Čtvrtek , 17. 10. 2024

Hedvika

Tragédie v hudebním světě: Zemřel Liam Payne, člen One Direction

Ve věku 31 let tragicky zemřel zpěvák Liam Payne, známý z populární skupiny One Direction. Podle zahraničních médií spadl z hotelového balkonu v Buenos Aires.
Liam Payne
Ve věku 31 let zemřel zpěvák Liam Payne, člen slavné skupiny One Direction.

17. 10. 2024

17. 10. 2024

Zemřel Liam Payne, člen One Direction

Podle zpráv z Daily Mail a TMZ došlo k tragédii v noci na čtvrtek, kdy Liam spadl z hotelového balkonu v Buenos Aires. Payne byl v Argentině, aby podpořil Nialla Horana na jeho koncertním turné. Zpráva o jeho smrti zasáhla celý svět.

Zpěvák se proslavil díky One Direction, jedné z nejúspěšnějších hudebních skupin posledních let. I po přerušení činnosti skupiny pokračoval v sólové kariéře a zůstal ikonou hudebního průmyslu. Jeho tragická smrt zanechává za sebou obrovskou prázdnotu pro fanoušky i hudební svět.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Zemřel herec a dabér Jiří Hromada. Bylo mu 66 let

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pití vody se šťávou z citronu, pomeranče nebo limety je zdravé a v rámci hubnoucích režimů a zdravého živoního stylu se těší velké oblibě. Nástrojů na vymačkání šťávy z plodů je k dostání nepřeberné množství, ale co takhle nějaký pěkný kousek? Designové odšťavňovače nejen, že odvedou svojí práci, ale ve vaší kuchyni se budou vyjímat! Na citrusové plody jsou nejvhodnější odstředivé ošťavňovače, ale můžete použít i ty klasické ruční. Které si vybrat?
Všude kolem sebe slyšíme, jak důležitá je poctivá hydratace těla, a to nejen pro zdravé fungování organismu jako takového, ale i z hlediska krásy naší pleti, pružnosti pokožky a nádherných vlasů. Pak je tu zase opačná stránka mince - neustále tipy a triky, jak nejlépe odvodnit svůj organismus v naději, že si díky tomu pomůžeme od pár kil. Jenže to ani zdaleka není spásou, naopak to může být těžký hazard se zdravím.
Pokud jste majitelem čtyřnohého mazlíčka, pak víte, že ve své podstatě je jako dítě. Potřebuje vaši péči, zájem i láskyplnou výchovu, zrovna tak trénink, který ho učí dobrému chování a skvělé disciplíně.
Jestliže jste sama ve třiceti, není na tom dnes nic divného. Pokud zůstáváte stále sama a je vám čtyřicet či padesát, začínáte vypadat podezřele. Dlouholeté představy jsou, že je single typicky mladý muž nebo mladá žena, kteří si užívají života, cestují nebo dělají kariéru. Je ale tohle tvrzení pravdivé?
Působí váš domov neosobním dojmem? Necítíte se doma příjemně? Je načase se pustit do zútulnění! Nemusíte investovat do příliš rozsáhlé a finančně náročné rekonstrukce. Stačí vsadit na drobnosti, které však mají na konečném vzhledu domácnosti obrovský vliv. Čím začnete nejdříve?
Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.
Chorvatsko je právoplatně jednou z nejoblíbenějších destinací Čechů. Pokud se letos chystáte navštívit tuto zemi, jistě se vám hodí pár tipů na krásná místa, ale také na změny platné od počátku roku 2023.
Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.
Horská túra nelze srovnávat s běžnou procházkou okolo domu. Při horské túře strávíte chůzí klidně celý den a často se nejedná o odpočinkový výkon ani z hlediska náročnosti trasy. Když se rozhodnete zdolat nějaký vrchol, případně jiný vysoko položený cíl, polovinu cesty stoupáte nahoru a druhou polovinu zase musíte brzdit z kopce, až vás z toho bolí kolena a prsty na nohou.
V obchodním světě, kde konkurence prudce roste, je neustálý rozvoj obchodních dovedností klíčový pro dosažení úspěchu. V našem článku "Rozvoj obchodních dovedností! Proč je důležité na sobě pracovat?" prozkoumáme, jaké konkrétní dovednosti jsou v dnešním podnikatelském prostředí nejžádanější. Přineseme vám náhled na to, proč je neustálý osobní a profesní růst klíčový a jak může vývoj vašich dovedností ovlivnit váš kariérní postup. Připravte se na inspiraci a tipy, jak efektivně investovat do svého vlastního profesního rozvoje a stát se konkurenceschopným hráčem na trhu.
Uskladnění vína musí mít nějaký pořádek. O ten se postarají stojany na víno a vinotéky, které jsou praktickým i designovým doplňkem interiéru. Materiálem číslo jedna je dřevo, ale kromě toho opravovaného dolehl i sem trend palet. Opravdovou chloubou domu je potom vinný sklípek do spirály se vstupem rovnou z kuchyně nebo jídelny.
Odstranit dioptrickou vadu, zbavit se navždy brýlí, ale i další zákroky si stále častěji pořizujeme na splátky. Které?

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Zámecké zahrady a parky jsou vynikajícím nápadem na výlet s rodinou nebo romantickou procházku ve dvou. V Čechách máme nemalé množství zámků, které se mohou pyšnit krásně udržovanými parky. Rozkvetlé zahrady jsou tak po prohlídce zámku dalším místem, kam zamíříte. Někde si budete připadat jako v pohádce. Stačí si vybrat, kam vyrazit.
Příprava na pohovor v digitální době vyžaduje trochu jiný přístup než klasický pohovor. S rozvojem technologií a nárůstem online pracovních pohovorů je důležité vědět, jak se na takový pohovor připravit, abyste byli úspěšní. Zde je několik praktických tipů, jak se připravit na pohovor v dnešním digitálním světě.

Nepřehlédněte

Děti - je s nimi radost i starost. Úsměv na rtech vám ulpívá vždy v okamžiku, kdy řeknou nějaké moudro, které se zapíše do vaší paměti. Vrásky naopak na čele přibývají ve chvíli, kdy se objeví další zlozvyk, který budete muset pracně odbourávat. Pojďme si prozradit nejčastější dětské zlozvyky, které někdy až trhají žíly nejednomu rodiči.  
Většina žen chce okouzlit své okolí perfektním vzhledem a dobře zvoleným módním outfitem. Z toho důvodu zpravidla volí kousky, které jim sice zaručí vyladěný vzhled, ovšem na úkor jejich zdraví. A možná k takovýmto ženám patříte i vy. Pojďte se proto podívat na několik špatných módních návyků, které neprospívají vašemu zdraví, a zjistěte, jak najít přijatelný kompromis.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek