Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Horoskop krásy a duševního zdraví na středu 19. 9. 2018. Neplýtvejte časem s lidmi, kteří za to nestojí!

Dnes je ten správný den pro návštěvu kadeřníka. A pozor na náhodné setkání! Můžete se skutečně zamilovat! Co dalšího radí astroložka Naďa Šmídová pro dnešní den?
horoskop
zdroj: 123RF.com

19. 09. 2018

Svůj čas věnujte těm, kteří si to zaslouží

Abyste neztrácely čas s lidmi, kteří by pro vás v případě nouze nehnuli ani prstem, dnes vám fáze Měsíce poodhalí, kdo vám závidí, za zády intrikuje nebo nejapnými řečmi sráží sebevědomí. Nejlepší řešení bude tyto jedince ignorovat, nebavit se s nimi, a dny příští se jim pro jistotu vyhýbejte obloukem.

Perfektní den pro návštěvu kadeřníka!

Mají-li vaši vlasy mdlý odstín, zamiřte ke kadeřnici a nechte si je obarvit. Barva skvěle chytne a nebude se vymývat!

Procházka v přírodě

Protože byste si měly dobít energii, zamiřte alespoň na kratší procházku do přírody a najděte si koutek s jehličnany.

Zamilovat se právě dnes?

Protože vše, co během středy odstartujete, bude mít trvalý charakter, doma by sedět neměly nezadané. Když se zamilujete, nepůjde o chvilkové vzplanutí…

Autor: Naďa Šmídová

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Všimli jste si, jak se doba s každým rokem mění? Takové proměny najdete všude – v jídle, módě i v kosmetice. A zatímco ještě nedávno platilo, že čím víc kosmetiky jste si nanesli na pleť, tím jste byli více cool, dnes už se vše zase vrací zpátky k jednoduchosti.
Kdo by nechtěl zůstat stále mladý? Zpívá o tom i Karel Gott v jedné ze svých převzatých písní. Pravdou však je, že stárneme a nikdo se tomu nevyhne. Naštěstí tu máme úspěšný obor estetické medicíny, který zažívá nebývalý boom. S botoxovými injekcemi ale možná ještě raději počkejte, výsledky lékařských experimentů varují.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Bojíte se, že šlápnete vedle? Váháte s výběrem make-upu nebo brýlí? Rozhodnutí vám usnadní beauty aplikace. Na výběr je jich hned několik. Zkuste všechny!
Jedna z prvních věcí, kterou spatříte, jakmile vejdete. Designové věšáky jsou nápaditými a originálními kousky, které doladí interiér podle vašich představ. Na věšák patří všechno, co potřebujeme mít po ruce tak často, že to neschováváme do skříně. Designové věšáky ale nenajdou svoje místo jen za vchodovými dveřmi. Vyjímat se budou i v ložnici nebo dětském pokoji.
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Přejete si, aby se ve vaší ložnici nebo obýváku vyjímal originální lapač snů? Tento kouzelný bytový doplněk má podle starých indiánů dokonce magickou moc. Už se těšíte, až si vyrobíte ten svůj?
Připojit se k rodině vašeho manžela může znamenat orientaci v obtížných vztazích, zejména s jeho matkou. Je to prostě vaše tchyně. Ať už chcete mít pozitivní vztah od samého začátku, nebo se momentálně potýkáte s problémy, je možné si svou tchýni „převychovat“.
Její jméno je Kathy Jacobs, je jí 56 let a žije ve Spojených státech amerických, konkrétně ve městě Calabass ve státě Kalifornie.
I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Zařizování ložnice je poněkud obtížné. Přece jen chceme z místnosti vykouzlit oázu klidu, do které se budeme každý den velice rádi vracet. Mnohdy se však stane, že sáhneme po něčem zcela jiném, než co do ložnice patří a rázem je příjemný pocit z ní fuč. Zkrátka a dobře tam neproudí ta energie, která by přispívala ke kvalitnímu spánku. Naštěstí je tu ale stále feng-šuej, podle kterého se můžeme řídit.
Když jsem četla na internetu nebo v časopisech o ženách, co je muž bil a léta týral, říkala jsem si, jak je možné, že ty ženy dávno neutekly. Jak si mohly všechno nechat líbit? Myslela jsem si, že to není normální, že je jasné, že každá týraná žena by měla od partnera odejít a žít sama.

Výběr článků

Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Nejúchvatnější pláže světa? Tyhle si zamilujete. Existují totiž místa, o kterých jste zákonitě nevěděly a my jsme se rozhodli vám je odtajnit. Tak schválně, kam byste se chtěly podívat?
Dovolená na ostrově Mauricius zní jako sen každého cestovatele. A přitom cestování na něj nemusí být žádná složitá ani drahá záležitost. Ostrov Mauritius je rájem, kolem kterého se rozprostírá nekonečná Indický oceán. Je to kouzelný ostrov s bílými a čistými plážemi, vysokými a zelenými palmami, na nichž zpívají úžasně barevní ptáci.

Nepřehlédněte

Na scéně, kde Krystyna Pyszková převzala korunu Miss World 2024, zazářila nejen svou krásou, ale i díky promyšleně zvolenému outfitu. Naše módní redaktorka, expertka na nejnovější trendy a osobní styl, nám pomůže odhalit, co dělá tento outfit tak výjimečným.
Každá žena se měsíc co měsíc setkává s menstruací, během které se neobejde bez vložek či tampónů. Málokdo si ale v tu chvíli uvědomí, jaké množství odpadu se vytvoří během používání tradičních menstruačních pomůcek, které následně zbytečně škodí okolní přírodě. Naštěstí ale existuje několik ekologických alternativ, za které vám příroda poděkuje a oceníte je i vy z hlediska snadného použití. Pojďme se podívat na téma ekologické menstruace.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek