Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví od 10. do 14. 12. 2018. Ke konci roku ukončete všechny spory, ať máte čistý štít!

V dalším chladném pracovním týdnu pomalu ukončete případné spory s ostatními, ať je nepřenášíte do dalšího roku. Nezapomínejte na péči o své zdraví, a zajděte se uvolnit od stresu do divadla, kina nebo na koncert. Co dalšího na vás čeká vám napoví horoskop krásy a duševního zdraví, který připravila astroložka Naďa Šmídová
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Pondělí 10. 12. 2018

V práci se možná zdržíte

Přepnout z víkendového režimu do pracovního vás přinutí pregnantní Luna v Kozorohu. Připravte se dopředu  na situace, kdy budete muset v zaměstnání  prokázat svou profesionalitu nejen slovy, ale i skutky!  Měsíc budou plout třetím dekanem, a ocitne se mezi Plutem a Dračím ohonem, což patrně odhalí nedostatky z minulého týdne. Tak dopředu počítejte s tím, že ze zaměstnání odejdete později, protože dokud vše nebude tak jak má být, šéf vás domů prostě nepustí!

Nezapomínejte na své zdraví

Konstelace odhalí všechny nedostatky na vaší pokožce, například i počínající lupenku. V takovém případě zamiřte do ordinace dermatologa! Odpoledne je ideální pro posílení nebo změnu odstínu vlasů. Barva dobře chytne a nebude se vymývat. Doma večer choďte chvilku bosé s knihou na hlavě, srovnáte si páteř. Posílit byste měly i prsní svaly zvedáním činek.

Kdy jste byla naposledy v divadle?

Večer nepodceňujte své pocity, strach, úzkost, závist, zlost, pýchu… Bude to signál lunární fáze, že je vaše tělo zaneseno negativními emocemi. Zamyslete se v takovém případě nad svým životním stylem, kdy jste naposled byly v divadle, na koncertu, taneční zábavě. Možná zjistíte, že se jenom honíte za penězi a kariérou. V takovém případě od zítřka každý večer nakrmte psychiku nějakým kulturním či duchovním zážitkem!

Úterý 11. 12. 2018

Ukončete rozepře ke konci roku

„Zakopejte“ válečnou sekeru s lidmi, se kterými máte dlouhodobější konflikty, abyste do vánočních svátků a roku 2019 vstoupily s čistým štítem! Lepší den pro upřímné vyříkání si, co se vám líbí a co ne, už letos nenastane! S Lunou ve Vodnáři totiž dokážete stanovit hranice, za které druhé nepustíte, a lidé uznají že máte nárok například na svůj názor či svobodný prostor.

Můj dům, můj hrad!

Protože Měsíc bude přecházet přes strážkyni ohně, asteroid Vestu, domov se pro vás již odpoledne stane posvátnou půdou, kam smí vkročit pouze jedinci, které vy pozvete dál, nezvané hosty nemilosrdně odeženete od dveří! Je také možné, že po setmění začnete rodině vyprávět o tradicích vašich rodičů či prarodičů v období adventu.

K TÉMATU  Detoxikace po Vánočních oslavách: jídelníček pro očistu a regeneraci

Voda je vždy váš spojenec

Ráno i večer si sprchujte nohy od kotníků ke kolenům studenou vodou, prospěje to vašim cévám. Odpoledne si zajděte na masáž lávovými kameny. Když to nebude možné, alespoň si doma dopřejte bublinkovou koupel nebo relaxujte ve vířivce.

A co ptáčci v zimě?

Šamani i druidové během stávající fáze Měsíce nabádali lidi svého kmene, aby byli solidární vůči přírodě. Na jejich tradici můžete snadno navázat! Kupte semínka slunečnice a naplňte jimi všechny krmítka v okolí svého bydliště!

Středa 12. 12. 2018

Možná budete trochu vyčnívat

Středa je doslova den pokušení! S aktivní Lilith budete mít tendenci vyvolávat rozruch, šokoval ostatní nejen oblečením či líčením, ale také nekonvenčním chováním! Budete mít snahu lidem ukázat, že nerespektujete zavedené normy! Mlčet vám prospěje v práci, protože vaše nápady budou mírně řečeno absurdní!

Je čas to rozetnout?

Zelenou ale dostávají ty z vás, které setrvávají ve vztahu i přesto, že vás partner omezuje. Lilith si totiž nemilosrdně posvítí na všechno harampádí, které jste sami před sebou uklidili do podvědomí a v partnerství neřešili. Bude to taková síla, že konečně dostanete odvahu sbalit kufry a odejít!

Pryč s křečovými žílami!

Máte-li křečové žily, prospěje vám obléknout si ráno zdravotní punčochy. Pokud vám praskají cévky, nevystavujte pokožku kontrastním teplotám, tedy nechoďte do sauny a nenapařujte si obličej! Po příchodu domů dopřejte nohám takzvanou „žilní gymnastiku“. Lehněte si na záda, zvedněte nohy a napodobujte jízdu na kole, účinná bude i svíčka. Před spaním si lýtka promasírujte směrem nahoru sedmikráskovým olejem, který posiluje cévy.

Práce s energií

Sužuje-li vás dlouhodoběji zdravotní problém, fáze Měsíce vám radí vyzkoušet po setmění Reiki. Předávané energie budou mít dvojnásobný účinek než v jiné dny!

Čtvrtek 13. 12. 2018

Příliš mnoho podnětů

Možná se v průběhu čtvrtka sami sebe v duchu zeptáte, zda má vaše šedá kůra mozková dostatečnou kapacitu, aby se do ní uložily všechny informace. Ty se na vás začnou valit ze všech stran! V noci totiž Merkur opustí Štíra, překročí pomyslnou hranici a vstoupí do zvídavého Střelce. Všemu ale nevěřte! Lidé budou přehánět a ještě k tomu si událost převypráví tak, aby pointa byla co nejvíc zajímavá a vtipná! Najdou se ale i tací, kteří budou filozofovat, moralizovat, a ti vás pobaví nejvíc. Hned vám svitne, že „kážou vodu, ale sami pijí víno“!

K TÉMATU  Zákon o odškodnění po trvalých následcích očkování ve sněmovně. Ministerstvo zvažuje finanční spoluúčast rodičů

Lymfatické uzliny potřebují péči

Protože se dá předpokládat, že vás budou bolet nohy, po  příchodu domů si je vykoupejte v teplém nálevu z jablečného octa, a poté chvilku jakoby šlapejte vodu. Vyčistí se pokožka, uklidní unavená chodidla a zároveň rozpohybuje lymfatický oběh.

Zkuste před spaním hudbu

Večer bude pod taktovkou měsíční fáze, o které se traduje, že pod jejím vlivem funguje jako nejúčinnější relaxační terapie muzika a zpěv. Tak si s rodinou prozpěvujte koledy a neuškodí, když si před spaním pustíte duchovní hudbu.

Pátek 14. 12. 2018

Den pro všechny kreativce

Nejasné situace a nejednoznačné diskuse zapříčiní silný vodní živel. Smiřte se s tím, že prim bude mít fantazie a důležitá rozhodnutí odložte na další týden. Těžit z této situace na obloze budou ale jedinci s kreativní profesí. Je jedno, zda se živíte psaním nebo třeba grafikou či malováním, vaše výtvory budou mít nádech mystiky! Večer byste měly zamířit na adventní koncert, protože umělci, a to profesionálové i amatéři, odvedou úžasný výkon…

Protáhněte nohy i celé tělo

Protože bude nutné rozpohybovat mízní oběh, zejména, když pracujete vsedě, pravidelně si udělejte alespoň 5 dřepů a odpoledne si dopřejte svižnou procházku. Úplně nejlepší ale bude, když si zajdete zaplavat. Uvolní se vám každý sval na těle a pohyb rozproudí lymfatický oběh. Tomu také prospívá pocení, tak druhou variantou je návštěva sauny.

Dnes raději jenom sprchu

Večer si nechte zajít chuť na laškování v koupelně! Luna se bude pohybovat v blízkosti bílé hvězdy Achernar, před kterou varují staří hvězdopravci. Po staletí se totiž o této hvězdě traduje, že asistuje při  zraněních v souvislosti s vodou…

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ach, ti komáři! Letošní rok je na ně obzvlášť bohatý. Koupit si v obchodě repelent je jednoduché, máte široký výběr. A co takhle vyrobit si ho doma? Přírodní repelent vás spolehlivě ochrání nejen před komáry, ale i klíšťaty a dalším hmyzem. Přitom se obejdete bez chemikálií a získáte ochranu i pro citlivou nebo dětskou pokožku.
Děti - je s nimi radost i starost. Úsměv na rtech vám ulpívá vždy v okamžiku, kdy řeknou nějaké moudro, které se zapíše do vaší paměti. Vrásky naopak na čele přibývají ve chvíli, kdy se objeví další zlozvyk, který budete muset pracně odbourávat. Pojďme si prozradit nejčastější dětské zlozvyky, které někdy až trhají žíly nejednomu rodiči.  
Současná doba není zcela jednoduchá. A právě veškeré dění kolem nás, každodenní starosti i povinnosti, do toho sem tam nějaký klacík pod nohy, přispívají k tomu, že naše psychická i fyzická odolnost trochu ztrácejí na síle. Jak se co nejvíce zocelit a nabrat tu správnou odolnost v každém směru? Právě na to se nyní podíváme.
Sladkou chuť snad všichni milujeme už od dětství a většině z nás taková slabost zůstala až do dospělosti. Každý z nás pak po sladkém saháme z různých důvodů. Někdy je za tím jen zrádný okamžik, kdy nás honí mlsná, jindy si tím potřebujeme spravit náladu. Ať už si to chceme přiznat nebo ne, cukr našemu zdraví škodí. Dá se na sladké vůbec zapomenout, a jak ho můžeme vyřadit ze života úplně? Na to se právě teď podíváme.
Rouška se rychle stala přirozenou součástí našeho života. Pojďte si ukrátit chvíli a podívat se, kdo nám to o ní pěje oslavné, inspirativní, ale i dekadentní songy.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Život nám někdy nachystá skutečně těžko předvídatelné situace. Pojďte se s námi pobavit příběhy, o které se s námi podělily naše čtenářky. Humorné situace, ve kterých uvidíte pány tvorstva jako skutečně velká nemehla. Člověk se někdy těm lesbičkám opravdu nediví, když natrefí na toto…
Nové album Ondřeje Rumla Zapomenutý příběh posluchače zavede do klidné a radostné atmosféry Vánoc.
Návštěva kadeřnice není zrovna levnou záležitostí a málokdo si může dovolit ji navštěvovat pravidelně, jakmile se objeví odrosty nebo šediny. Naštěstí existují barvy na domácí užití, díky nimž se snadno obarvíte sama. Jak ale na to a čemu se vyhnout? Poradíme vám.
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Každá z nás to zná. A pokud ne, můžete si gratulovat. Úzkost nás v dnešním světě provází častěji než kdy jindy. Ještě aby ne, když tu máme světovou pandemii, lidé umírají, jiní přicházejí o práci. Naštěstí ale existuje několik dechových metod, které vás alespoň trošku pomohou uvolnit se ve vypjatých situacích.
Dopadlo to skvěle – podařilo se vám úspěšně obhájit titul bakaláře. Tři roky snažení, učení, skládání zkoušek a trávení spousty času nad psaním bakalářky přinesly zasloužené ovoce a vy si můžete před jméno hrdě začít psát titul Bc. Co ale dál? Stačí vám to, nebo byste rádi pokračovali dál? Magisterské studium rozhodně není k zahození a díky němu se vám otevřou zase úplně nové možnosti. A kdy jindy se pustit do dalšího studia, než právě teď – protože čím budete starší, tím to půjde o něco tíž.

Výběr článků

Každá žena se chce líbit. Některé z nás sází na přírodní krásu, jiné se snaží zdokonalit pomocí různých řasenek, očních stínů, make-upu apod. Když se ale vydáme do obchodu, často tam bezradně stojíme před regálem a nevíme, co si vlastně vybrat. S tím je teď ale konec. Přečtěte si následující řádky a příště půjdete najisto.
Češi jsou národem pejskařů. Psy opravdu milujeme. Pro naše čtyřnohé mazlíčky uděláme všechno, co jim na očích uvidíme. Kupujeme jim nejrůznější krmení, ale i pamlsky. V prvním zmíněném bývají největší spory. Krmit granulemi, nebo masem? Co je lepší? Na to se nyní podíváme.
Každá žena má svou oblíbenou kabelku. A často se nejedná jen o jeden kousek! Co vše dámy v kabelkách nosí a na co jich potřebují tak moc? Stejně jako oblečení a boty podléhají módním trendům, tak také kabelky a peněženky jsou ovlivněné světem módy. Pořádají se módní přehlídky zaměřené přímo na kabelky, peněženky a módní doplňky. Co tedy obsahuje taková typická dámská kabelka?

Nepřehlédněte

I když se nacházíme v druhé polovině roku 2020 a i když se už začíná mluvit o trendech příštího roku, pozastavme se nad tím, co se nosí právě letos. Stravte tak poslední měsíce roku v nejstylovějších modelech, které jsou aktuálně in.
Spodní prádlo, lyžařské oblečení, sportovní bundy, mikiny, kalhoty. To jsou oděvy z různých materiálů, uzpůsobené tak, aby vyhověly nárokům na sportovní disciplíny i rozmarům počasí. Dříve prostě prádlo a oblečení. Dnes se dělí na funkční – a to ostatní. V čem je jeho výhoda?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek