Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Týdenní horoskop od 15.7. do 21.7. pro všechna znamení

Týden
Tento týden nás čekají významné planetární události, které přinesou nové výzvy i příležitosti

15. 07. 2024

15. 07. 2024

Co nás čeká tento týden

Jaký je váš horoskop na tento týden? Čekají významné planetární události, které přinesou nové výzvy i příležitosti. Slunce stále září ve znamení Raka, což klade důraz na rodinné vztahy a emocionální stabilitu. Úplněk v Kozorohu ve středu nám dává šanci dokončit důležité projekty a přehodnotit naše dlouhodobé cíle. Mars vstupuje do znamení Blíženců, což zvýší naši energii a potřebu komunikace. Tento týden je ideální pro introspekci, uzavírání starých záležitostí a plánování budoucnosti. Využijte tento čas k osobnímu růstu a posílení vztahů.

Beran

Tento týden budete plní energie díky Marsu ve vašem sektoru komunikace. Otevřené rozhovory a řešení konfliktů budou klíčové. V práci se zaměřte na týmovou spolupráci a konstruktivní kritiku. Úplněk v Kozorohu přináší příležitost k uzavření důležitých projektů. Tento týden vám horskop přeje

Býk

Býci mohou očekávat stabilizaci ve finančních záležitostech. Venuše ve vašem sektoru financí podporuje investice a dlouhodobé plánování. Tento týden je vhodný pro posílení rodinných vztahů a věnování se osobním záležitostem. Buďte připraveni na nové možnosti, které vám přinese úplněk v Kozorohu. Tento horoskop vám ukáže cestu k dosažení vašich cílů.

Blíženci

Blíženci budou tento týden excelovat v komunikaci a intelektuálních aktivitách. Merkur ve vašem znamení podporuje networking a rozvoj profesních vztahů. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich dlouhodobých cílů a závazků. Jak radí horoskop využijte tento čas k osobnímu růstu a sebereflexi.

Rak

Raci budou tento týden čelit emocionálním výzvám, ale zároveň budou mít příležitost posílit své rodinné vztahy. Slunce ve vašem znamení zvyšuje sebevědomí a energii, což vám pomůže překonat obtíže. Retrográdní Saturn vás vyzve k přehodnocení vztahů a závazků. Buďte otevření změnám a novým možnostem. Podle horoskopu byste měli využít tento čas k posílení svého emocionálního zdraví a řešení starých záležitostí.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na středu 19. 9. 2018. Neplýtvejte časem s lidmi, kteří za to nestojí!

Lev

Lvi budou tento týden čelit výzvám v oblasti kariéry. Saturn vás bude tlačit k přehodnocení pracovních strategií a dlouhodobých plánů. Buďte připraveni na možné změny a nebojte se přijmout nové výzvy. Podle horoskopu je důležité zaměřit se na své cíle a nenechat se odradit překážkami. V osobním životě se zaměřte na posílení vztahů a řešení případných konfliktů.

Panna

Panny mohou tento týden očekávat harmonii ve všech oblastech života. Venuše vám přináší příležitosti pro posílení rodinných a romantických vztahů. Tento týden je také ideální pro řešení pracovních záležitostí a plánování budoucnosti. Podle horoskopu se zaměřte na detailní plánování a pečlivé provedení vašich záměrů, což vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

Váhy

Váhy budou tento týden čelit výzvám v oblasti komunikace a vztahů. Merkur vás povzbudí k otevřeným rozhovorům a řešení konfliktů. Podle horoskopu je to vhodný čas pro posílení stávajících vztahů a navazování nových kontaktů. V práci se zaměřte na týmovou spolupráci a konstruktivní kritiku.

Štír

Štíři budou tento týden plní energie a odhodlání. Mars ve vašem znamení vás povzbudí k intenzivnímu pracovnímu nasazení a realizaci nových projektů. Podle horoskopu buďte otevření novým příležitostem a nebojte se riskovat. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich dlouhodobých cílů a závazků.

Střelec

Střelci budou tento týden zaměřeni na osobní růst a seberealizaci. Jupiter vám přináší optimismus a pozitivní energii, což vám pomůže překonat případné obtíže. Využijte tento čas k plánování budoucnosti a stanovování nových cílů. V osobním životě se zaměřte na posílení vztahů a řešení případných konfliktů.

Kozoroh

Kozorozi mohou tento týden očekávat stabilitu v oblasti financí a kariéry. Saturn vás povede k přehodnocení vašich dlouhodobých cílů a strategií. Buďte připraveni na možné změny a nebojte se přijmout nové výzvy. V osobním životě se zaměřte na posílení vztahů a řešení případných konfliktů.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví od 26. 11. do 30. 11. 2018. Je čas vytáhnout odložené resty a pustit se do nich!

Vodnář

Vodnáři budou tento týden plní energie a odhodlání. Mars ve vašem znamení vás povzbudí k intenzivnímu pracovnímu nasazení a realizaci nových projektů. Buďte otevření novým příležitostem a nebojte se riskovat. Retrográdní Saturn vás může přimět k přehodnocení vašich dlouhodobých cílů a závazků.

Ryby

Ryby budou tento týden zaměřeny na duchovní růst a seberealizaci. Neptun ve vašem znamení posiluje vaši intuici a duchovní vnímání. Tento týden je ideální pro meditaci a duchovní praktiky. Využijte tento čas k posílení vašich vztahů a osobního růstu.

Doporučení pro tento týden

Tento týden je ideální pro dokončení rozpracovaných projektů a uzavírání starých záležitostí. Retrográdní Saturn nám dává příležitost přehodnotit naše dlouhodobé cíle a závazky. Zaměřte se na stabilizaci svého života a posílení rodinných vztahů. Využijte tento čas k plánování budoucnosti a osobnímu růstu.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Intuice: jak ji rozvíjet a využívat pro zvýšení sebevědomí a osobní síly

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vysmíváte se těm, kdo si píšou deník? A zkoušela jste to už někdy? Je to neuvěřitelně očistná záležitost, která vám pomůže zbavit se stresu, utřídit si myšlenky a mnohdy vás také povzbudí. Navíc budete díky deníku mít za pár desítek let na co vzpomínat.
Říká se, že muži všeobecně upřednostňují spíše ženy blondýnky a s dlouhými vlasy. Ale je tomu skutečně tak? Vážně černovlásky s krátkými vlasy nemají u mužů šanci?
Důvodů pro sledování tohoto žánru bývá několik. Romantické filmy nás na emoční rovině dokážou pozvednout. Ostatně – kdo z nás by nechtěl věřit, že tam někde se skrývá ta pravá a nepodmíněná láska? Že tam někde je náš dvojplamen, spřízněná duše, která je nám souzená?
Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?
Právě podzim je ideální čas na velký úklid zahrady. Kromě neustálého odklízení spadlého listí existuje spousta dalších úkonů, kterým se nevyhnete. Poradíme vám, na co si dát pozor a na co se při zazimování zahrady soustředit.
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.
Venkovní umění dokáže vyčarovat obdiv. Na skulptury ze dřeva a z kamene narazíme nejčastěji v parku nebo u lesní stezky. Co říkáte na tyhle?
Na Vánoce zařizujete kromě dárků ještě dekorace. Inspirujte se jednoduchými nápady. V hlavní roli jsou svíčky, světýlka a nějaký přírodní materiál.
Věděli jste, že je docela snadné vyrobit si chutný a zdravý sirup z květů černého bezu nebo třeba šeříku? Bezový sirup se používá na limonády, koktejly a dezerty. Nebo můžete jednoduše nalít palačinky nebo zmrzlin. Takový sirup patří i do ovocného čaje. Možností je nepřeberné množství, stačí si vybrat a vychutnat si výbornou sladkost a nádhernou vůni! Že už na takový zdravý sirup máte chuť? Tak neváhejte a pusťte se do toho!
Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Jaro je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!
Jak poznat menopauzu? Otázka, kterou si po čtyřicítce začne klást mnoho žen. Menopauza, klimakterium či přechod, je přirozené období v životě každé ženy, kdy dochází útlumu funkce vaječníků a v důsledku toho k vymizení menstruace.
Do období menopauzy se ženy dostávají mezi 45. – 60. rokem, jde o období plné změn a také o období, kdy žena může začít přibírat na váze. I když se budete stravovat stále stejně a dělat všechno stejně, je možné, že najednou nedopnete kalhoty a celkově se vám změní postava. Což nemusí být úplně příjemné.

Výběr článků

Velkoplošné topení se sice rozmáhá, ale radiátory jsou klasika, kterou známe všichni. Dnes ale mohou vypadat i velice netradičně a ladit s interiérem. Říká se jim sálavé panely, mohou být součástí topného systému nebo fungovat samostatně na elektřinu a můžete je nechat hrdě viditelné v prostoru. Inspirujte se v galerii.
Brambory si umíme představit jako přílohu prakticky k čemukoli. Dáváme si je vařené ve slupce i bez, milujeme je v podobě bramborové kaše, někdy dostaneme chuť na brambory pečené v troubě.
Každé znamení zvěrokruhu má své vlastní silné stránky. Ty jsou klíčové pro určení toho, co ženy bude na mužích přitahovat, tedy jaká znamení si budou volit jaké muže. Pokud jste žena nebo muž, vyberte si své znamení a podívejte se na jeho povahové rysy. Následně se dozvíte, jaké typy mužů budou danou ženu přitahovat.

Nepřehlédněte

Tváří se jako svatoušci, ale přitom se ve volných chvílích dívají na porno videa. O kom je řeč? No přeci o většině naší mužské populace.
Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek