Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Neuvěřitelná proměna! Vizážista se postará o kompletní změnu vzhledu a omlazení!

Make-up a líčení dokáží zázraky, o tom už jsme se přesvědčily několikrát. Tahle proměna ale sebere "modelce" několik let a dokonale změní její vzhled!
zdroj: facebook

29. 12. 2018

29. 12. 2018

https://www.facebook.com/tutorialesmodernos/videos/599497413777282/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Věděla jste, že obleková pánská vesta může být jedním z nejuniverzálnějších kousků v šatníku každé ženy? Je to tak, můžete ji nosit jak na volno, tak tzv. slim fit. Pojďme se podívat tomuto trendu na zub.
Horoskop na dnešní den bude ve znamení péče o pleť. Pokud jste nezadané a tísní vás samota, vyrazte ven, měsíc přeje seznamování!
Pohádky a romantické komedie nás již dlouho přesvědčují o tom, že ve vesmíru žije jedna jediná osoba, která je vám skutečně předurčena. Prostě ten „Pan Božský“, spřízněná duše, někdo naprosto dokonalý. Asi vás zklameme, každý terapeut by vám řekl, že je to pěkná blbost, že záleží na tom, jak se k sobě lidé chovají a ne na jakémsi předurčení.
Talentované hudební projekty dostanou možnost vystoupit po boku světových hvězd jakými jsou Liam Gallagher, Kraftwerk nebo Morcheeba.
Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?
Vstupte do světa femtech, inovativního průmyslu, který kombinuje technologie a ženské zdraví. Zjistěte, jak tyto technologie překonávají tabu a otevírají nové možnosti pro ženy všude.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?
Říká se, že ženská stvoření jsou až příliš sebekritická. Žena s rovnými vlasy sní o dokonalých kudrlinách. Plné dámy se snaží zoufale hubnout, a ty štíhlé zkouší různými způsoby nabrat trošku té zdravé oblosti a tvarů. Čím to, že se sebou nedokážeme být nikdy spokojené? Může za to výchova, zažité stereotypy nebo to má jinou příčinu?
Většina z nás tráví vsedě mnohdy více než 12 hodin denně. Není divu, že až třetina lidí se sedavým zaměstnáním má bolesti zad. Dlouhodobým a nesprávným sezením se tělo jednostranně přetěžuje a výsledek je jasný. Ale pozor, samotný sed neškodí, bolesti zad jsou také výsledkem nesprávného sezení.
Honba za štíhlou a sexy postavou pokračuje, i když léto už je dávno za námi. Lidé se zkrátka chtějí udržovat v kondici. S nedávnými vánočními svátky však byla píle trochu mařena vynikajícím cukrovím a samými smaženými pokrmy. Během tohoto období na sklonku roku je třeba vykázat opravdu pevnou vůli, díky které odoláte i alkoholu. Především ten je při cvičení jedním velkým tabu.

Výběr článků

Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!
Tabulkově by děti zhruba do jednoho roku měly denně naspat přibližně 12 až 17 hodin. Je samozřejmé, že každé dítě je jedinečné, ale to, že obvykle malá miminka tráví valnou část dne i noci spánkem s přestávkami na krmení, je fakt.
Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?

Nepřehlédněte

Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
Podívejte se, jak vytvořit překrásné bronzově třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Jejich barevný tón funguje s jakýmkoli odstínem pleti! Ideální na večírek, do divadla nebo večerní akci.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek