Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

V letošním roce jsou trendem zaoblené sedačky! Sedací soupravy dokulata, retro design a oblé kraje jsou in! Co na ně říkáte?

Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?
sedací souprava
zdroj: gruppoeuromobil.com

31. 01. 2019

31. 01. 2019

Sedací souprava
zdroj: beliani.cz
Sedací souprava
gruppoeuromobil.com
Sedací souprava
gruppoeuromobil.com

Náš tip, sedací souprava v barvách, které ladí se zdí v kuchyni i s barvou židlí v jídelně.

Sedací souprava
zdroj: nabytek-helcel.cz
Sedací souprava
zdroj: inhaus.cz
Sedací souprava
zdroj: beliani.cz
Sedací souprava
zdroj: inhaus.cz
Sedací souprava
zdroj: nabytek-reaction.cz
Sedací souprava
zdroj: bonami.cz
Sedací souprava
zdroj: moebelix.sk
Sedací souprava
zdroj: inhaus.cz
Sedací souprava
zdroj: viadurini.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Někdy není času nazbyt – v práci fofr, doma lítačka, člověk si pomalu ani nesedne. Ale jíst se musí, zvlášť když nechcete zbytečně utrácet za oběd v restauraci. Nechte si poradit a odložte při tom předsudky stranou. Rychlý oběd totiž může být i velmi zdravý a plnohodnotný. Dokonce se může stát, že rychlé recepty se ve vaší kuchyni usadí už napořád. Pusťte se s námi do vaření a uvidíte, že manžela a děti už ani nebudete muset přesvědčovat. Tak co, už zapínáte plotnu?
Mnohé druhy zeleniny a ovoce v minulosti rozhodně nevypadaly a nechutnaly tak jako dnes. Lidé si je vyšlechtili k obrazu svému. Otázkou je, jestli je to na škodu, nebo k užitku. Seznamte se s těmi nejznámějšími vyšlechtěnými druhy plodů, které dříve byly úplně jiné.
Móda je tématem, které zajímá především ženy. Samozřejmě že existují i pánové, jež se vyznají v módních trendech, a dokonce je baví je sledovat. Ale spíše je to doménou žen, které na toto téma jsou schopné vést se svými kamarádkami dlouhé dialogy. Největším problémem bývá si vytvořit vlastní šatník. S ním se potýká spousta žen. Tápou a zkoušejí a hledají rady a inspiraci. Řešením by mohl být kapslový šatník. Co je jeho podstatou?
Bradavky patří mezi nejcitlivější části ženského těla. Většinou jsou bodem, který při správné stimulaci dokáže u ženy vyvolat vzrušení, ovšem někdy mohou dost bolet. Co může být příčinou bolesti bradavek?
Každá žena ví, jak je důležité, aby spodní prádlo dokonale sedlo. Zejména pak podprsenka, jejíž nepadnutí může vyvolat nepříjemné bolesti zad. Bohužel jen málokterá ví, jak správně by měla dobře padnoucí podprsenka vypadat a jak si ji ostatně vybrat, aniž bychom si museli zkoušet.
O botoxu a jeho účincích se hojně mluví, kosmetické úpravy botoxem jsou skloňovány v médiích a zejména celebrity si v těchto úpravách libují. Ale už zdaleka nejen slavné tváře jeho magii podlehly. Ovšem i když se díky botoxovým injekcím můžete zbavit vrásek, čímž jistě alespoň na chvíli vizuálně zastavíte stárnutí, ne vždy je to výhra.
Přemýšleli jste někdy nad tím, že začnete cvičit? Chtěli byste mít jakýkoli pohyb, ale nemůžete se k tomu prostě dokopat? Pokud ano, pak pokračujte ve čtení! Tento článek bude pro vás velkou motivací, proč s pohybem začít! Jak vám může změnit život doslova k nepoznání...
Módní trendy se dotýkají také obuvi. S příchodem podzimu se mění sortiment v obchodech a prodejci mají pro zákazníky připravenou aktuální nabídku. Co by rozhodně nemělo chybět ve vašem botníku?
Odlety na vytouženou dovolenou bývají občas hektické a stejně tak působí i letiště. Musíte najít místo odbavení, projít kontrolou a nakonec trefit správný gate. Většinou vše funguje hladce. Co ale dělat, když se let opozdí, zruší, nebo nestihnete navazující letadlo?
Rozhodli jsme se, že se pro procházky přírodou vybavíme repelenty proti klíšťatům.
Problémy se zády jsou v dnešní době civilizačním onemocněním, se kterým se setkává snad každý druhý z nás. A zatímco některé jsou vrozené a získané třeba vlivem skoliózy či hyperkyfózy a dalších latinských názvosloví, jiné jsou způsobené nezdravými návyky, které každý den (mnohdy nevědomky) opakujeme. A právě takové zlozvyky ke zhoršení a ještě větším potížím jenom přispívají. Co nám nejvíce kazí záda?

Výběr článků

Role psychiky v pohledu na náš zdravotní stav se dříve hodně přehlížela. Dnes již s jistotou můžeme tvrdit, že i klasická medicína zohledňuje psychický stav pacienta v celkovém náhledu na jeho diagnózu a na průběh léčení.
Po delší odmlce zapříčiněné zdravotní stopkou Nely se opět začínáme potkávat a obracet zažité vzorce v její hlavě. Co se doteď díky koučinku u Nely dělo?
Víte, kolik času denně strávíte na sociálních sítích? Ne? My vám to povíme. Je to něco málo přes dvě hodiny. Ano, je tomu skutečně tak. Dvě hodiny denně neděláte nic jiného, než že sledujete, co se kde šustne. Přitom byste ty dvě hodiny mohli trávit něčím mnohem užitečnějším. Ke všemu, když v nás sociální sítě vzbuzují ne zrovna pozitivní náladu.

Nepřehlédněte

Každý den se na nás valí plno informací, mnohdy zažíváme stres v práci, aktuálně třeba také těžkosti při distanční výuce dětí nebo různá omezení, která člověku komplikují život. Pak se snadno stane, že večer máte už prostě jen touhu zalézt ke knížce a přepnout své myšlenky na něco úplně jiného.
Aktuálně nejedna zahrada oplývá pěstovanou zeleninou. Zatímco z počátku jara a léta trápilo zahrádkáře sucho, nyní jsou tím hlavním problémem škůdci, kteří okupují pěstovanou zeleninu. Žádný zahrádkář si však nemusí nechat svou zeleninu vzít, se škůdci totiž lze efektivně bojovat. Dokonce se nemusí použít ani chemie, po které sahají především nezkušení zahrádkáři, kteří jednotlivé druhy zeleniny pěstují vůbec poprvé.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek