Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Smích léčí! Podívejte se na miminka, která dovádějí spolu se psy a v jednom kuse se smějí! Určitě vás rozesmějí také

Děti i domácí mazlíčci umí být roztomilí. Tihle prckové sice ještě nosí pleny, ale už mají doslova záchvat smíchu. A může za to pes! Slyšet dětský smích je rozhodně lepší, než křik. Možná se budete smát s nimi!
Smích léčí
zdroj: 123RF.com

22. 02. 2019

22. 02. 2019

https://www.facebook.com/milujemedovolenou.cz/videos/2160503940680884/?v=2160503940680884

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý den čelíme řadě záhad. K těm patří kupříkladu to, kam zmizely brýle nebo klíče od auta. Obvykle je však odpověď banálnější, než jsme čekali. Člověka však v tu chvíli nenapadne, že existují mnohem zapeklitější záhady, nad kterými si lámou hlavu skupiny historiků.
Když na to přijde, dokáží zvířecí kamarádi projevit lásku tím nejmilejším způsobem. Tahle zvířata jsou naprosto šťastná se svými páníčky i ošetřovately. A zdaleka vše nejsou jen domácí zvířata, jako kočky nebo psy. Pouto si vytvoříte i s medvědem!
Přemýšlíte o tom, že byste své dítě na týden nebo dva poslali na dětský tábor? Pro koho jsou tábory vhodné, a komu naopak ublíží? Pojďme se podívat na výhody a nevýhody letního táborování.
Tuhé mýdlo zná každý. Z našich domácností jej vytlačilo mýdlo tekuté, takže klasická tuhá mýdla jsme si zvykli dávat tak maximálně do skříně pod oblečení, aby nám ho hezky provonělo. Jenže v poslední době se k nám zase vrací, a nejen mýdlo tuhé ale na trhu se objevily i tuhé šampony na vlasy.
Stále ještě pracujete na svém novoročním předsevzetí a usilujete o shození posledních vánočních kilogramů? Pak patříte mezi posledních pár statečných. Většina to už dávno vzdala, tudíž už nyní si můžete pogratulovat. Vy se však místo gratulací ptáte sami sebe, jak poslední povánoční kilogramy shodit. Těch posledních pár kilo jde totiž dolů opravdu stěží.
Žádné léto se neobejde bez pokrývky hlavy, otázkou ale je, co tento rok nosit? Podle módní stylistky Holly Katz: „Není v létě nic módnějšího, než si chránit obličej před sluncem."
Určitě vám neuniklo, že od jisté doby se všude kolem nás rozmohla termální kosmetika, která se krátce po uvedení na trh stala doslova must-have trendem. Ostatně, co se týče krásy, nám slibuje řadu úžasných účinků, a navíc je zcela přírodní. A právě na to, jestli, jak a proč funguje se společně podíváme.
Citron je již od pradávna používán jako pomocník při mnoha zdravotních potížích. Kyselina citronová v citronu je totiž známá svými imunitními, antibakteriálními a antivirovými vlastnostmi. Co vás napadne jak první, když máte například chřipku? Samozřejmě pořádný bylinkový čaj s medem, zázvore, a hlavně citronem! Jaké jsou účinky citronu na lidské tělo?
Jste zamilovaná a v růžovém oparu si možná ani nepřipouštíte, že byste potřebovali v manželství nějakou smlouvu, která bude řešit vaše finance. Jenže je to tak. Během manželství může nastat mnoho skutečností, které ovlivní vaši finanční situaci. Proto je smlouva o společném či odděleném majetku je dobrým řešením. Říkáme jí předmanželská smlouva.
Ačkoliv by se mohlo zdát, že se negativita posledních událostí ve světě promítne i do barev kolem nás, opak je pro letošek pravdou. Do módy se totiž dostávají spíš pozitivní naděje na uvolnění a módní scéna tak doplňuje štěstí a hravost, které nám v uplynulých měsících chyběly. Jaké barvy letí na jaře 2021 a jak je využít ve svém oblékání? Přinášíme vám tipy na trendy oblečení a šaty pro plnoštíhlé včetně doplňků.
O spodním prádle se zrovna moc nemluví, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o něco opravdu intimního, ale přitom tak běžného. Také proto jsou fakta o spodním prádle tak trochu zapovězena – ale věřte, že i v tomto případě se můžete zasmát a podivovat, jakou proměnou spodní prádlo prošlo za tu dlouhou řadu let od jeho vynalezení.

Výběr článků

Ve světě krásy panuje řada mýtů a stereotypů. Některé z nich jsou pozůstatky starších studií, jiné vznikly jednoduše mezi lidmi a postupně se staly dostatečně přesvědčivé natolik, že ovlivnily naše chování a přístup ke kráse jako takový. Vyznat se ve světě pravdy a mýtů je skutečně nelehký úkol, ovšem, abychom vám jej alespoň trochu usnadnili, připravili jsme pro vás seznam těch nejčastějších mýtů, které i dodnes kolují mezi námi.
Aktuální trendy bydlení pro podzim 2019, které představil Hornbach. Pokud hledáte inspiraci na nové nápady pro váš interiér, stačí si vybrat svůj styl.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?

Nepřehlédněte

Cihlová zeď a moderní interiéry se začínají prolínat, i když by to kdysi nikoho nenapadlo. Ale přiznané cihlové zdi dodají celému interiéru jedinečný charakter. Protože ale pravé cihly najdeme málokde, můžeme cihlové stěny imitovat plastickým dekorem, který je na první pohled k nerozeznání. Tyto obklady se dají koupit v různých vyhotoveních i barvách, takže se mohou tvářit jako břidlice, kámen nebo klasické cihly. Dokonce si je můžete natřít nebo jinak povrchově upravit přesně podle sebe.
Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek