Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na pondělí 17. 9. 2018 Suché teplo prospěje nejen pokožce. Věnujte se hydrataci!

Dnes hrozí, že vás ovládnou stinné stránky vaší povahy. Chraňte také svou kůži a snažte se ji co nejvíce hydratovat. Co ještě pro dnešek máte udělat a očekávat? Více Naďa Šmídová ve speciálním horoskopu krásy a duševního zdraví.
horoskop
zdroj: 123RF.com

Pozor na černé svědomí!

Protože dnes hrozí, že nad vámi získají vládu stinné stránky povahy, za všech okolností se kontrolujte! Jinak se v zaměstnání budete dohadovat o naprosté triviality a v noci vás bude budit ze spaní černé svědomí!

Suché teplo prospěje kloubům, svalům i pokožce

I proto vám prospěje zamířit odpoledne do infrasauny. Suché teplo prospěje vašim kloubům, svalům i pokožce, a z těle vyplavíte nahromaděné škodliviny i stres. Relaxační účinek na vás bude mít i práce na zahradě, ale pouze v případě, že máte v pořádku kolenní klouby.

Věnuje se hydrataci

Protože dvojnásobnou dávku hydratace bude potřebovat vaše pokožka, po večerním sprchování si celé tělo natřete od hlavy až po paty sójovým olejem, který v buňkách udrží vodu.

Další horoskop již zítra ráno.

Autor: Naďa Šmídová

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mnoho lidí se potýká s bolestmi zad při sedavém zaměstnání. Často si poposedneme, vypneme se, ale za chvilku zase povolíme záda i břicho. Ty, kteří pracují u počítače celý den, trápí tuhá krční páteř a také trapézy máme stále v napětí. Co s tím? Přestávky a malý workout při práci na počítači jsou nutné, protože sedíme v jedné pozici a jediné čím hýbeme, jsou prsty na rukách… Zapojit své tělo, prohřát se a protáhnout se je s naším tipem jednoduché a zábavné.
Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Ano, v této zábavě se vyžívají především muži. Ti si vždycky rádi do někoho zastřílí, případně při různých firemních akcích považují paintball za hru, při níž si mohou vyřídit účty se svými kolegy nebo nadřízenými. Ale rozhodně to není jen střílečka pro pány tvorstva, i ženy si mohou přijít na své.
Pandemie koronaviru přesunula učebnu – a kancelář – v dohledné budoucnosti do online režimu, což znamená, že vaše děti potřebují mnohem více pozornosti a vašeho času. Karanténa je docela náročná na zábavu dětí, ale sedět pořád u tabletu není způsob, jak trávit tento čas doma.
Tolik lidí si přeje jíst zdravě. Bohužel ne každému se to podaří. Lidé se po čase vrátí ke starému režimu nezdravého stravování. O měsíc později zkouší další pokus, ale zase je něco vrátí ke starému režimu. A takto je to dokola a dokola. Jsou tu ale i takoví, kteří se zdravou stravou ještě ani nezačali, protože se nemohou odhodlat. Jak to tedy jednou provždy změnit? Jak se odhodlat, a zároveň u toho vytrvat a nevracet se zpět ke starým návykům? O tom si povíme v dnešním článku. Proto pokračujte ve čtení, držte se daných pravidel a úspěch vás nemine...
Mohou být regálové, výklopné nebo jako lavice, na kterou se posadíte u nazouvání. Botníky ale vypadají dobře i z palet nebo přepravek. Můžete mít tak doma svůj vlastní originální kousek nábytku. Který si vyberete?
Zdá se vám, že se váš život nevyvíjí tím správným směrem? Zarazili jste se v určitém bodě, odkud se vám nedaří pohnout ani o píď? Řešení je celá řada. Je na vás, které si nakonec zvolíte. Já zkusila koučink a dodnes nelituji!
Vysoký cholesterol představuje závažný rizikový faktor pro vznik kardiovaskulárních onemocnění a mozkové mrtvice. Pokud se někdo potýká s vysokou hladinou cholesterolu v krvi, je mu doporučeno jeho hladinu snížit.
Black House má jednu zvláštnost. Voda v mělkém vnitřním bazénu umí v kombinaci s prosklenými stěnami odrážet sluneční světlo do každé části domu. Je koncipován pro maximální využití nepřímého slunečního záření. Podívejte se na tu nádheru.
Mnoho odborníku se shoduje, že pití vody je prospěšné. Dodává nám energii, posiluje imunitní systém, obecně nás udržuje zdravé a jde o nezbytnost. Nicméně všeho moc škodí. Nadměrná konzumace vody může být až život ohrožující a můžete si na vodě vypěstovat i závislost.
Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.
8. září 2022 skončila éra Alžběty II. V tento den, v šestadevadesáti letech, opustila svět. Nikoho tato zpráva nenechala lhostejným a někdo bude ještě dlouho truchlit. Se vší úctou k zesnulé královně, pojďme se společně podívat na nějaké úsměvné pikantnosti z jejího života. Mnohé vás jistě překvapí.

Výběr článků

Sluneční alergií trpí každý pátý člověk. Její projevy se mohou u každého z nás lišit, avšak alergie na sluníčko vždy představuje komplikaci, která nám může zkazit dovolenou i celé letní období. Víte, jak se proti ní chránit?
Po patnácti letech manželství jsem se rozváděla a myslela jsem si, že začnu nový život. Jenže mé dvě děti se nedokázaly s rozpadem rodiny smířit – a mně to nedalo spát. I když jsem vlastně nechtěla, podlehla jsem, a nakonec jsem se k bývalému muži vrátila. Nyní jsou děti šťastné, manžel spokojený, ale já vím, že to není ono. Navíc jsem zjistila něco, co mi situaci ještě více zkomplikovalo.
Mnozí z nás opalování velmi podceňují, přitom jde o jednu z nejrizikovějších kratochvílí, která nám může zničit zdraví. Co všechno byste měli vědět o opalování, než si lehnete na lehátko a začnete se v žáru poledního slunce opalovat?

Nepřehlédněte

Holčička si zamilovala štěně jménem Oakley, které rodina čerstvě adoptovala. Spokojený pejsek sladce spí, zatímco mu malá pečovatelka zpívá ukolébavku. Co na tom, že je to falešně a občas to trochu tahá za uši, Oakley si zkrátka láskyplné obětí užívá.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek