Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Horoskop na týden od 29.7. do 4.8. 2024

Tento týdenní horoskop přináší mnoho zajímavých změn. V pondělí nás čeká akční den plný nových nápadů, zatímco úterý a středa budou ideální pro plánování a praktická řešení. Čtvrtek může přinést pocit nejistoty, pátek se zaměří na rodinné otázky a víkend s novoluním nás povede k důležitým rozhodnutím a novým začátkům.
Horoskop
Tento týdenní horoskop přináší mnoho zajímavých a dynamických změn, které ovlivní všechna znamení zvěrokruhu.

29. 07. 2024

29. 07. 2024

Týdenní horoskop

Tento týdenní horoskop přináší mnoho zajímavých a dynamických změn, které ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. S Merkurem vstupujícím do analytické Panny ve čtvrtek se zvýší naše schopnost organizace a komunikace. Retrográdní Saturn ve znamení Ryb, který začíná svůj pohyb v pátek, nabízí příležitost k introspekci a přehodnocení dlouhodobých závazků a plánů. V pondělí nás čeká akční den plný nových nápadů a změn, zatímco úterý a středa budou ideální pro plánování a řešení praktických záležitostí. Čtvrtek může přinést pocit nejistoty, pátek se zaměří na rodinné otázky a víkend s novoluním nás povede k důležitým rozhodnutím a novým začátkům. Tento horoskop vám pomůže pochopit, jak využít tyto astrologické vlivy ke svému prospěchu a jak nejlépe čelit nadcházejícím výzvám a příležitostem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden budete muset být opatrní s financemi. Uran ve vaší finanční zóně tvoří napěťový kvadrát s Venuší, což může způsobit neočekávané výdaje. Zvažte investice do sebevzdělávání či relaxačního pobytu místo impulzivních nákupů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš domov bude tento týden zářit. Čeká vás období domácí pohody a rodinné harmonie. I když mohou vyvstat krátkodobé toxické dynamiky, je důležité se s nimi vypořádat, aby byl zbytek měsíce klidný.

Blíženci (21. května – 20. června)

Čtvrtek přináší posun vašeho vládce, Merkura, do oblasti spojené s minulostí a kořeny. Tento týden je ideální pro reflexi a pochopení vašich minulých zkušeností. Zvažte rozhovor s někým, kdo vám může pomoci rozklíčovat tyto myšlenky.

Rak (21. června – 22. července)

S koncem vašeho narozeninového období již za vámi je čas zaměřit se na vaše zdroje. Vaše sebevědomí je nyní na vrcholu, což vám umožní projevit své talenty a dosáhnout hojnosti. Nebojte se investovat do svých nápadů a plánů.

K TÉMATU  Dodržujete pitný režim i na podzim?

Lev (23. července – 22. srpna)

Nyní je váš čas zářit. Využijte tuto sezónu k oslavám, osobnímu růstu a realizaci dlouho plánovaných aktivit. I když se mohou objevit drobné překážky, nenechte se odradit a pokračujte v cestě za svými cíli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Merkur vstupuje do vašeho znamení ve čtvrtek, což je ideální čas pro důležitá rozhodnutí a komunikaci. Sdílejte své plány a naslouchejte radám, ale konečná rozhodnutí dělejte sami. Vaše tichá sebejistota bude inspirativní pro ostatní.

Váhy (23. září – 22. října)

Chiron vstupuje do retrográdní fáze ve vaší vztahové zóně v pátek. Tento týden bude vhodný pro léčení a přehodnocení vašich vztahů. Dejte prostor ostatním, aby se sami posunuli, a uvidíte, jak se situace vyvíjí.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Slunce osvětluje vaši nejviditelnější oblast, což přináší příležitosti k vedení a úspěchu. I když se mohou objevit stíny minulosti, vaše sebevědomí a schopnost zářit vám pomohou překonat všechny překážky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden se soustřeďte na finanční záležitosti a dlouhodobé plánování. I když mohou nastat neočekávané situace, vaše schopnost rychle reagovat vám pomůže využít nové příležitosti ve svůj prospěch.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete potřebovat věnovat pozornost organizaci osobních a finančních dokumentů. Tento týden je ideální pro vyřešení starých napětí a konfliktů, což vám umožní lépe se soustředit na budoucí plány.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete velmi produktivní a plní energie, což vám umožní dosáhnout mnoha cílů. Buďte však opatrní, abyste se nepřetížili a nezapomněli na potřebu odpočinku a relaxace.

Ryby (19. února – 20. března)

Horoskop na tento týden přináší významné změny. Saturn začne svůj retrográdní pohyb ve vašem znamení, což vám poskytne možnost přehodnotit vaše dlouhodobé plány a závazky. Využijte tento čas k introspekci a plánování budoucích kroků.

K TÉMATU  Pohádkové rozloučení Juraje Jakubiska – Film Perinbaba a dva světy vstoupí do českých kin 07.12.2023

Jak horoskop ovlivní tento týden?

Tento týdenní horoskop přináší dynamické a transformační energie, které mohou výrazně ovlivnit vaše rozhodování a směřování. Přechod Merkura do Panny zvýší schopnost organizace a analýzy, což vám umožní lépe strukturovat své myšlenky a plány. Retrográdní Saturn ve znamení Ryb nabízí ideální čas pro přehodnocení vašich dlouhodobých cílů a závazků, což může vést k hlubokým osobním vhledům a změnám. Využijte tento týden k tomu, abyste se zaměřili na své priority, přehodnotili své plány a udělali konkrétní kroky k jejich naplnění. Tento horoskop vám pomůže navigovat skrze výzvy a příležitosti, které přicházejí, a dosáhnout úspěchu a spokojenosti.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Slunce ve znamení Lva: Co to pro vás znamená

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Růže jsou překrásné a mohou mít mnoho podob, navíc patří k odolným a také k nejstarším rostlinám, které se pěstují. Můžete si je vysadit do záhonků, ale i do květináčů. Vždy vám budou dělat radost nejen tím, jak vypadají, ale i tím, jak voní. Jak se o ně ale správně starat? Co potřebujete k tomu, aby růže kvetly dlouho?
Natáčení komedie 3Bobule z vinařského prostředí začalo v první polovině července sice překvapivě v Praze, ale po třech natáčecích dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu. Tady s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Co si o filmu myslí sám režisér a hlavní protagonisté?
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
V oblasti zahradničení je pořád co objevovat, a to i tehdy, pokud máte vše už v malíku. Jestli ale tu a tam prahnete po něčem, co jste doposud nevyzkoušeli, a lákají vás nejrůznější novinky, pak vás právě tenhle článek doslova nadchne. Ten totiž věnujeme speciální popínavce, která bohatě produkuje chutnou zeleninu a nese trošku záhadné jméno ačokča. 
Poznala jste skvělého chlapa a všechno mezi vámi vypadá na dobré cestě. Už se scházíte nějaký ten pátek, je vám spolu dobře. Vy ale začínáte mít pochybnosti, jestli s vámi počítá do budoucna, nebo vás vnímá jen jako krátkodobý románek. Jak poznat, že mu jde o vážný vztah a nikoli o krátké povyražení?
Pejskové, kočičky, ale i malí ježci nebo klokan. Zvířecí miminka, která jsou tak roztomilá, že už sladší být ani nemohou. Chlupaté mazlíčky milujeme, a tahle mláďátka jsou prostě k zulíbání. Tohle vám udělá na tváři úsměv!
Nevíte, jak na Valentýna potěšit partnerku? Připravte romantický večer jak z amerického filmu a uvidíte, že si to společně 100% užijete. Pokud tápete, jak na to, přečtěte si náš článek, ve kterém se dozvíte úplně vše.
Otužování pro větší imunitu proti nemocem nejsou jen babské řeči. Terapie chladem má benefity, které zvyšují naši tělesnou odolnost. Co s vámi udělá pravidelné šokování těla prudkým snížením okolní teploty?
Každou milovnici nakupování a módní intelektuálku teď nezajímá nic jiného, než co bude trendem letošního podzimu. Někteří už možná mají nastudováno z módních časopisů či procházkách po obchodech, jiní však stále netuší, do čeho se na ulici obléknout.
Krásný čas Vánoc se kvapem blíží, a tak je třeba začít přemýšlet, co o adventu budete s rodinou dělat. Vedle pečení vánočního cukroví se určitě vydáte i na některé vánoční trhy, které doplní kouzelnou atmosféru svátků. Jděte se podívat na ty nejkrásnější trhy, díky nimž se začnete na Vánoce těšit takřka hned.
V dnešním uspěchaném a konzumním světě hledají lidé stále efektivnější způsoby, jak uspořádat svůj život. Jedním z trendů, který se v poslední době stává stále populárnějším, je koncept kapsulového šatníku. Tento minimalistický směr v oblasti módy nabízí mnoho výhod a může výrazně usnadnit život každému, kdo se rozhodne ji vyzkoušet. O co jde a jak kapsulového šatníku docílit?
Koupelnové skříňky schovají všechna holítka, ušní vatičky, ručníky a další nezbytnosti, které nepotřebujeme mít vystavené na umyvadle. Inspirujte se v galerii krásného nábytku do koupelny!

Výběr článků

Tento týden přináší zajímavé kosmické změny. Loučíme se s emocionálním obdobím Raka a vstupujeme do energické sezóny Lva, což nám přináší příval vitality, kreativity a sebedůvěry. Merkur vstupuje do analytické Panny, což podpoří naši schopnost organizace a komunikace. O víkendu začne Saturn ve znamení Ryb svůj retrográdní pohyb, který potrvá až do poloviny listopadu, což nám dává příležitost přehodnotit a dokončit sliby, které jsme si dali. Jak využít tyto kosmické vlivy ve svůj prospěch?
Vaše kamarádky mají děti nebo setrvávají ve vztazích, které jsou naprosto nefunkční. A vy přemýšlíte, proč je vlastně člověk ve vztahu, když být sám taky není k zahození. Pojďme si to shrnout a podívat se na výhody single života.
Konzumace kávy, čaje a červeného vína, kouření, přibývající věk a tak dále – faktorů, proč dochází ke žloutnutí zubů je mnoho. Někteří jedinci mají ke žloutnutí zubů větší sklony než jiní. Naštěstí se nacházíme ve 21. století. A způsobů a metod, jak zuby vybělit je tolik, že si vybere opravdu každý. Pojďme na to!2

Nepřehlédněte

Odhodláváte se začít cvičit? V tom případě by vám mohly pomoci ty správné aplikace, s nimiž bude pohyb mnohem jednodušší a zábavnější. Proč? Protože v nich uvidíte své výkony, pokrok, kterého jste dosáhli a také se můžete porovnávat s ostatními.
Čtvrtek bude podle astrologie dnem určeným zkráslujícím procedurám. Věnovat péči pokožce se vám dvakrát vyplatí. Kromě toho se ale držte v klidu. Čtvrtek nebude příznivý den na hádky a snadno k nim dojde.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek