Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Překrásné moderní koupelny! Podívejte se, jak může vypadat vaše očistná oáza. Třeba najdete nějakou inspiraci!

Moderní koupelny, to je hlavně čistota a jednoduchost, vkusně sladěné barvy a imitace dřeva nebo kamene. Přednost mají zemité tóny, jako hnědá, béžová nebo šedá. Skvěle vypadají i prosklené sprchové kouty. Je pravda, že v koupelně netrávíme tolik času, jako v obývacím pokoji nebo kuchyni, je ale nepostradatelným místem, kde chceme relaxovat a užít si klid. I proto by měla být koupelna pěkně útulná.
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
zdroj: freshome.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
Slovenský designér Pavol Dendis představil v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weeku svoji kolekci již po několikáté. V minulosti jsme u něj byli zvyklí na absenci barev. Letos je tomu jinak.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Matkou se můžete stát i po čtyřicítce. A to s přehledem. Které celebrity jdou příkladem? Podívejte se.
Podkrovní byty zdaleka nemusí být jen stísněné prostory. Půdní vestavba může dát za vznik příjemnému prostoru k životu. Pokud přemýšlíte o domově v podkroví, dáme vám pár nápadů, jak si ho zařídit útulně a krásně.
Práva a povinnosti plynoucí z práce ve státní svátek jsou pro mnoho zaměstnanců, ale i zaměstnavatelů stále velkou neznámou. Jak je to s prací ve svátek? Co když je směna přes půlnoc nebo je někdo zaměstnaný na dohodu? Doplňte si informace.
V posledním roce je u nás velmi populární, proto jste o něm nejspíš už slyšela. Ale co skutečně CBD umí, to možná ještě nevíte. Až ale konopný olej poznáte, věřte, že ho budete chtít také vyzkoušet.
Nic nevykouzlí v obývacím pokoji lepší atmosféru než krby a krbová kamna. Planoucí oheň je nejen přírodním zdrojem tepla, ale působí i jako balzám na duši. Když se venku ochlazuje a za okny padne tma, zářivé plamínky se postarají o pocit pohodlí a útulnosti. Prohlédněte si krásné krby a krbová kamna a možná dostanete chuť si zatopit dřevem.
Zdá se, že se zloději poslední dobou spokojí s čím dál tím menší kořistí a způsobí větší škodu na dveřích a vybavení. Jak jim zabránit ve vloupání?
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!
Vrstvený sestřih je stylistická stálice, která je pro svou efektnost a praktičnost dosud vyhledávána v kadeřnických studiích. Zároveň ženy a dívky zkoušejí a experimentují, jak i bez složitých sponkování a vrstvení vlasů tohoto sestřihu vlasů dosáhnout i svépomocí.

Výběr článků

Pokojové květiny mají v zimě jiné nároky, podle toho, zda potřebují přezimovat v chladnější místnosti, nebo zda mohou přežít zimu v běžném bytě s teplotou nad 20 °C. Netvarovat, nestříhat! Co ještě nedělat? Kdy a jak hnojit? Jestliže se chcete s pokojovkami těšit i v mrazivých měsících, vytvořte jim vhodné podmínky.
O tom, že smartphony a sociální média posunuly fotografii na novou úroveň, není pochyb. Dnes už můžete mít krásné fotky, aniž byste znali všechny fígle profesionálního fotografa. Přesto, že se vám podaří zachynit pěknou fotku, originalitu ji jednoduše dodáte s pomocí filtru. Jak se s nimi pracuje?
Vlastníte chytrý telefon? V tom případě byste v něm měla mít nainstalované i chytré aplikace. Které že to jsou? Samozřejmě jde o aplikace, které ocení každá moderní žena.

Nepřehlédněte

Na scéně, kde Krystyna Pyszková převzala korunu Miss World 2024, zazářila nejen svou krásou, ale i díky promyšleně zvolenému outfitu. Naše módní redaktorka, expertka na nejnovější trendy a osobní styl, nám pomůže odhalit, co dělá tento outfit tak výjimečným.
Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek