Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Mirai Navrátil je po operaci v nemocnici

Kapela Mirai si letos naplánovala svůj vlastní festival Summer Fest 2024. Nečekaná událost ale přerušila plány, když se frontman Mirai Navrátil ocitl v nemocnici po operaci. Fanoušci teď netrpělivě čekají na další informace a doufají v brzké zotavení svého oblíbeného zpěváka.
Mirai
Mirai po operaci v nemocnici

31. 07. 2024

31. 07. 2024

Mirai se zotavuje po operaci

Kapela Mirai si na letošní léto naplánovala svůj vlastní festival nazvaný Summer Fest 2024. Uprostřed festivalu si však musí dát neplánovanou pauzu, která se možná protáhne na delší dobu. Její frontman, Navrátil, se totiž náhle ocitl v nemocnici. Co přesně se stalo, zatím není jasné, ale kapela vydala prohlášení, ve kterém žádá fanoušky o trpělivost a pozitivní energii.

Prohlášení kapely

Formace vydala na svých sociálních sítích a pro média následující prohlášení: “Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Zpěvák je aktuálně v nemocnici po operaci. Zatím čekáme na podrobnosti, už teď ale víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas. Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla být tuto sobotu 3.8. Hledáme nový termín, ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat. Prosíme o trpělivost. Všichni posíláme pozitivní energii a doufáme, že bude co nejdříve v pořádku.”

Další termíny a budoucnost festivalu

Kapela má do půlky září naplánovaných ještě dalších osm zastávek svého festivalu. Zda se budou konat a ve stejných termínech, se bezpochyby dozvíme v následujících dnech. Fanoušci netrpělivě čekají na další informace a doufají, že se kapela brzy vrátí na pódium.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Michael Kocáb: Hudební génius, aktivista a politik slaví 70. narozeniny

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dlažby ve vzhledu dřeva jsou ozdobou koupelny a celého interiéru v domě Lukáše Pavelky z Brněnska. Jak sám říká, na výběru podlahových krytin si dala jeho partnerka Pavla zvláště záležet. Inspiraci k dlažbám hledala v časopisech o bydlení. Nejvíc ji okouzlil venkovský styl bydlení, kterému dodala moderní šmrnc pomocí doplňků v severském a industriálním stylu.
Jste-li ve věku 55+ a hledáte zaměstnání, můžete se s tím běžně setkat. Věková diskriminace při žádosti o zaměstnání je v naší zemi poměrně běžná. Způsobů, jak ji prokázat a jak se jí bránit, není bohužel mnoho. Ale jsou.
8. září 2022 skončila éra Alžběty II. V tento den, v šestadevadesáti letech, opustila svět. Nikoho tato zpráva nenechala lhostejným a někdo bude ještě dlouho truchlit. Se vší úctou k zesnulé královně, pojďme se společně podívat na nějaké úsměvné pikantnosti z jejího života. Mnohé vás jistě překvapí.
Nemusíte mít přímo roubenku nebo srub. Dřevěný interiér sluší každé chatě, ale můžete se jím obklopit i doma. Tento klasický materiál bude v módě pořád. Dřevo existuje v mnoha variantách i barvách a s jeho pomocí vytvoříte neopakovatelné bydlení. Působí příjemně a je také zdravotně naprosto nezávadné. Prohlédněte si krásné interiéry, kde je hlavním motivem právě dřevo.
Když jsme se s manželem nastěhovali do nového domu po rekonstrukci, pořád se nám na něm něco nezdálo. Sem tam se ozývaly zvláštní loupavé zvuky - a omítka se loupala na místech, kde nebyl žádný důvod k vlhkosti. Nakonec jsme v domě prostě a jednoduše necítili dobře. Tenkrát jsme spojení "energetický úklid" vůbec neznali.
Někdy se to stává a máte pocit, že vás pošle partner brzy k šípku. Položila jste si však otázku, co všechno ho k tomu vede? I my ženy jsme mnohdy nevyzpytatelné. Milé dámy, představte si, že ani muž s vámi nechce někdy mluvit, protože má svou náladičku a mnohokrát je naštvaný či přepracovaný. Když na něj tlačíte, tak celou situaci leda zhoršíte. Bude-li se to opakovat pokaždé, vás nakonec opustí.
Turecké koberce dříve sloužily nomádům jako ochrana před nepřízní počasí. V posledních letech se ale staly velmi moderní a také luxusní záležitostí. Vydejte se s námi do jedné z výrobny tureckých koberců a podívejte se, jak se tento investiční skvost vyrábí.
Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
Hledáte-li kvalitní nepromokavé boty, které využijete zejména v nepříznivých dešťových podmínkách, zkuste se poohlédnout po stylových dámských holínkách. Na trhu jsou vysoké i nízké typy holínek, které nejsou pouze funkčním doplňkem, ale také vysoce módním prvkem našeho outfitu. Na následujících řádcích se tak dočtete, co všechno by bylo dobré vzít v potaz, než si nové dámské holínky zakoupíte.
Jak už název “ugly shoes” napovídá, tyto boty nejsou na první pohled žádnými krasavci. Přesto si je módní svět zamiloval a už několik sezón vévodí žebříčkům největších trendů. V čem tkví jejich kouzlo a proč si je vůbec lidé pořizují, když jsou vlastně ošklivé?
Pod pojmem detox si nepředstavujte plán na zhubnutí. Mělo by jít spíš o odlehčení po období, kdy jste hřešily a pochutnávaly si na potravinách, které nejsou pro tělo ideální. Čekat na jaro nemusíte. Detox můžete spustit kdykoli. Jen je potřeba přizpůsobit výběr potravin ročnímu období.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.

Výběr článků

Převleč si ty mokré plavky. Také vás to štvalo jako malou? Něco pravdy na tom ale je, mokré plavky nebo sezení na studené zemi a další věci mohou zánět močových cest pěkně urychlit.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.

Nepřehlédněte

Silvestr je oslavou plnou světla, radosti a naděje, a pro rodiče s dětmi přináší otázku, jak tuto magickou noc nejlepším způsobem sdílet. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje otázce, kde trávit Silvestr s dětmi. Přinášíme tipy na rodinná přátelská místa a aktivity, kde můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle pro vaši rodinu a přivítat nový rok s radostí a láskou.
Každý den čelíme řadě záhad. K těm patří kupříkladu to, kam zmizely brýle nebo klíče od auta. Obvykle je však odpověď banálnější, než jsme čekali. Člověka však v tu chvíli nenapadne, že existují mnohem zapeklitější záhady, nad kterými si lámou hlavu skupiny historiků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek