Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Velikonoční dekorace pro tu pravou sváteční atmosféru u vás doma. Přivítejte jaro stylovou výzdobou!

Udělejte si letos opravdu veselé Velikonoce. Už se to pomalu blíží, a tak není na škodu inspirovat se nápady na originální velikonoční dekorace. Věnce na dveře, dekorace na stůl nebo ven do zahrádky, a hlavně samá vajíčka a zajíci!
Nápady na originální velikonoční dekorace!
zdroj: 123RF.com

21. 03. 2019

21. 03. 2019

Velikonoční dekorace
zdroj: pxhere.com
Velikonoční dekorace
zdroj: crateandbarrel.com
Velikonoční dekorace
zdroj: phillyvoice.com
Velikonoční dekorace
zdroj: turtlecreeklane.com
Velikonoční dekorace
zdroj: usgo.org
Velikonoční dekorace
zdroj: outwardboundbermuda.org
Velikonoční dekorace
zdroj: ftd.com
Velikonoční dekorace
zdroj: marthastewart.com
Velikonoční dekorace
zdroj: inspiredbycharm.com
Velikonoční dekorace
zdroj: amazon.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: collagecab.com
Velikonoční dekorace
zdroj: vitalfarms.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Velikonoční dekorace
zdroj: pinterest.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
Praha rozhodně není jen o historii a o památkách. Samozřejmě je doporučujeme navštívit, jelikož opravdu stojí za vidění, ale ne vždycky máte chuť kochat se pamětihodnostmi. Praha je zároveň město nekonečných možností, i co se týče různých aktivit, adrenalinu a zábavy. A právě o tom je dnešní článek, kde vám představíme některé z možností, jak se v centru Prahy aktivně zabavit.
Máte zahradu? Pak by byla velká škoda, kdybyste na ní nepěstovali vlastní zeleninu a ovoce. Nejenže je úroda, kterou si sami vypipláte chutnější než ta z obchodu, nemusíte se obávat žádných chemických látek a postřiků, ale navíc i hodně ušetříte.
Hledáte originální tipy na výlety v okolí vašeho bydliště, nebo se rádi podíváte i do jiných krajů České republiky? Přinášíme vám nový seriál, v němž vám prozradíme tipy na ta nejkrásnější a nejzajímavější místa ze všech krajů naší země.
Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.
Jaro se pomalu přelévá do léta, a tak začínají lidé řešit, jak budou vypadat v plavkách. Ať už u českých řek, rybníků či bazénů, nebo někde u moře. A přiznejme si, že po roce všemožných protiepidemických opatření, zavřených tělocvičen a fit center nebo zákazu lyžování je ve formě jen málokdo. Proto byste mohla ocenit cvičení pro zpevnění zadečku, která zaručeně fungují.
Letní pařáky každého z nás lákají do náruče chladivé a příjemně osvěžující vody. Pokud nechcete být zavření v aquaparcích a hledáte spíš přírodní koupaliště s průzračně čistou vodou a malebným okolím, pak určitě zbystřete. Máme pro vás přehled míst, která stojí za to navštívit, a to nejen u nás, ale i našich nejbližších sousedů.
Vezměte děti do kina a schovejte se před dotěrným vedrem v sále. Tajný život mazlíčků 2 je animák od tvůrců filmů Já, padouch. Psí poslání 2 zaútočí na emoce a bláznivý Aladin je ztřeštěnou jízdou od Disneyho, kterou způsobí hlavně kouzelný Džin.
Ráda se vydáváte na pěší výlety do lesů, na horské hřebeny nebo podél řek? Milujete ten den, kdy máte čas jen sama pro sebe a věnujete ho pohybu a dlouhému rozjímání v přírodě? Nebo raději chodíte na procházky ve dvou? Poznejte ty nekrásnější pěší trasy, které tu máme.
Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.
Natáčet zpravodajství naživo umožní zachytit nečekané situace. Chybu udělají samotní komentátoři, ale často se do záběru dostane skutečné překvapení. Výsledek většinou pobaví, zvlášť, když se reportáž povede odvysílat přímo v hlavních zprávách.

Výběr článků

Rozvod, rozchod, nevěra, výpověď z práce, smrt blízké osoby, nemoc, to vše bychom mohli označit jako životní krize. A nejen to, důvodů životních krizí je mnoho. Životní krize potkají během života každého člověka a některým z nich se nelze vyhnout.
Léky nejsou jenom ty, které prodávají v lékárně. Které jsou plné chemie. Je tu ještě možnost přírodní léčby.
Bydlet v malém příbytku není nic, za co byste se měli stydět. A stejně tak to není žádná nevýhoda. Naopak - čeká vás méně uklizení. Konkrétně utírání prachu, protože se u vás nebude nacházet velké množství nábytku. Tím se takovým pomyslným oslím můstkem dostáváme k jeho zařizování. Abyste nežili v přecpané, kýčovité domácnosti, vyplatí se myslet na několik základních pravidel. 

Nepřehlédněte

Každý máme ve svém okolí někoho, pro koho je káva tématem číslo jedna. Ať už raději pijí ristretto, espresso nebo nadýchané cappuccino, jejich den bez šálku kvalitní kávy jako by ani nebyl. A co by je pod stromečkem mohlo potěšit víc než právě výběrová káva či předměty, se kterými svůj kávový rituál pozvednou na ještě vyšší úroveň?
Příběh, který nám přistál v naší schránce, nás nejdříve vyděsil. Vždyť jsou věci, které by měly být naprosto zapovězené. Jak je vidět, na světě je možné všechno.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek