Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Nejlepší výběr pro vaši krásu a pohodu na Notino.cz

V dnešní uspěchané době je důležité najít čas na sebe a své blízké. Ať už hledáte novou vůni, kvalitní kosmetiku, nebo produkty pro zdravou výživu, Notino.cz nabízí široký sortiment produktů, které vás zaujmou. Ponořme se do světa krásy a pohodlí, který pro vás máme připravený.
krásu
Nejlepší výběr pro vaši krásu a pohodu na Notino.cz

Parfémy a kosmetika

Na Notino.cz najdete exkluzivní výběr parfémů od světových značek, které osloví každého milovníka vůní. Ať už preferujete svěží citrusové tóny nebo hluboké dřevité akordy, naše paleta je nekonečná. Kromě parfémů se na Notino specializujeme i na dekorativní kosmetiku a péči o pleť, kde každý produkt je vybrán s ohledem na kvalitu a efektivitu.

Holení a péče o pleť

Pro muže i ženy máme široký sortiment produktů pro denní holení a péči o pleť. Objevte naše balíčky péče o pleť, které zahrnují vše od čisticích gelů po hydratační krémy a oleje, a užijte si pocit dokonale hladké a zdravé pleti.

Zdravá výživa pro vaši krásu

Zdraví je krása a na Notino.cz to víme. Proto nabízíme kvalitní doplňky stravy, jako je kolagen od Vital Proteins collagen, který pomáhá udržet vaši pleť pružnou a zdravou. Kolagen je základním stavebním prvkem pokožky a jeho pravidelným užíváním můžete výrazně zlepšit její vzhled a elasticitu.

Vůně do bytu

Přetvořte svůj domov v oázu klidu s naší nabídkou vůní do bytu. Od relaxačních svíček s aromaterapeutickými účinky po luxusní difuzéry, které nejen skvěle voní, ale i esteticky doplňují interiér. Každý produkt je pečlivě vybrán, aby podpořil atmosféru pohody ve vašem domově.

Drogerie

Notino.cz není jen o kráse, ale i o praktičnosti. V naší drogerii najdete vše od čisticích prostředků, přes prací prostředky, až po hygienické potřeby pro celou rodinu. Vše pohodlně na jednom místě, aby váš nákup byl co nejsnazší.

Elektronika

Naše nabídka zahrnuje také malé domácí elektronické přístroje, které usnadňují každodenní život. Holicí strojky, epilátory, nebo fén na vlasy – vše co potřebujete pro svou osobní péči na jednom místě.

Vaše cesta za krásou začíná zde

Na Notino.cz se snažíme, aby každý váš nákup byl zážitkem plným objevů a radosti. Navštivte náš web a objevte vše, co pro vaši krásu a pohodu potřebujete.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Když mi kamarád Milan, co vlastní autoškolu, dával vědět, že se sejdeme na kafe, byla jsem nadšená. Přeci jen se konečně začínají uvolňovat pomalu koronavirová opatření, a proto jsme se sešli na zahrádce jedné příjemné kavárny. To ještě netušil, že nadhodím téma motorka!
Kokosový olej může být vynikajícím pomocníkem - nejen pro vaše vlasy, ale ocení ho i pokožka nebo chuťové buňky. Používáte ho opravdu všude tam, kde vám může být ku prospěchu? Vyzkoušejte naše tipy, a třeba se vám kokosový olej natrvalo osvědčí. U něj se totiž dá říct, že vydá určitě ještě za deset dalších výrobků.
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.
Tělo je dobře propracovaný stroj, který nás pravděpodobně nepřestane fascinovat. Aby však fungovalo tak, jak má, je zapotřebí, aby bylo poháněno správným palivem. Ani klasický automobil nepojede bez benzínu, ani tělo nebude fungovat bez minerálů a vitaminů, které jsou jeho pohonnou hmotou.  
Mnoho z nás pěstuje pokojové květiny ve svých bytech. A mnoho z těchto bytů má balkon (i když největším luxusem pro pěstitele je slunná lodžie, kterou lze proměnit v rozkvetlou zahradu). Nicméně pěstování květin na balkoně (tzv. balkónovek) se poněkud liší od běžného pěstování květin uvnitř bytů a domů. V čem konkrétně a jak se o balkónovky starat se dočtete v článku.
Přejete si, aby z vašeho dítěte pomalu ale jistě rostla sebevědomá osobnost, která se v životě neztratí? V tom případě budete muset trochu přehodnotit své chování k vlastním potomkům. Když jim totiž dáte trochu nezávislosti a odpovědnosti, velmi jim tím pomůžete. Co by měly doma zvládnout předškolní děti?
Byla krásná jako žádná jiná. Muži se o ni prali. Dostávala jednu roli za druhou a dosyta si užívala veškeré slávy, kterou jí povolání herečky přinášelo. Avšak ani ona se bohužel nevyhnula mnohému trápení, které si pro ni osud přichystal.
Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
Většina klientů center zabývajících se laserovou epilací jsou přirozeně ženy. K návštěvě takového centra je vedou především obecně přijímané standardy ve společnosti – každá z nás chce mít hladkou, upravenou kůži na nohou i pažích. Genetické vlastnosti jsou velmi odlišné, ale jedno máme společné: každá chceme vypadat skvěle. A právě zde přichází na řadu laserová epilace.
Jakmile vysvitlo sluníčko a konečně se po měsících zimy oteplilo, vsadíme se, že už jste na internetu začala lovit plavky na novou sezonu. V pořádku. S tím úzce souvisí i hubnutí, protože zatímco koukáte na ty holky s perfektní postavou, na sobě najdete obvykle aspoň pár nedostatků, které si umanete do léta spravit. Proto potřebujete jídlo, které vám k vysněné postavě pomůže.
Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.

Výběr článků

Už vás nebaví chodit do práce? Jste naštvaní pokaždé, když musíte ráno brzy vstávat a když v zimě jezdíte za tmy domů? Pak je na čase poohlédnout se po práci nové, možná takové, při které už nikam nebudete muset chodit. Pracovat se dá přece i z domova.
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?
Každý druhý zažil během některé své dovolené zažívací potíže. V této souvislosti se častěji mluví o cestovatelském průjmu, ovšem i druhý extrém dokáže dovolenou pokazit. Zácpa umí vystavit stopku všem radostem. Čekáte a ono nic. Jste stále více nafouklí, bolí vás břicho a může se dostavit i malátnost. Pokud k ní máte sklony, tak svému zažívání pomozte.

Nepřehlédněte

Ztráta blízkého člověka je jednou z nejbolestivějších životních zkušeností. Bezprostředně po úmrtí vámi může zmítat zmatek, chaos a šok. Nebudete tomu věřit. Přichází velký žal a truchlení. Je možné se s tím vůbec vyrovnat? A jak? Co přesně dělat a kdy?
Sportovní tenisky jsou extrémně pohodlné a univerzální. V dnešní době je velmi oblíbená kombinace tenisek a šatů, která rovněž může vypadat stylově a žensky. Jaké modely šatů odpovídají ikonickým teniskám?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek