rovnováhu a harmonii, a to ve všech oblastech. Váhy mívají vytříbený vkus, dokážou ocenit umění a osoby, které mají hluboké znalosti. Samy mají smysl pro tvořivost.
Mnoho z nás pěstuje pokojové květiny ve svých bytech. A mnoho z těchto bytů má balkon (i když největším luxusem pro pěstitele je slunná lodžie, kterou lze proměnit v rozkvetlou zahradu). Nicméně pěstování květin na balkoně (tzv. balkónovek) se poněkud liší od běžného pěstování květin uvnitř bytů a domů. V čem konkrétně a jak se o balkónovky starat se dočtete v článku.
Znáte to, s velkou radostí si domů přinesete novou rostlinu, která vypadá báječně, jenže po pár měsících si všimnete jistých vad na kráse. Některé se projeví dokonce okamžitě, jen co kytka překročila práh vašeho domu. Ať už jsou to žluté nebo svěšené listy, každým takovým náznakem se nám rostlina snaží říct, že jí něco chybí, nebo přebývá.
Recepty na bezlepkové cukroví vyřeší problém s vánočním mlsáním, pokud máte vy nebo někdo z rodiny intoleranci na lepek. Vždyť co by to bylo za Vánoce bez cukroví? Takhle se omezovat nemusíte a ani nepoznáte, že je cukroví na stole vlastně bezlepková dieta.
Někdy se to stává a máte pocit, že vás pošle partner brzy k šípku. Položila jste si však otázku, co všechno ho k tomu vede? I my ženy jsme mnohdy nevyzpytatelné. Milé dámy, představte si, že ani muž s vámi nechce někdy mluvit, protože má svou náladičku a mnohokrát je naštvaný či přepracovaný. Když na něj tlačíte, tak celou situaci leda zhoršíte. Bude-li se to opakovat pokaždé, vás nakonec opustí.
Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?
Nestíháte vařit a připravovat si svačiny do práce? Často saháte po polotovarech nebo se stravujete u stánků s rychlým občerstvením, protože si myslíte, že vám to ušetří čas? Možná ano, ale určitě to nešetří vaši peněženku, nehledě na to, že se pak stravujete hodně nezdravě. A chcete s tím něco udělat?
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.

Výběr článků

Statistiky uvádějí, že novoroční předsevzetí si dá až 72 % lidí. Z toho pouhá čtvrtina vydrží déle, než tři měsíce. Podle psychologů je lepší dávat sám sobě úkoly kdykoli jindy, než na Nový rok. Hromadná novoroční euforie z toho, že máme "to zlé" za sebou a "to dobré" před námi, svádí k tomu, že na sebe naložíte víc, než unesete.
V generacích to tak chodí, že jedna pomáhá druhé. Hlídání vnoučat babičkami a dědečky k tomu bezpochyby patří. Je také dobré pro budování rodinných vztahů. Nikoli jako sebeobětování, ale jako skvělý čas strávený s generací, která vám může hodně dát, a funguje to i naopak.
Pokud jste majitelem čtyřnohého mazlíčka, pak víte, že ve své podstatě je jako dítě. Potřebuje vaši péči, zájem i láskyplnou výchovu, zrovna tak trénink, který ho učí dobrému chování a skvělé disciplíně.

Nepřehlédněte

V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek