Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Jaký to je pocit, uvidět najednou všechny barvy světa, když jste byli celý dosavadní život barvoslepí? Podívejte se na dojemné reakce!

Někdo se narodil jako barvoslepý a celý život neviděl nic z barev tak, jak je vnímáme my ostatní. Jaký je to asi pocit, spatřit to všechno kolem poprvé? Speciální brýle umožní takovým lidem vnímat barevné spektrum. A tady se můžete podívat na reakce lidí, kteří to právě zažívají.
barvy
zdroj: 123Rf.com

04. 12. 2018

04. 12. 2018

https://www.facebook.com/InspiredVid/videos/361059834638389/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Proud je dražší a skutečné vlny zdražování nás teprve čekají. Pojďme se tedy zamyslet nad tím, jak si nyní snížit účty. Kromě úspory energie je dobré prověřit i možnost změny dodavatele elektřiny. Dobře zvolená nabídka může přinést výrazné úspory. Jak vybrat dodavatele elektřiny v nelehké době?
Přemýšlíte nad tím, do jakého stylu zařídíte své bydlení? Možností je spousta! Ovšem k těm nejoblíbenějším patří skandinávské bydlení, které je nejen vzdušné, ale také jednoduché a spojené s přírodou, což je dnes velmi důležité.
Supermoderní stavba zvaná Wave House se nachází na jihu Finska u městečka Mikkeli. Nápadný, podlouhlý srub na první pohled zaujme svojí zakřivenou střechou. Díky jejímu tvaru na ní nikdy nezůstane žádné napadané listí a nejsou potřeba ani žlaby, které by odváděly vodu.
Když mi kamarád Milan, co vlastní autoškolu, dával vědět, že se sejdeme na kafe, byla jsem nadšená. Přeci jen se konečně začínají uvolňovat pomalu koronavirová opatření, a proto jsme se sešli na zahrádce jedné příjemné kavárny. To ještě netušil, že nadhodím téma motorka!
Zahalte se do tepla a vydejte se s námi na lednové dobrodružství plné venkovních aktivit vhodných pro všechny věkové kategorie! Bez ohledu na věk si můžete užít odpoledne při sáňkování, procházky v zasněženém lese či stavbu sněhuláka. Připravte se na lednovou zábavu a objevte radost z aktivit pod širým nebem.
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Používáte doma tuhé mýdlo? Pak nás nechte hádat: jen si s ním myjete ruce a o dalších možnostech jeho využití nemáte ani tušení, že? My vám ukážeme, že tuhé mýdlo rozhodně nemusí sloužit jen k tomuto účelu, ale že má v domácnosti daleko rozsáhlejší využití.
Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
Jste vtipní? Přemýšlejte o tom. Myslíte si, že máte dobrý smysl pro humor? Humor je něco, co nás všechny spojuje, od zábavných textových zpráv až po hloupé memy. Svět miluje dobrý smích. Jak jsou na tom jednotlivá znamení s humorem?
Kdo by je neznal. Kdo by je nemiloval. Pouze 4 chlapci a tolik slávy. 4 hezouni a každá fanynka v devadesátých letech šla při jejich vystoupení do kolen. Dívčí dětské pokoje, polepené plakáty této hudební skupiny, davové šílenství, obsazené první příčky hitparád devadesátých let, to vše je skupina čtyř českých chlapců – Lunetic.
Ať už je to způsobeno stárnutím, základním stavem kůže či faktory prostředí, trpět suchou kůží je velmi nepříjemné. Doma máme k dispozici mnoho přírodních produktů, o nich ani netušíme, že nám od těchto problémů mohou rychle pomoci. Které jsou ty nejúčinnější?
Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!

Výběr článků

Někdo nedá na ostrá jídla dopustit a dopřává si je téměř denně, jiný nesní jídlo jen o trochu víc okořeněné. Pokud to však nebudete s konzumací pálivých pochoutek vyloženě přehánět, vaše zdraví vám za ně poděkuje. Zkoušeli jste si někdy dát ostré jídlo třeba k obědu v průběhu parného léta? Nejprve vás sice pořádně prohřeje, ale následně způsobí žádané ochlazení.
Nejvyšší čas promyslet letní dovolenou. Přinášíme vám tipy na ty nejkrásnější evropské ostrovy, kde prožijete nejenom chvíle klidu a relaxace, ale hlavně poznáte nová a neotřelá místa. Ke všemu se na většinu ostrovů dostanete z České republiky i po vlastní ose, tedy autem a trajektem.
Svět kolem nás se hemží barvami a jejich miliony odstínů. Barvy dokážou ovlivnit naše emoce, chování, a dokonce určit povahu. Proto bychom je, tam kde můžeme, měli volit s rozvahou.

Nepřehlédněte

Čeká vás stěhování nebo jen měníte interiér vašeho současného bydlení? Rády byste se zbavily nepotřebných věcí a pustily do vašeho bytu nebo domku více světla, pozitivní energie a jarního vzduchu? Co takhle vyzkoušet metody podle čínské tradice Feng Shui? Díky ní může být prostor, kde žijete, v absolutní rovnováze. Mělo by to být místo, kde byste se měly cítit příjemně a pohodlně, a zároveň nebýt zahlceny zbytečnými věcmi.
Stává se vám, že se čas od času v ložnici už nudíte? Hledáte způsob, jak v sobě probudit vášnivou dračici a ve svém partnerovi toho divokého milence, kterého jste poznala na začátku vztahu? Vezměte iniciativu do svých rukou a rozpoutejte v ložnici takovou sexuální bouři, že na ni ani jeden z vás jen tak nezapomene – a budete na ni rádi nejen vzpomínat, ale především si ji pravidelně opakovat!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek