Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jak vypadat oslnivě v každé situaci? Zkuste 21 vychytávek pro váš úsměv, pokožku i vlasy!

Jednoduché vychytávky, jak vypadat krásně, splní účel na 100 %. Jak rychle vyrobit kudrliny a udělat vaše vlasy krásně zářivé? Jak dokonale vybělit zuby pro perfektní úsměv nebo vyčistit pleť?
Jak vypadat oslnivě
zdroj: 123RF.com

11. 01. 2019

11. 01. 2019

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jste vtipní? Přemýšlejte o tom. Myslíte si, že máte dobrý smysl pro humor? Humor je něco, co nás všechny spojuje, od zábavných textových zpráv až po hloupé memy. Svět miluje dobrý smích. Jak jsou na tom jednotlivá znamení s humorem?
Možná jste ve svém malém bytě naprosto spokojení a víc prostoru momentálně nepotřebujete. Proč ho ale aspoň zdánlivě trochu nezvětšit, aby nevypadal příliš stísněně? Pomocí snadných triků bude váš byt hned působit, jako kdyby měl o třetinu větší rozlohu.
Poslední schůzku s Nelou pojala koučka Marcela Hlaváčková poněkud netradičně. A podle očekávání z ní měla její klientka velkou radost. Proč? To se dočtete na řádcích níže.
Možná se někteří ptáte, proč by měli mít homosexuálové právo sňatku a nabýt tak manželství, když existuje tzv. registrované partnerství. Registrovaní partneři však nemají stejné pravomoci jako manželé.
Dům, do kterého je vidět téměř ze všech stran. Skleněný dům se poprvé objevil v roce 1949. Slavnou stavbu navrhl americký architekt Philip Johnson, získala jméno Glass House a stojí na Ponus Ridge Road v Connecticutu. Její vzhled inspiruje dodnes stavby po celém světě. Myšlenka otevřeného domu s prostým tvarem nabízí skutečně raritní bydlení, a jeho hlavním rysem je jednoduchost a minimalismus. A samozřejmě také dokonalý výhled do zahrady kolem, ale i mnohem dál. Prosklený dům si můžete nechat postavit i vy.
V každém vztahu někdy nastane čas, kdy se lidé hádají, dohadují, přehodnocují své názory. Takové menší krize jsou v každém vztahu běžné a můžete je očekávat. Velké krize většinou přicházejí s tím, jak se vztah mění a vyvíjí. Mohou vás potkat dříve či později, avšak odborníci se shodují v tom, jaké kroky (a i roky) ve vztahu bývají kritické.
Konečně přišla rodinná dovolená. Očekáváte, že si odpočinete od všech starostí. Chcete si přece pořádně užít zasloužené volno! Těšíte se, že si budete užívat, jenže všechno může dopadnout jinak. Jak se nepohádat na dovolené? A jak se po dovolené nerozejít?
Říká se, že historie, ač je sebevíc temná, by se měla připomínat. Důvod je prostý - pokud budeme mít neustále na paměti hrůzy, ke kterým v minulosti docházelo, nedovolíme, aby k něčemu podobnému došlo i nyní. I z toho důvodu se stále točí filmy s osvětimskou tématikou, které jsou založeny na skutečných událostech, nad kterými se jen nevěřícně kroutí hlavou. Kromě filmových snímků stojí za přečtení také knihy o koncentračních táborech, které vás možná více vezmou za srdce.  
Alkohol je obecně velmi kalorický, proto ho výživoví poradci v rámci hubnutí moc nedoporučují. Jak moc může občasná sklenka vína ovlivnit vaše snažení? Co na to říkají odbornice na hubnutí a zdravý životní styl?
Každému z nás příroda nadělila něco jiného, a to nejen z hlediska charakteru, chování, ale i po stránce postavy. A zatímco někdo je hubený a stěží přibere pár gramů navíc, jiný má sklony k obezitě a kila mu naskakují snad i tehdy, když polyká vzduch. Odlišní jsme ale také stavbou těla – ano, klasické třídění na jablka, hrušky. Jaký jste ale ve skutečnosti somatotyp a co na něj nejlépe zabírá?
Sen o vlastním bydlení se mi splnil před rokem. Byla jsem šťastná, že se konečně mohu odstěhovat od rodičů a žít si po svém. Ale nadšení z nového domova a pěkného pronajatého bytu je pryč.

Výběr článků

I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Rekonstruujete a přemýšlíte nad tím, čím byste si zkrášlili holé stěny? Pokud vám nestačí obyčejná malba, pak můžete vyzkoušet další oblíbené způsoby stěnové dekorace. Některé výzdoby stojí čas i peníze, jiné pořídíte doslova za pár korun a máte je na zdi cobydup.
Nejoblíbenější nápoj na světě skrývá hodně zajímavostí. Dnes se podíváme hned na 5 zajímavostí, které o tomto nápoji rozhodně neznáte. Některé z nich jsou šokující. Kromě následujících zajímavostí vám nabídneme ještě stručný výčet dalších informací, které jistě neznáte o nápoji, který pijete každé ráno u snídaně.

Nepřehlédněte

Slyšeli jste již někdy pojem hypermobilita? Hypermobilitou mnohem častěji trpí ženy než muži a jde o nadměrnou pohyblivost, která se týká zejména kloubů. Při pohybu pak dochází k uvolnění kloubů nad hranici normální fyziologické meze. Jak vlastně vzniká a jak se s ní dá žít v běžném životě? Existuje nějaká léčba?
Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. Napoví, které plemeno psa je pro nás tím pravým společníkem, prozradí i to, jaké jsou naše silné a slabé stránky. Dokonce upozorní na to, jakým jsme milencem. A kromě jiného i naznačí, jestli patříme mezi chytrá či méně inteligentní stvoření.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek