Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Závěsné květináče do interiéru i na zahradu. Vytáhněte vaše rostliny do úrovně očí. Budete se divit, jakou parádu vám udělají!

Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Dřevěné bedýnky jako doplněk interiéru. Doma s nimi můžete dělat divy
zdroj: architonic.com

01. 04. 2019

01. 04. 2019

závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: architonic.com
závěsné květináče
zdroj: bhg.com
závěsné květináče
zdroj: youtube.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: thegardenglove.com
závěsné květináče
zdroj: homebnc.com
závěsné květináče
zdroj: familyhandyman.com
závěsné květináče
zdroj: pinterest.com
závěsné květináče
zdroj: pinterest.com
závěsné květináče
zdroj: almerka.blogspot.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak často nemáte chuť v mrazivých dnech na salát, a přesto si ho dáte. Přece musíte pamatovat na své zdraví a zkonzumovat každý den tu správnou dávku zeleniny. Bude vám ale vaše tělo vděčné, když ho budete v zimě zásobovat syrovou zeleninou? V jakých případech je zpracování zeleniny vhodnější?
Na trhu jsou k dostání doslova stovky různých odstínů rtěnek, kosmetické firmy nás neustále bombardují novými produkty, takže vybrat si z nich a najít tu správnou, to je teprve oříšek. Jak najít svoji ideální rtěnku?
I když venku panuje nebezpečný koronavirus, to neznamená, že žádné jiné nemoci neexistují. S příchodem nového typu koronaviru nedošlo k odstranění ostatních onemocnění, což je dobré mít na paměti. Stále jsou rizikem i jiné choroby, jako je rakovina nebo chřipka. Mnohé nemoci číhají i na ty nejmenší. Prozraďme si nejčastější dětské nemoci, které jsou rizikové pro naše malé ratolesti.
Všechny to známe. Místo toho, abychom si užívaly adventní čas, sháníme dárky, uklízíme, pečeme cukroví, v práci doháníme resty a nemáme ani čas si zapálit adventní svíčky. O Vánocích jsme pak ve stresu z toho, že jsme na něco zapomněly, jestli se budou dárky líbit, cukroví chutnat a zdali máme skutečně pořádně naklizeno. Co takhle to letos udělat jinak?
Zelená káva je oblíbený produkt, jehož přívrženci jsou především z řad milovníků zdravého životního stylu. Kávová zrna jsou u zelené kávy nepražená, a tak na rozdíl od obvyklé černé kávy nemají tak bohatou vůni a barvu.
Ačkoli z klasické pšeničné mouky pekly a vařily už naše babičky, spolu s příchodem doby, kdy spousta lidí přesedá na zdravější životní styl, se objevily mnohem lepší a nutričně hodnotnější varianty. Skvěle chutnají, plně nahradí klasickou mouku, a ještě prospějí vašemu zdraví, takže co víc si přát. Svět alternativních mouk je ale mnohem pestřejší, než se na první pohled zdá. Které by určitě měly zaujmout místo ve vaší kuchyni?
Máte obývací pokoj vybavený podle posledních módních trendů, ale přijde vám nudný a zcela bez života? Chtěli byste mu dodat šmrnc nebo naopak tento prostor zútulnit a vykouzlit si tak harmonický domov? Tak se zkuste podívat na několik zajímavých typů, jak vykouzlit z vašeho obýváku opravdu útulný společenský prostor.
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop krásy a duševního zdraví na nový pracovní týden. Nenechte se hned v pondělí zbytečně vytočit, a taky myslete na oslabenou imunitu, teploty pěkně padají dolů! Na co si dát pozor?
Protiklady se zpočátku mohou přitahovat. Pak přijde společný život a všechno je často jinak. Mají tedy šanci na společný život partneři, kteří jsou naprosto jiní?
Svícen z proutí vyrobíte za chviličku a pak už stačí jen zapálit svíčku a užívat si atmosféru. Poradíme vám ale i jak sestavit dekoraci z elektrických světýlek. V obou případech by se dalo použít řčení "za málo peněz, hodně muziky", protože na přípravu nepotřebujete nic nedostupného. Jako nástroj postačí tavná pistole. Výsledek je ale úchvatný. Vyzdobte si domov vlastnoručními kouzelnými detaily!
Naučte se, jak stanovit zdravé hranice ve vašem vztahu. Tento průvodce vám ukáže, jak hranice pomáhají udržet vzájemný respekt a porozumění, a jsou základem pro dlouhotrvající a šťastný vztah.
Přemýšlíte o zajímavém prvku do ložnice nebo obývacího pokoje? Stoličky a taburety nejen, že dobře vypadají, ale jsou také naprosto univerzální. Slouží jak k samotnému sezení, tak i jako opěrka pro vaše unavené nohy při posezení v sedačce nebo křesle u televize. Využití najdou také v předsíni jako sedátko při obouvání. Stoličky i taburety lze dnes koupit téměř v jakékoli designové podobě.

Výběr článků

All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
Bolesti hlavy a svalů. V krku škrábe, přichází únava a kašel. Teplota strmě stoupá. A je tu chřipka. Chřipkové epidemie provázejí českou zimu rok co rok. Lékaři varují před komplikacemi, jejichž následkem může být i smrt. Avšak zabrat dá i viróza nebo obyčejné nachlazení.
Na období vánočních svátků se těší téměř celý svět. Na tu chvíli, kdy konečně utichne veškerý hektický život a všichni se oddávají společnému stolování a klidu při sledování pohádek. Ne všude jsou ale tak pohodové vánoční zvyky jako u nás, nebo přinejmenším tak normální zvyky. Podívejte se na ty nejpodivnější vánoční tradice, které rádi přenecháte ostatním zemím.

Nepřehlédněte

Spokojenost se svými prsy je důležitá pro sebevědomí žen a mnohdy se ani nejedná o jejich samotnou velikost, ale spíše tvar a celkový vzhled. A právě to můžete vhodnými cviky ovlivnit. Prsa je možné pomocí jednoduchých cviků zpevnit, což se promítne nejen do vašeho vzhledu, ale především do spokojenosti s vlastním tělem.
Dítě ve věku zhruba šesti let čeká první velká životní výzva. Ze známého prostředí školky se poprvé přesune do velkého světa. Co by měl předškolák zvládat, aby pro něj byla škola co nejpohodovější?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek