Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Jste opravdu dobré v posteli? Ženské a mužské představy se od sebe výrazně liší! Jak se pozná podle pánů vášnivá dračice?

Ženské představy o tom, jestli jsme dobré v posteli (v sexu) nebo nikoli, se od těch mužských diametrálně liší. Jestli jste si dosud myslela, že to dokážete při intimních chvilkách pořádně roztočit a partner o vás pěje mezi svými kamarády jen samé chvály, možná že to nebude až tak horké. Probádaly jsem terén a došly k zajímavým závěrům.
vasniva dracice
Zdroj: 123RF.com

Když se muži baví o milenkách

Všechno začalo tak, že jsem seděla s partou mužů a se zaujetím sledovala jejich bouřlivou konverzaci na téma: vášnivá milenka. Nějak jim nedošlo, že mezi nimi sedí žena a mně zase nevadilo nahlédnout do jejich spikleneckých debat. Jeden z nich si velmi otevřeně pochvaloval svou partnerku.

Cituji: “Miluji to, jak hlasitě vzdychá, nebrání se experimentovat, ale zároveň to nehraje. Je prostě otevřená!” Oči mu u toho svítily, jako by si zrovna představoval, jak na něm ta krásná žena sedí a pobízí ho k patřičnému výkonu. Ostatní mu přikyvovali a dávali do placu své historky z mládí, kdy a kde měli tu svou “nej” milenku a co všechno byla schopná pro svou, potažmo jejich rozkoš udělat.”

Když se muži baví o svých partnerkách

Na všechny ty ženy jsem jako zástupkyně “křehkého” pohlaví byla patřičně pyšná, dokud ovšem nedošlo na přetřásání současných partnerek. Po několikahodinové debatě jsem dospěla k zásadnímu závěru: Když se řekne o ženě, že je dobrá v posteli, muži si představí tu, která ví, co jí dělá dobře, umí si sex užít naplno a stejně tak plnými doušky prožívá slastné chvilky, o kterých se nebojí kdykoli mluvit.

Zajímavé je, co si myslíme my ženy

Po tomhle průzkumu jsem logicky hledala odpověď i u svých kamarádek. Mám kolem sebe sebevědomé ženy příjemného vzhledu, ty určitě s něčím podobným nemají problém. “Co podle vás znamená být dobrá v posteli?” Ptala jsem se. I přesto, že jsou u mě zvyklé na naprostou otevřenost, najednou váhaly. Jako by se ženy o sexu bály otevřeně mluvit. Nedělá jim problém bavit se o mužském přirození, říkat, co manžel v posteli dělá a co naopak nedělá, ale aby třeba jen náznakem přiznaly, co dělá dobře jim, toho jsem se nedočkala.

K TÉMATU  Jak na nejlepší předehru pro ženu?

Myslíme si, že muži hledají křehkou ženu

Všechny měly tendence mi vysvětlovat, že muži hledají seriózní křehkou ženu, o kterou by se mohli starat a aby se v posteli chovala jako kurtizána. Všechny se také shodovaly na tom, že se snaží manžela příjemně tu a tam překvapit. I když si samozřejmě jejich iniciativy cením, stále mi to jako odpověď nestačilo. Mluvily jsme totiž dokola o tom, jak uspokojit partnera, ale jak by uspokojily sebe?

Je supermilenek jen hrstka?

Znamená to snad, že takových supermilenek je opravdu jen hrstka? Protože ženy si vlastně neumí o své potěšení říct, i když po tom jejich muži vlastně touží? Jednu jasnou indícii jsem ovšem přeci jen dostala. Ženy si ideálního milence představují jako muže, který si jich patřičně hledí, hýčká je a zároveň je spokojený s tím, jak ho samy uspokojily.

A jaký je závěr?

Ženy si myslí, že budou nejlepší milenkou, pokud co nejlépe uspokojí svého miláčka a bude jim to oběma v posteli klapat. Ve skutečnosti ovšem touží po milovníkovi, který je bude rozmazlovat a dávat jim najevo, jak jsou pro něj žádoucí. Muži si sexuální bohyni představují jako otevřenou ženu bez zábran, která se nechá laskat a ví, co jí v sexu udělá dobře.

Co si o tom myslíte vy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Menstruace je nedílnou součástí života každé ženy. Zatímco některým z nás nepůsobí výraznější potíže, jiné ji doslova protrpí. Ať už jsou však projevy menstruace poměrně rozdílné, jedno mají všechny ženy společné - neustále hledají cesty jak tyto dny přečkat co nejkomfortněji.
Každý z nás má ty nejlepší rady a recepty, jak zvládnout nachlazení. Někdo rovnou běží do lékárny, někdo se uchyluje k tradiční čínské medicíně a někdo sahá po osvědčených dobrých rad našich babiček.
Pití vody se šťávou z citronu, pomeranče nebo limety je zdravé a v rámci hubnoucích režimů a zdravého živoního stylu se těší velké oblibě. Nástrojů na vymačkání šťávy z plodů je k dostání nepřeberné množství, ale co takhle nějaký pěkný kousek? Designové odšťavňovače nejen, že odvedou svojí práci, ale ve vaší kuchyni se budou vyjímat! Na citrusové plody jsou nejvhodnější odstředivé ošťavňovače, ale můžete použít i ty klasické ruční. Které si vybrat?
Vyvážení kariéry a rodinného života je pro moderní rodiče neustálou výzvou. V dnešní uspěchané době je těžké najít správnou rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a časem stráveným s rodinou. Nicméně, s pomocí správných strategií a přístupů je možné dosáhnout uspokojivého životního stylu, který ctí obě tyto důležité oblasti. Zde jsou některé tipy, které vám pomohou v cestě za vyváženým kariérním a rodinným životem:
Pokud sledujete televizní pořady, pak jistě znáte reklamní spot, ve kterém se hádá, jestli daný člověk trpí lupy nebo seboreou. V obou případech mluvíme o problémech, které umí člověka potrápit. A v obou případech mluvíme o potíži, která se projevuje svěděním pokožky hlavy. Že vás taky svědění pokožky trápí? Pak je načase zjistit, jestli je vaším problémem právě seborea nebo klasické lupy.
Slýcháme, že dodržování pravidelného pitného režimu je důležité hlavně v létě. Ale to je omyl, pitný režim by se měl dodržovat i teď na podzim a místo sladkých čajů bychom měli sáhnout spíše bylinných anebo – a to je ještě lepší po čisté vodě.
Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!
Meghan Markle, Vévodkyně ze Sussexu, si během svého partnerství a manželství s princem Harrym dokázala znepřátelit řadu příznivců královské rodiny. Čím je kontroverzní Američanka proti sobě poštvala?
Ať už před sebou tlačíte vozík s potravinami nebo si obouváte boty, střed svého těla využíváte v rámci každodenních činností. Ovlivňuje také naši rovnováhu, správné držení těla, ale i celkovou stabilitu. A všeobecně platí, že s pevnějším corem získáte nejen na pohled hezké tělo, ale i zdraví. Bolestem zad a dalším neduhům tak můžete dát sbohem.
Znáte to taky? Je pracovní den, na seznamu máte jeden milník za druhým a prokousáváte se úkoly. Jenže…nestíháte. Nestíháte vyzvednout děti ze školy, nestíháte si zacvičit, nestíháte šéfovi dodat materiály, které jste mu slíbila už minulý týden… A už vůbec nestíháte jíst. Co kdybychom vám ale řekli, že zdravé, chutné a vyvážené jídlo si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv?
V dnešní době se dá pronajmout všechno - auto, dům, karavan i chalupa. Také tlupa stěhováků, skákací hrad, domácí spotřebiče nebo ženská děloha. Proto asi není nic divného na tom, že se za poplatek dá „vypůjčit“ i dětské oblečení
V dnešním prohlášení z Buckinghamského paláce bylo oznámeno, že britský král Karel III. čelí rakovině. Monarcha, který nedávno absolvoval zákrok kvůli zvětšené prostatě, nyní zahájil léčbu, ačkoli konkrétní typ rakoviny nebyl zveřejněn.

Výběr článků

Hnízdečka pro miminka jsou důležitou součástí dětské výbavy. V čem tkví benefity dětského hnízdečka, kde kvalitní hnízdečko pro miminka pořídit a jak ho vybrat? Nejlepší řešení přináší obchod JUKKI. Tedy polský výrobce a prodejce produktů péče o děti, v jehož nabídce naleznete vše, co k péči o dítě potřebujete.
Začala jste na jaře trénink v přírodě a chcete pokračovat? Běháte nebo chodíte? Dá se to zvládnout i na podzim. Podzim sice přináší nižší teploty, mlhu a občasný déšť. Na takové počasí se však můžete připravit a má dokonce i své výhody. Jak sportovat na podzim a využít potenciálu počasi?
Máte pocit, že solíte málo? Bez dochucení se jídlo nedá jíst, ale na druhou stranu, sůl nám ve větší míře škodí. Jak najít kompromis?

Nepřehlédněte

Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek